Botox Dongen

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Dongen. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Dongen:

Aantal afspraken in Dongen in de afgelopen periode
1.376
Gemiddelde prijs per zone Botox in Dongen
€ 134,19
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Dongen
84
Vind een kliniek in de buurt van Dongen

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Dongen is gemiddeld € 134,19 per zone. Dit is 4% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 139,97) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Dongen

In Dongen kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Dongen

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Dongen

In de omgeving van Dongen werken 50 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Dongen

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Dongen is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Dongen

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Dongen worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Dongen zijn 34 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Dongen. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Dongen. Welke cosmetische klinieken in Dongen worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Dongen? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Dongen

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Dongen. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Dongen waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Dongen Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Dongen, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Dongen

Kliniek
Huidwerk Oosterhout

Huidwerk Oosterhout

Leijsenhoek 2, Oosterhout (5 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 350

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Elle Vissers

Drs. Elle Vissers

Helma Sommer (6 km) Schoonheidssalon Be Pure (11 km) ik! skin and more (41 km) ELAN Clinics Veghel (42 km)
+ 2 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
8 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Dongen

Wat kost een behandeling met Botox in Dongen?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Dongen € 134,19. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Dongen?

Binnen 15 kilometer van Dongen zijn 34 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Dongen op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Dongen?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Dongen vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Dongen en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.