Botox Hasselt

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vind de beste Botox klinieken in Hasselt. Vergelijk prijzen, lees echte reviews en bekijk voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Hasselt in de afgelopen periode
1.532
Laagste prijs per zone Botox in Hasselt
€ 95,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hasselt
€ 118,13
Aantal artsen en klinieken binnen 25 km van Hasselt
50
Vergelijk klinieken in de buurt van Hasselt

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 118,13 in de omgeving van Hasselt. Dat is 13% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 135,29).

Boek je injectables behandeling in Hasselt

Dr. Liesbet Diliën Kliniek Hasselt
Dr. Liesbet Diliën Kliniek Hasselt
Hasselt, Harmoniestraat 35
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Euroclinix Hasselt
Euroclinix Hasselt
Hasselt, Gouverneur Verwilghensingel 1
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Engage Clinic Hasselt
Engage Clinic Hasselt
Hasselt, Luikersteenweg 328C
3 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Beauty Plus Clinic Hasselt
Beauty Plus Clinic Hasselt
Hasselt, Rapertingenstraat 176
3 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 280,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Profhilo
Bekijk agenda
 
Mooiartsenkliniek Hasselt
Mooiartsenkliniek Hasselt
Hasselt, Trekschurenstraat 302
3 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Dokter Charlotte Nelissen Kliniek
Dokter Charlotte Nelissen Kliniek
Hasselt, Luikersteenweg 681
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Global Care Clinic / Plastisch Chirurg Dr M. Nelissen
Global Care Clinic / Plastisch Chirurg Dr M. Nelissen
Heusden-Zolder, Kerkstraat 105
9 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Dr Laurine Nelissen Kliniek
Dr Laurine Nelissen Kliniek
Bilzen, Hasseltsestraat
13 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Hasselt

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Hasselt. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Hasselt. Bekijk ervaringen bij 50 esthetische praktijken in de buurt van Hasselt.

Vergelijk meningen:

Gisteren heb ik lipfillers en botox voor mijn 'gummy smile' laten doen bij BEAUTY+ CLINIC bij dokter Dilien. Ik moet zeggen, ik ben uitermate tevreden over mijn ervaring. Bij aankomst werd ik hartelijk verwelkomd en voelde ik me meteen op mijn gemak. Iedereen daar is zo vriendelijk en gastvrij. Bovendien waren ze uiterst professioneel en vooral eerlijk. Ze... Toon meer »
Gisteren heb ik lipfillers en botox voor mijn 'gummy smile' laten doen bij BEAUTY+ CLINIC bij dokter Dilien. Ik moet zeggen, ik ben uitermate tevreden over mijn ervaring.

Bij aankomst werd ik hartelijk verwelkomd en voelde ik me meteen op mijn gemak. Iedereen daar is zo vriendelijk en gastvrij. Bovendien waren ze uiterst professioneel en vooral eerlijk. Ze namen de tijd om alles uit te leggen en gaven het beste advies.

Het resultaat overtrof mijn verwachtingen. Ik ben zo blij met hoe mijn lippen en glimlach er nu uitzien. Ik kan BEAUTY+ CLINIC en dokter Dilien zonder enige aarzeling aanraden. Ik zal zeker terugkomen. Toon minder »
28 maart 2024 12:12
Een absolute aanrader!!! Super vriendelijke en warme ontvangst door de eigenaars. Ik voelde me meteen welkom. Het was de allereerste keer dat ik een botox en fillerbehandeling liet uitvoeren. Dr. Diliën stelt je meteen op je gemak. Ze is heel professioneel, super lief en denkt écht mee met wat het beste is voor jou om te laten behandelen. Het resultaat is ge... Toon meer »
Een absolute aanrader!!! Super vriendelijke en warme ontvangst door de eigenaars. Ik voelde me meteen welkom. Het was de allereerste keer dat ik een botox en fillerbehandeling liet uitvoeren.
Dr. Diliën stelt je meteen op je gemak. Ze is heel professioneel, super lief en denkt écht mee met wat het beste is voor jou om te laten behandelen. Het resultaat is geweldig! Ik kom zeker en vast terug.

Heel veel succes in jullie nieuwe pand. Het is prachtig! ❤️ Toon minder »
15 april 2024 16:04
Bekijk meer Botox ervaringen in Hasselt

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hasselt? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Hasselt

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Hasselt. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 19 klinieken binnen 15 km van Hasselt.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 95,00
2 zones€ 190,00
3 zones€ 275,00
Fronsrimpels1 zone€ 95,00
Kraaienpootjes1 zone€ 95,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 95,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 329,00

Voor en na foto's Hasselt

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in Hasselt.

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dream Fillers (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dream Fillers (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dream Fillers
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dream Fillers (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dream Fillers (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dream Fillers

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

31 botox artsen in Hasselt

In een straal van 15 km rond Hasselt zijn 31 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Hasselt

Welke 5 klinieken in de omgeving van Hasselt zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Hasselt

Boek een Botox behandeling in Hasselt. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Hasselt. Binnen 15 km rond Hasselt zijn 19klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Hasselt. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Hasselt. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Hasselt.

Populairste behandelingen in Hasselt

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Hasselt v.a € 95,00

De laagste prijs per zone Botox in Hasselt is momenteel € 95,00. In Hasselt kost een zone Botox (gemiddeld bij alle klinieken) € 118,13. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken.

Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Hasselt bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Hasselt

Veel klinieken hebben regelmatig leuke deals en acties. De laagste prijs per zone Botox in Hasselt is momenteel € 95,00. Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Zorg ervoor dat je geen tijdsdruk voelt bij een aanbieding. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Vistabel (Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Hasselt regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Druk daarna op 'Acties' in de filter om alle botox deals in de buurt te vergelijken in Hasselt.

botox-hasselt

Lees alles over Botox behandelingen in Hasselt

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Hasselt

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Hasselt. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Hasselt

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Hasselt die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Hasselt

Wat zijn de kosten van Botox in Hasselt?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Hasselt?

Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Wat zijn de nadelen van Botox?

Andere steden in de buurt