Botox Zwolle

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Zwolle op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Zwolle in de afgelopen periode
1.146
Laagste prijs per zone Botox in Zwolle
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Zwolle
€ 147,24
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zwolle
58
Vergelijk klinieken in de buurt van Zwolle

De gemiddelde prijs in Zwolle voor een Botox behandeling ligt 2% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,42).

Boek je injectables behandeling in Zwolle

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
BTX Clinics
BTX Clinics
Zwolle, Assiesplein 17
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Ervaar de kracht en schoonheid van injectables
Profhilo (2 ML)Restylane
Onlangs 9x geboekt
Betan Clinics Zwolle
Betan Clinics Zwolle
Zwolle, Thorbeckegracht 17
<1 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
De Huidkliniek Zwolle
De Huidkliniek Zwolle
Zwolle, Korte Smeden 10
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Skin Effects Zwolle
Skin Effects Zwolle
Zwolle, Luttekestraat 12
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero
Bekijk agenda
 
Cosmonde
Cosmonde
Zwolle, Gasthuisplein 16
<1 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
RestylaneStylage
Bekijk agenda
 
Dokter Isabella Zwolle
Dokter Isabella Zwolle
Zwolle, Spoelstraat 32
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Restylane
Bekijk agenda
 
Bey Clinics Zwolle
Bey Clinics Zwolle
Zwolle, Eekwal 1A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 205,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
SKIN Kliniek Zwolle
SKIN Kliniek Zwolle
Zwolle, Ter Pelkwijkpark 18
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken

Botox reviews Zwolle

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Zwolle. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 58 praktijken in de omgeving van Zwolle.

Lees ervaringen:

Er werd geluisterd naar mijn wensen. Na een prettig consult gekozen voor een frons en kraaienpootjes botox behandeling. De behandeling was zo goed als pijnloos. Blij met het resultaat.
Greetje Tingen
BTX Clinics
3 december 2023 06:06
Ik heb mijn frons en voorhoofdrimpel laten behandelen. Ik had al jaren een diepe rimpel op mijn voorhoofd waar ik me aan stoorde. Na een botox behandeling bij BTX Clinics is deze rimpel een stuk minder zichtbaar geworden. Mensen uit mijn omgeving zagen ook zichtbaar verschil. Door de botox behandeling heb ik ook geen last meer van hoofdpijn. Een fijne bijkom... Toon meer »
Ik heb mijn frons en voorhoofdrimpel laten behandelen. Ik had al jaren een diepe rimpel op mijn voorhoofd waar ik me aan stoorde. Na een botox behandeling bij BTX Clinics is deze rimpel een stuk minder zichtbaar geworden. Mensen uit mijn omgeving zagen ook zichtbaar verschil. Door de botox behandeling heb ik ook geen last meer van hoofdpijn. Een fijne bijkomstigheid! Ik ben geholpen door een vriendelijke en deskundige arts. Ik zou BTX Clinics zeker aanraden! Toon minder »
Minhu Dhont
BTX Clinics
5 december 2023 16:04
Sinds ruim 10 jaar last van overmatig zweten onder mijn oksels. Moest soms wel 4x per dag mijn shirt wisselen en had al meerdere dingen geprobeerd bij de dermatoloog. Na lang dubben op advies van een kennis Botox geprobeerd met fantastisch succes! Geen last meer van vervelende geuren en hoef ook geen kleding meer te wisselen overdag. Dank BTX Clinics!
12 december 2023 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Zwolle

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Zwolle? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Zwolle

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Zwolle. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 19 klinieken binnen 15 km van Zwolle.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 285,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 59,00
Baby Botox0,5 zone€ 59,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 325,00

Botox voor en na Zwolle

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Zwolle.

Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Zwolle

In de buurt van Zwolle zijn 39 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Zwolle

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Zwolle is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Zwolle

Een behandeling met Botox in Zwolle is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Zwolle. Binnen 15 km rond Zwolle zijn 19klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Zwolle, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Zwolle.

Populaire botox behandelingen in Zwolle

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Zwolle zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Zwolle v.a € 99,00

De laagste prijs per zone Botox in Zwolle is momenteel € 99,00. In Zwolle kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 147,24. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Zwolle

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Zwolle is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Zwolle te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Zwolle.

Beste Botox klinieken in Zwolle

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Zwolle worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
Kliniek88 Zwolle - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Kliniek88 Zwolle
Wordt nu
bekeken
Kliniek88 Zwolle
Zwolle, Dokter Stolteweg 88
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Transparante en lage prijzen met de hoogste kwaliteit
Onlangs 40x geboekt
BeloteroRadiesse (1,5 ML)

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Zwolle

Ben jij op zoek naar een Botox behandeling in Zwolle? Of naar een behandeling met fillers in Zwolle? Vergelijk alle cosmetische klinieken en alle artsen die in de omgeving van Zwolle op Injectablesbooking.nl. Vergelijk artsen op ervaring, opleidingsniveau en CV. En vergelijk klinieken op het merk injectable, ervaring en Botox kosten Zwolle. Lees dit artikel over Botox Zwolle.

