Botox Laren

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Laren. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Laren (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Laren in de afgelopen periode
1.253
Gemiddelde prijs per zone Botox in Laren
€ 144,40
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Laren
162
Bekijk klinieken in de buurt van Laren

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Laren

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Laren staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Katja Valera Holthus kliniek voor esthetiek
Katja valera kliniek
Wordt nu
bekeken
5
Katja Valera Holthus kliniek voor esthetiek
Hilversum, Bachlaan 2
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
-arts esthetiek sinds 2009-
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Belotero logoRadiesse logo
Gesponsord
Kliniek De Medici
thumbnail_Image-8
Wordt nu
bekeken
5
Kliniek De Medici
Blaricum, Matthijssenhoutweg 45A
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 150,00
Profiel bekijken
"beste versie van jezelf, gezonde huid, aging gracefully"
Afspraak maken
Onlangs 13x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo

Cosmetisch arts in Laren

In de buurt van Laren zijn 100 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Laren

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Laren is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Laren

Een behandeling met Botox in Laren is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Laren. Binnen 15 km rond Laren zijn 62klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Laren. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Laren?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Laren? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Laren

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Laren. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Laren goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Laren

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Laren. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 162 praktijken in de omgeving van Laren.

Lees ervaringen:

Dokter Charlotte heeft mij begin oktober behandeld met Botox tegen hoofdpijn. Ik wist niet dat die mogelijkheid bestond maar mijn huisarts had me daarop geattendeerd. Duidelijke informatie vooraf gekregen van dokter Charlotte en de behandeling was snel en pijnloos gedaan. Na een aantal dagen merkte ik dat ik al een stuk minder last had. Twee weken duurde het... Toon meer »
Dokter Charlotte heeft mij begin oktober behandeld met Botox tegen hoofdpijn. Ik wist niet dat die mogelijkheid bestond maar mijn huisarts had me daarop geattendeerd.
Duidelijke informatie vooraf gekregen van dokter Charlotte en de behandeling was snel en pijnloos gedaan.
Na een aantal dagen merkte ik dat ik al een stuk minder last had. Twee weken duurde het voordat ik zo goed als bevrijd was van mijn hoofdpijn.
Had ik dat maar eerder geweten. Voor mij was het een succesvolle behandeling van een goede en vooral serieuze dokter met het gewenste resultaat. Toon minder »
1 november 2021 19:07
Vorige week in de zojuist geopende Clinic Dokter Charlotte in Laren geweest en behandeld. Wat een mooie Clinic en wat een aardige en professionele dokter. Kon ook nog gratis voor de deur parkeren. Heb al eerder injectables gehad dus wist wat ik kon verwachten. Heb hier echter wel echt de beste ervaring tot nu toe gehad. Ze begreep me op alle fronten en in o... Toon meer »
Vorige week in de zojuist geopende Clinic Dokter Charlotte in Laren geweest en behandeld. Wat een mooie Clinic en wat een aardige en professionele dokter. Kon ook nog gratis voor de deur parkeren. Heb al eerder injectables gehad dus wist wat ik kon verwachten. Heb hier echter wel echt de beste ervaring tot nu toe gehad. Ze begreep me op alle fronten en in overleg zijn we tot een supermooi resultaat gekomen (botox en fillers) Toon minder »
Mell Dijkstra
Clinic Dokter Charlotte
22 september 2021 17:05
Ik heb hele goede ervaringen met Dokter Charlotte! Na een zware periode heeft zij mij weer laten stralen met botox en fillers. Zonder enig pijntje. Van te voren alles goed besproken en in termijnen het plan uitgewerkt. Ik had niet bedacht dat het zo mooi zou worden. Het heeft me echt een boost gegeven waardoor ik me een stuk meer happy voel! Dankjewel nogm... Toon meer »
Ik heb hele goede ervaringen met Dokter Charlotte! Na een zware periode heeft zij mij weer laten stralen met botox en fillers. Zonder enig pijntje. Van te voren alles goed besproken en in termijnen het plan uitgewerkt. Ik had niet bedacht dat het zo mooi zou worden. Het heeft me echt een boost gegeven waardoor ik me een stuk meer happy voel! Dankjewel nogmaals! Met foto. Surprise :-) Toon minder »
2 mei 2022 14:02
Bekijk meer Botox ervaringen in Laren

Boek je injectables behandeling in Laren

Clinic Dokter Charlotte
5
Clinic Dokter Charlotte
Laren, Brink 27C
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Barbery Clinic
3
Barbery Clinic
Laren, Eemnesserweg 19A
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Patrice Visser - Kliniek
5
Patrice Visser - Kliniek
Laren, Torenlaan 27A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
HR Injectables
5
HR Injectables
Laren, Doctor Holtmannweg 24
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Laren

Wat zijn de kosten van Botox in Laren?

De prijs van een zone Botox in Laren is gemiddeld € 144,40. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Laren.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Laren?

In de omgeving van Laren zijn 62 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Laren en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Laren op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Laren?

Kies de beste Botox arts in Laren op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Laren te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!