Botox Zwolle

26-08-2020

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Ben jij op zoek naar een Botox behandeling in Zwolle? Of naar een behandeling met fillers in Zwolle? Dan kun je nu alle klinieken en alle artsen die in de omgeving van Zwolle injectables behandelingen uitvoeren eenvoudig vergelijken op Injectablesbooking.nl. Vergelijk artsen op ervaring, opleidingsniveau en CV. En vergelijk klinieken op het merk injectable, ervaring en Botox kosten Zwolle. Lees dit artikel over Botox Zwolle.

Botox Zwolle

Cosmetische behandeling in Zwolle

Zwolle is een wonderschone Hanzestad. En een studentenstad. En dat merk je. Zwolle heeft een historische binnenstad én bruist als nooit te voren. Zwollenaren houden van schoonheid. Er is veel keuze qua cosmetische behandelingen in Zwolle. Zwolle heeft meer cosmetisch artsen en klinieken per inwoner dan de gemiddelde stad in Nederland. De ondernemersgeest uit de Hanze tijd heeft Zwolle nooit meer losgelaten. 

Botox behandeling Zwolle

Een Botox behandeling is ca. 12-16 weken effectief. De meest voorkomende behandelingen met botulinetoxine zijn de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Na een behandeling kun je van het prikje een blauw plekje krijgen. Dit valt vaak wel mee en is desnoods wel te camoufleren. Botox Zwolle is zeer populair. In 2021 worden er in Nederland ongeveer 400.000 botulinetoxine behandelingen uitgevoerd. Wanneer dit in Zwolle op het landelijke gemiddelde is, betekent dat er in 2021 in Zwolle een kleine 3000 botulinetoxine behandelingen worden uitgevoerd. Botox Zwolle is populair! Klik hier om alle artsen en klinieken te vergelijken bij jou in de buurt.

Injectables Zwolle

Injectables is de verzamelnaam van ‘injecteerbare’ cosmetische behandelingen, waaronder Botox en fillers. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merken botulinetoxine zijn Bocouture en Azzalure. In Zwolle zijn veel grote klinieken gevestigd, waaronder Bergman Clinics en DermaClinic Zwolle. Bij de meeste klinieken kun je tegenwoordig ook terecht voor Profhilo voor huidverbetering en Belkyra voor deoxychoninezuur voor het lokaal oplossen van storende vetcellen, bijvoorbeeld bij de onderkin. Vergelijk alle injectables behandelingen in Zwolle:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Zwolle

Aangezien er in Zwolle veel klinieken en artsen gevestigd zijn die Botox behandelingen uitvoeren, loont het de moeite om de prijs per Botox behandeling te vergelijken. De prijzen van een Botox behandeling in Zwolle liggen behoorlijk ver uit elkaar. De Botox tarieven varieren tussen de € 90 en € 220 per zone. Één zone Botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Botox aanbiedingen in Zwolle zijn zeldzaam.

Botox lippen Zwolle

Veel mensen denken dat met botulinetoxine lippen kunnen worden opgevuld. Dat kan helaas niet. Botulinetoxine zorgt ervoor dat rimpels niet meer geactiveerd kunnen worden. Bijvoorbeeld de fronsrimpel kan met botulinetoxine worden uitgeschakeld. Je kunt dan ca. 12-16 weken niet meer fronsen.

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Zwolle

Lipfillers Zwolle
Injectables Zwolle

Profhilo behandeling Zwolle

Traangoot fillers Zwolle

-----------------------

Botox kliniek Zwolle

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure, Bocouture en Dysport. De botulinetoxine geeft een enzym af aan de receptor, waardoor spiercontractie wordt voorkomen. Deze receptoren heten (SNARE’s). Dus wanneer de zenuwen nabij je fronsrimpels een signaal krijgen om te fronsen, dan wordt het signaal niet doorgegeven aan je fronsspiertjes. Daar merk je verder niks van en is niet schadelijk. Een botulinetoxine behandeling werkt ca. 12-16 weken. Niet bij iedereen werkt de botulinetoxine 12-16 weken, dit is ook afhankelijk van de kracht van de spier en de injectietechniek van de arts.

DermaClinic Zwolle
Betan Clinics Zwolle
BM Clinics Zwolle
Kliniek 88 Zwolle
Faceland Zwolle

Fillers in Zwolle

Fillerbehandelingen worden steeds populairder. Sinds eind jaren ’90 worden fillers uitgevoerd om rimpels en oneffenheden op te vullen. Naar schatting worden in 2020 ongeveer 200.000 filler behandelingen uitgevoerd. Een filler behandeling is een technisch lastige ingreep. Het is daarom raadzaam om voor een fillerbehandeling te kiezen voor een ervaren cosmetische arts. Zoek, vergelijk en boek je volgende filler behandeling in Zwolle. Met name filler behandelingen tegen wallen/donkere kringen, als rimpelbehandeling en lipfillers zijn erg populair. 

----------------------------
Andere steden in de buurt:

Emmen
Groningen
Leeuwarden
Assen
Apeldoorn
Deventer
Lelystad

Boek je injectables behandeling in Zwolle

Kliniek
Faceland Zwolle
Belotero logo

Faceland Zwolle

4.7
Spinhuisplein 10, Zwolle (<1 km)
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 90
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Robin Zoglmann

Drs. Robin Zoglmann

Faceland Zwolle (<1 km) Faceland Bilthoven (74 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 90
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Rose Bischoff

Drs. Rose Bischoff

Faceland Zwolle (<1 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 90
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijkenAfspraak maken
Arts
Myrna De Man

Drs. Myrna De Man

Faceland Zwolle (<1 km) Faceland Nijmegen (76 km)
Functie
Basisarts
Prijs botox per zone
v.a. € 90
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijken
Afspraak maken