Botox Eemnes

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Eemnes. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Eemnes in de afgelopen periode
1.016
Gemiddelde prijs per zone Botox in Eemnes
€ 149,51
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Eemnes
173
Vergelijk klinieken in Eemnes

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Eemnes 5% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 156,78).

Vergelijk Botox klinieken in Eemnes

Vergelijk kosten en reviews van cosmetische behandelingen in Eemnes. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Recente geboekte afspraken in de buurt van Eemnes

Welke 5 klinieken in de omgeving van Eemnes zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox kliniek Eemnes

Boek een Botox behandeling in Eemnes. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Eemnes. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Eemnes. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Eemnes.

Top 8 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Eemnes

Dit is de top-8 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Eemnes in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Eemnes is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Eemnes

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Eemnes die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Eemnes

Kliniek
HR Injectables

HR Injectables

5
Doctor Holtmannweg 24, Laren (2 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Hester Robbe

Drs. Hester Robbe

HR Injectables (2 km)
Functie
Tandarts
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Barbery Clinic

Barbery Clinic

3.3
Eemnesserweg 19A, Laren (2 km)
Kliniek opgericht
2014
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Eemnes

Wat zijn de kosten van Botox in Eemnes?

De prijs van een zone Botox in Eemnes is gemiddeld € 149,51. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Eemnes.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Eemnes?

In de omgeving van Eemnes zijn 173 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Eemnes en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Eemnes op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Eemnes?

Kies de beste Botox arts in Eemnes op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Eemnes te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.