Botox Hapert

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Hapert. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Hapert

Boekingen binnen 15 km van Hapert:

Aantal afspraken in Hapert in de afgelopen periode
561
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hapert
€ 159,33
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hapert
42
Bekijk klinieken in de buurt van Hapert

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Hapert 11% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,19).

Kraaienpootjes verwijderen in Hapert

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Hapertlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox

Vergelijk Botox klinieken in Hapert

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Hapert. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Hapert

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Hapert staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Alex' Beautystudio
Alex_Injectables_JPG
Wordt nu
bekeken
4.9
Alex' Beautystudio
Eersel, Gebint 1N
Botox zone v.a.
€ 111,00
Filler per ml v.a.
€ 271,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
profhilo-logo

Botox arts in Hapert

In een straal van 15 km rond Hapert zijn 30 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Hapert

Welke 3 klinieken in de omgeving van Hapert zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Hapert

Een behandeling met Botox in Hapert is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Hapert. Binnen 15 km rond Hapert zijn 12klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Hapert. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Hapert?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hapert? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 7 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Hapert

Dit zijn 7 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Hapert. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Hapert

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Hapert die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

  1. Blauwe plekjes na een prikje
  2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
  3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
  4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
  5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Hapert

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Hapert. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Hapert. Bekijk ervaringen bij 42 esthetische praktijken in de buurt van Hapert.

Vergelijk meningen:

Vorige week bij Alex geweest voor lippen en baby Botox frons / voorhoofd. Super blij mee nu al en het eindresultaat is pas volgende week zichtbaar! Ook ga ik altijd naar Alex voor PMU wenkbrauwen, tevens daar heel blij mee
Veerle Vlemmix
Alex' Beautystudio
17 april 2022 06:06
Ik had al maanden last van hoofdpijn dankzij
wat Botox zijn mijn spieren ontspannen en is de hoofdpijn weg. Zo blij mee. Raad het iedereen aan. Fijne arts en Alex een lieve dame
Jolanda Jepkes
Alex' Beautystudio
27 juni 2022 12:12
Heel tevreden! Zelf ben ik in mei voor de eerste keer behandeld met traangootfillers tegen de wallen, en botox in voorhoofd en frons. Aanvankelijk voor het "mooie" maar ook de hoofdpijn die ik heeel vaak heb werd door de botox stukken minder. Vandaag dus opnieuw weer laten doen en ik ga het zeker blijven doen in de toekomst. De eerste keer was ik bang maar i... Toon meer »
Heel tevreden! Zelf ben ik in mei voor de eerste keer behandeld met traangootfillers tegen de wallen, en botox in voorhoofd en frons. Aanvankelijk voor het "mooie" maar ook de hoofdpijn die ik heeel vaak heb werd door de botox stukken minder. Vandaag dus opnieuw weer laten doen en ik ga het zeker blijven doen in de toekomst. De eerste keer was ik bang maar ik werd op mijn gemak gesteld en het viel echt mee! Alex is ook een super lieve en spontane meid. Ik raad Alex' beautystudio zeker aan!! Toon minder »
17 september 2022 12:12
Bekijk meer Botox ervaringen in Hapert

Boek je injectables behandeling in Hapert

Schoonheidsinstituut PUUR Eersel
4.9
Schoonheidsinstituut PUUR Eersel
Eersel, Markt 31A
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Wordt nu
bekeken
Alex' Beautystudio
4.9
Alex' Beautystudio
Eersel, Gebint 1N
5 km
Botox zone v.a.
€ 111,00
Filler per ml v.a.
€ 271,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Kliniek Veldhoven
4.7
Kliniek Veldhoven
Veldhoven, Bastion 10
13 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 525,00
Profiel bekijken
bsure-filler-test
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Quole Medisch Centrum Waalre
4
Quole Medisch Centrum Waalre
Waalre, Van Dijklaan 9
13 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 510,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Hapert

Wat zijn de kosten van Botox in Hapert?

De prijs van een zone Botox in Hapert is gemiddeld € 159,33. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Hapert.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Hapert?

In de omgeving van Hapert zijn 12 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Hapert en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Hapert op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Hapert?

Kies de beste Botox arts in Hapert op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Hapert te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.