Botox Zwolle

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Van plan om een botox behandeling te ondergaan? Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Zwolle. Vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Zwolle in de afgelopen periode
887
Gemiddelde prijs per zone Botox in Zwolle
€ 141,45
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zwolle
50
Vergelijk klinieken in de buurt van Zwolle

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Zwolle

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Zwolle worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
Kliniek88 Zwolle
Kliniek88-zwolle
Wordt nu
bekeken
5
Kliniek88 Zwolle
Zwolle, Dokter Stolteweg 88
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Transparante en lage prijzen met de hoogste kwaliteit
Bekijk agenda
Onlangs 19x geboekt
Belotero logoRadiesse logo

Cosmetisch arts in Zwolle

In de buurt van Zwolle zijn 32 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Zwolle

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Zwolle is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Zwolle

Een behandeling met Botox in Zwolle is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Zwolle. Binnen 15 km rond Zwolle zijn 18klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Zwolle, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Zwolle.

Populaire botox behandelingen in Zwolle

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Zwolle zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in Zwolle

In Zwolle kost een zone Botox gemiddeld  € 141,45. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Zwolle

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Zwolle te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Zwolle.

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Zwolle? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Zwolle

Ben jij op zoek naar een Botox behandeling in Zwolle? Of naar een behandeling met fillers in Zwolle? Vergelijk alle cosmetische klinieken en alle artsen die in de omgeving van Zwolle op Injectablesbooking.nl. Vergelijk artsen op ervaring, opleidingsniveau en CV. En vergelijk klinieken op het merk injectable, ervaring en Botox kosten Zwolle. Lees dit artikel over Botox Zwolle.

Botox Zwolle

Cosmetische behandeling in Zwolle

Zwolle is een wonderschone Hanzestad. En een studentenstad. En dat merk je. Zwolle heeft een historische binnenstad én bruist als nooit te voren. Zwollenaren houden van schoonheid. Er is veel keuze qua cosmetische behandelingen in Zwolle. Zwolle heeft meer cosmetisch artsen en klinieken per inwoner dan de gemiddelde stad in Nederland. De ondernemersgeest uit de Hanze tijd heeft Zwolle nooit meer losgelaten. 

Botox kliniek Zwolle

Een Botox behandeling is ca. 12-16 weken effectief. De meest voorkomende behandelingen met botulinetoxine zijn de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Na een behandeling kun je van het prikje een blauw plekje krijgen. Dit valt vaak wel mee en is desnoods wel te camoufleren. Botox Zwolle is zeer populair. In 2021 worden er in Nederland ongeveer 400.000 botulinetoxine behandelingen uitgevoerd. Wanneer dit in Zwolle op het landelijke gemiddelde is, betekent dat er in 2021 in Zwolle een kleine 3000 botulinetoxine behandelingen worden uitgevoerd. Botox Zwolle is populair! Klik hier om alle artsen en klinieken te vergelijken bij jou in de buurt.

Injectables Zwolle

Injectables is de verzamelnaam van ‘injecteerbare’ cosmetische behandelingen, waaronder Botox en fillers. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merken botulinetoxine zijn Bocouture en Azzalure. In Zwolle zijn veel grote klinieken gevestigd, waaronder Bergman Clinics en DermaClinic Zwolle. Bij de meeste klinieken kun je tegenwoordig ook terecht voor Profhilo voor huidverbetering en Belkyra voor deoxychoninezuur voor het lokaal oplossen van storende vetcellen, bijvoorbeeld bij de onderkin. Vergelijk alle injectables behandelingen in Zwolle:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Zwolle

Aangezien er in Zwolle veel klinieken en artsen gevestigd zijn die Botox behandelingen uitvoeren, loont het de moeite om de prijs per Botox behandeling te vergelijken. De prijzen van een Botox behandeling in Zwolle liggen behoorlijk ver uit elkaar. De Botox tarieven varieren tussen de € 90 en € 220 per zone. Één zone Botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Botox aanbiedingen in Zwolle zijn zeldzaam.

Botox lippen Zwolle

Veel mensen denken dat met botulinetoxine lippen kunnen worden opgevuld. Dat kan helaas niet. Botulinetoxine zorgt ervoor dat rimpels niet meer geactiveerd kunnen worden. Bijvoorbeeld de fronsrimpel kan met botulinetoxine worden uitgeschakeld. Je kunt dan ca. 12-16 weken niet meer fronsen.

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Zwolle

Lipfillers Zwolle
Injectables Zwolle

Profhilo behandeling Zwolle

Traangoot fillers Zwolle

-----------------------

Filler kliniek Zwolle

Een filler behandeling geeft gemiddeld 9-12 maanden resultaat. De populairste filler behandelingen zijn: rimpelbehandeling, lippen opvullen en wallen onder de ogen. In Zwolle kun je bij diverse klinieken terecht voor een hoogwaardige filler behandeling. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle filler klinieken in Zwolle op Injectablesbooking.nl. 