Botox Zwolle

Cosmetische behandeling in Zwolle

Zwolle is een wonderschone Hanzestad. En een studentenstad. En dat merk je. Zwolle heeft een historische binnenstad én bruist als nooit te voren. Zwollenaren houden van schoonheid. Er is veel keuze qua cosmetische behandelingen in Zwolle. Zwolle heeft meer cosmetisch artsen en klinieken per inwoner dan de gemiddelde stad in Nederland. De ondernemersgeest uit de Hanze tijd heeft Zwolle nooit meer losgelaten. 

Botox kliniek Zwolle

Een Botox behandeling is ca. 12-16 weken effectief. De meest voorkomende behandelingen met botulinetoxine zijn de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Na een behandeling kun je van het prikje een blauw plekje krijgen. Dit valt vaak wel mee en is desnoods wel te camoufleren. Botox Zwolle is zeer populair. In 2021 worden er in Nederland ongeveer 400.000 botulinetoxine behandelingen uitgevoerd. Wanneer dit in Zwolle op het landelijke gemiddelde is, betekent dat er in 2021 in Zwolle een kleine 3000 botulinetoxine behandelingen worden uitgevoerd. Botox Zwolle is populair! Klik hier om alle artsen en klinieken te vergelijken bij jou in de buurt.

Injectables Zwolle

Injectables is de verzamelnaam van ‘injecteerbare’ cosmetische behandelingen, waaronder Botox en fillers. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merken botulinetoxine zijn Bocouture en Azzalure. In Zwolle zijn veel grote klinieken gevestigd, waaronder Bergman Clinics en DermaClinic Zwolle. Bij de meeste klinieken kun je tegenwoordig ook terecht voor Profhilo voor huidverbetering en Belkyra voor deoxychoninezuur voor het lokaal oplossen van storende vetcellen, bijvoorbeeld bij de onderkin. Vergelijk alle injectables behandelingen in Zwolle:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Zwolle

Aangezien er in Zwolle veel klinieken en artsen gevestigd zijn die Botox behandelingen uitvoeren, loont het de moeite om de prijs per Botox behandeling te vergelijken. De prijzen van een Botox behandeling in Zwolle liggen behoorlijk ver uit elkaar. De Botox tarieven varieren tussen de € 90 en € 220 per zone. Één zone Botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Botox aanbiedingen in Zwolle zijn zeldzaam.

Botox lippen Zwolle

Veel mensen denken dat met botulinetoxine lippen kunnen worden opgevuld. Dat kan helaas niet. Botulinetoxine zorgt ervoor dat rimpels niet meer geactiveerd kunnen worden. Bijvoorbeeld de fronsrimpel kan met botulinetoxine worden uitgeschakeld. Je kunt dan ca. 12-16 weken niet meer fronsen.

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Zwolle

Lipfillers Zwolle
Injectables Zwolle

Profhilo behandeling Zwolle

Traangoot fillers Zwolle

-----------------------

Filler kliniek Zwolle

Een filler behandeling geeft gemiddeld 9-12 maanden resultaat. De populairste filler behandelingen zijn: rimpelbehandeling, lippen opvullen en wallen onder de ogen. In Zwolle kun je bij diverse klinieken terecht voor een hoogwaardige filler behandeling. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle filler klinieken in Zwolle op Injectablesbooking.nl. 

Botox Zwolle

Botox kliniek Zwolle

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure, Bocouture en Dysport. De botulinetoxine geeft een enzym af aan de receptor, waardoor spiercontractie wordt voorkomen. Deze receptoren heten (SNARE’s). Dus wanneer de zenuwen nabij je fronsrimpels een signaal krijgen om te fronsen, dan wordt het signaal niet doorgegeven aan je fronsspiertjes. Daar merk je verder niks van en is niet schadelijk. Een botulinetoxine behandeling werkt ca. 12-16 weken. Niet bij iedereen werkt de botulinetoxine 12-16 weken, dit is ook afhankelijk van de kracht van de spier en de injectietechniek van de arts.

DermaClinic Zwolle
Betan Clinics Zwolle
BM Clinics Zwolle
Kliniek 88 Zwolle
Faceland Zwolle

Fillers in Zwolle

Fillerbehandelingen worden steeds populairder. Sinds eind jaren ’90 worden fillers uitgevoerd om rimpels en oneffenheden op te vullen. Naar schatting worden in 2020 ongeveer 200.000 filler behandelingen uitgevoerd. Een filler behandeling is een technisch lastige ingreep. Het is daarom raadzaam om voor een fillerbehandeling te kiezen voor een ervaren cosmetische arts. Zoek, vergelijk en boek je volgende filler behandeling in Zwolle. Met name filler behandelingen tegen wallen/donkere kringen, als rimpelbehandeling en lipfillers zijn erg populair. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Zwolle

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Zwolle. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Zwolle goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Zwolle

Wat zijn de kosten van Botox in Zwolle?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Zwolle?

Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?