Botox Zwolle

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Zwolle. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Zwolle (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Zwolle in de afgelopen periode
260
Gemiddelde prijs per zone Botox in Zwolle
€ 133,86
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zwolle
54
Vind een kliniek in de buurt van Zwolle

De gemiddelde prijs in de omgeving van Zwolle voor een Botox behandeling is € 133,86 per zone. Dit is 4% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 139,97).

Kraaienpootjes verwijderen in Zwolle

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Zwollelaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Zwolle

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Zwolle

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Zwolle worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Kliniek
Cosmetique Totale Zwolle
Cosmetique totale botox fillers

Cosmetique Totale Zwolle

Forelkolk 31, Zwolle
5
Kliniek opgericht
2012

Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke

Cosmetisch arts in Zwolle

In de buurt van Zwolle zijn 36 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Zwolle

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Zwolle is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Zwolle

In de omgeving van Zwolle zijn 54 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Zwolle is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Zwolle zijn 18klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Zwolle. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Zwolle wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Zwolle. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Zwolle

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Zwolle zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Zwolle

Ben jij op zoek naar een Botox behandeling in Zwolle? Of naar een behandeling met fillers in Zwolle? Vergelijk alle cosmetische klinieken en alle artsen die in de omgeving van Zwolle op Injectablesbooking.nl. Vergelijk artsen op ervaring, opleidingsniveau en CV. En vergelijk klinieken op het merk injectable, ervaring en Botox kosten Zwolle. Lees dit artikel over Botox Zwolle.

Botox Zwolle

Cosmetische behandeling in Zwolle

Zwolle is een wonderschone Hanzestad. En een studentenstad. En dat merk je. Zwolle heeft een historische binnenstad én bruist als nooit te voren. Zwollenaren houden van schoonheid. Er is veel keuze qua cosmetische behandelingen in Zwolle. Zwolle heeft meer cosmetisch artsen en klinieken per inwoner dan de gemiddelde stad in Nederland. De ondernemersgeest uit de Hanze tijd heeft Zwolle nooit meer losgelaten. 

Botox kliniek Zwolle

Een Botox behandeling is ca. 12-16 weken effectief. De meest voorkomende behandelingen met botulinetoxine zijn de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Na een behandeling kun je van het prikje een blauw plekje krijgen. Dit valt vaak wel mee en is desnoods wel te camoufleren. Botox Zwolle is zeer populair. In 2021 worden er in Nederland ongeveer 400.000 botulinetoxine behandelingen uitgevoerd. Wanneer dit in Zwolle op het landelijke gemiddelde is, betekent dat er in 2021 in Zwolle een kleine 3000 botulinetoxine behandelingen worden uitgevoerd. Botox Zwolle is populair! Klik hier om alle artsen en klinieken te vergelijken bij jou in de buurt.

Injectables Zwolle

Injectables is de verzamelnaam van ‘injecteerbare’ cosmetische behandelingen, waaronder Botox en fillers. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merken botulinetoxine zijn Bocouture en Azzalure. In Zwolle zijn veel grote klinieken gevestigd, waaronder Bergman Clinics en DermaClinic Zwolle. Bij de meeste klinieken kun je tegenwoordig ook terecht voor Profhilo voor huidverbetering en Belkyra voor deoxychoninezuur voor het lokaal oplossen van storende vetcellen, bijvoorbeeld bij de onderkin. Vergelijk alle injectables behandelingen in Zwolle:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Zwolle

Aangezien er in Zwolle veel klinieken en artsen gevestigd zijn die Botox behandelingen uitvoeren, loont het de moeite om de prijs per Botox behandeling te vergelijken. De prijzen van een Botox behandeling in Zwolle liggen behoorlijk ver uit elkaar. De Botox tarieven varieren tussen de € 90 en € 220 per zone. Één zone Botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Botox aanbiedingen in Zwolle zijn zeldzaam.

Botox lippen Zwolle

Veel mensen denken dat met botulinetoxine lippen kunnen worden opgevuld. Dat kan helaas niet. Botulinetoxine zorgt ervoor dat rimpels niet meer geactiveerd kunnen worden. Bijvoorbeeld de fronsrimpel kan met botulinetoxine worden uitgeschakeld. Je kunt dan ca. 12-16 weken niet meer fronsen.

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Zwolle

Lipfillers Zwolle
Injectables Zwolle

Profhilo behandeling Zwolle

Traangoot fillers Zwolle

-----------------------

Filler kliniek Zwolle

Een filler behandeling geeft gemiddeld 9-12 maanden resultaat. De populairste filler behandelingen zijn: rimpelbehandeling, lippen opvullen en wallen onder de ogen. In Zwolle kun je bij diverse klinieken terecht voor een hoogwaardige filler behandeling. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle filler klinieken in Zwolle op Injectablesbooking.nl. 

Botox Zwolle

Botox kliniek Zwolle

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure, Bocouture en Dysport. De botulinetoxine geeft een enzym af aan de receptor, waardoor spiercontractie wordt voorkomen. Deze receptoren heten (SNARE’s). Dus wanneer de zenuwen nabij je fronsrimpels een signaal krijgen om te fronsen, dan wordt het signaal niet doorgegeven aan je fronsspiertjes. Daar merk je verder niks van en is niet schadelijk. Een botulinetoxine behandeling werkt ca. 12-16 weken. Niet bij iedereen werkt de botulinetoxine 12-16 weken, dit is ook afhankelijk van de kracht van de spier en de injectietechniek van de arts.

DermaClinic Zwolle
Betan Clinics Zwolle
BM Clinics Zwolle
Kliniek 88 Zwolle
Faceland Zwolle

Fillers in Zwolle

Fillerbehandelingen worden steeds populairder. Sinds eind jaren ’90 worden fillers uitgevoerd om rimpels en oneffenheden op te vullen. Naar schatting worden in 2020 ongeveer 200.000 filler behandelingen uitgevoerd. Een filler behandeling is een technisch lastige ingreep. Het is daarom raadzaam om voor een fillerbehandeling te kiezen voor een ervaren cosmetische arts. Zoek, vergelijk en boek je volgende filler behandeling in Zwolle. Met name filler behandelingen tegen wallen/donkere kringen, als rimpelbehandeling en lipfillers zijn erg populair. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Zwolle

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Zwolle. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Zwolle

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Zwolle die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Zwolle

Kliniek
LOGO zwart
Belotero logoprofhilo-logo

Faceland Zwolle

4.7
Spinhuisplein 10, Zwolle (<1 km)
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 80
Prijs filler per ml
v.a. € 150
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Rose Bischoff

Drs. Rose Bischoff

Faceland Zwolle (<1 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 80
Prijs filler per ml
v.a. € 150
Profiel bekijkenAfspraak maken
Arts
Robin Zoglmann

Drs. Robin Zoglmann

Faceland Zwolle (<1 km) Faceland Bilthoven (74 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 80
Prijs filler per ml
v.a. € 150
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Nikki Daling

Nikki Daling

Faceland Zwolle (<1 km) Faceland Groningen (84 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 80
Prijs filler per ml
v.a. € 150
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Zwolle

Wat kost een behandeling met Botox in Zwolle?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Zwolle € 133,86. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Zwolle?

Binnen 15 kilometer van Zwolle zijn 18 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Zwolle op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Zwolle?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Zwolle vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Zwolle en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!