Botox Zwolle

Botox kliniek Zwolle

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure, Bocouture en Dysport. De botulinetoxine geeft een enzym af aan de receptor, waardoor spiercontractie wordt voorkomen. Deze receptoren heten (SNARE’s). Dus wanneer de zenuwen nabij je fronsrimpels een signaal krijgen om te fronsen, dan wordt het signaal niet doorgegeven aan je fronsspiertjes. Daar merk je verder niks van en is niet schadelijk. Een botulinetoxine behandeling werkt ca. 12-16 weken. Niet bij iedereen werkt de botulinetoxine 12-16 weken, dit is ook afhankelijk van de kracht van de spier en de injectietechniek van de arts.

DermaClinic Zwolle
Betan Clinics Zwolle
BM Clinics Zwolle
Kliniek 88 Zwolle
Faceland Zwolle

Fillers in Zwolle

Fillerbehandelingen worden steeds populairder. Sinds eind jaren ’90 worden fillers uitgevoerd om rimpels en oneffenheden op te vullen. Naar schatting worden in 2020 ongeveer 200.000 filler behandelingen uitgevoerd. Een filler behandeling is een technisch lastige ingreep. Het is daarom raadzaam om voor een fillerbehandeling te kiezen voor een ervaren cosmetische arts. Zoek, vergelijk en boek je volgende filler behandeling in Zwolle. Met name filler behandelingen tegen wallen/donkere kringen, als rimpelbehandeling en lipfillers zijn erg populair. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Zwolle

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Zwolle. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Zwolle goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Zwolle

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Zwolle. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 50 praktijken in de omgeving van Zwolle.

Lees ervaringen:

Normaal gaan we naar Nijmegen, maar ivm familiebezoek konden we dit mooi combineren in Zwolle. Fijne is dat Myrna de Man geregeld te vinden op beide locaties. Super en erg prettige begeleiding. Bracht het bezoek samen met mijn partner die sinds dit jaar ook Botox gebruikt. Bij het aangeven dat hij angst heeft voor naalden en hier niet lekker van werd. Wist z... Toon meer »
Normaal gaan we naar Nijmegen, maar ivm familiebezoek konden we dit mooi combineren in Zwolle. Fijne is dat Myrna de Man geregeld te vinden op beide locaties. Super en erg prettige begeleiding. Bracht het bezoek samen met mijn partner die sinds dit jaar ook Botox gebruikt. Bij het aangeven dat hij angst heeft voor naalden en hier niet lekker van werd. Wist ze hem een zeer fijne behandeling te geven door dunnere naalden te gebruiken. In vergelijking met eerdere keren had hij geen extra mars/dextro nodig. Enorm fijn dat er zo wordt meegedacht en de tijd voor wordt genomen. Top service en bedankt Myrna de Man. Toon minder »
Eddy Helmink
Faceland Zwolle
10 september 2022 16:04
Heyhey! Ik ben afgelopen week bij Faceland geweest in Zwolle! Hierbij heb ik kaaklijnfillers gedaan, fillers in me kin en botox in me frons laten doen!!!! Ik ben super tevreden met het eind resultaat! De mensen die er werken zijn top!! Ik was geholpen door @srsdeman is haar instagram!
Nick Eshuis
Faceland Zwolle
29 januari 2023 10:10
Ik heb een super goede ervaring met het zetten van botox gehad in Zwolle.
Zeer deskundig voorgelicht en behandeld.
Myrna de Man...je ziet me snel weer terug voor een filler behandeling!
Jacqueline Hermans
Faceland Zwolle
7 september 2023 12:12
Bekijk meer Botox ervaringen in Zwolle

Boek je injectables behandeling in Zwolle

Wordt nu
bekeken
Faceland Zwolle
4.6
Faceland Zwolle
Zwolle, Spinhuisplein 10
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 26x geboekt
Betan Clinics Zwolle
4.9
Betan Clinics Zwolle
Zwolle, Thorbeckegracht 17
<1 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
De Huidkliniek Zwolle
4
De Huidkliniek Zwolle
Zwolle, Korte Smeden 10
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Skin Effects Zwolle
4.6
Skin Effects Zwolle
Zwolle, Luttekestraat 12
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Zwolle

Wat zijn de kosten van Botox in Zwolle?

De prijs van een zone Botox in Zwolle is gemiddeld € 141,45. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Zwolle.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Zwolle?

In de omgeving van Zwolle zijn 18 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Zwolle en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Zwolle op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties