Botox Stiens

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Stiens. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Stiens in de afgelopen periode
219
Gemiddelde prijs per zone Botox in Stiens
€ 187,63
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Stiens
28
Vergelijk klinieken in Stiens

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Stiens 21% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Vergelijk Botox klinieken in Stiens

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Stiens. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Recente geboekte afspraken in de buurt van Stiens

Welke 2 klinieken in de omgeving van Stiens zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox kliniek Stiens

Boek een Botox behandeling in Stiens. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Stiens. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Stiens. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Stiens.

Top 6 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Stiens

Dit is de top-6 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Stiens in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Stiens is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Stiens

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Stiens die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Stiens

Kliniek
7A32DE31-4A7D-4FB8-ABD3-F545EC8065C1
Belotero logoprofhilo-logo

Derma Medical Clinics Leeuwarden

4.1
Rengerslaan 2, Leeuwarden (7 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 200
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Stiens

Wat zijn de kosten van Botox in Stiens?

De prijs van een zone Botox in Stiens is gemiddeld € 187,63. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Stiens.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Stiens?

In de omgeving van Stiens zijn 28 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Stiens en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Stiens op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Stiens?

Kies de beste Botox arts in Stiens op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Stiens te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.