Botox Nieuw-Lekkerland

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Nieuw-Lekkerland. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Nieuw-Lekkerland:

Aantal afspraken in Nieuw-Lekkerland in de afgelopen periode
1.894
Gemiddelde prijs per zone Botox in Nieuw-Lekkerland
€ 135,30
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Nieuw-Lekkerland
220
Vind een kliniek in de buurt van Nieuw-Lekke...

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Nieuw-Lekkerland is gemiddeld € 135,30 per zone. Dit is 6% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,46) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Nieuw-Lekkerland

In Nieuw-Lekkerland kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Nieuw-Lekkerland

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Nieuw-Lekkerland

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Nieuw-Lekkerland worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Robert Clinics Rotterdam
logo_Robert_Aesthetics&Skincare
Wordt nu
bekeken
4.1
Robert Clinics Rotterdam
Rotterdam, Haringvliet 92A
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Gratis consult: eerlijk advies & natuurlijke resultaten!
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Botox specialist Nieuw-Lekkerland

In de omgeving van Nieuw-Lekkerland werken 144 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Nieuw-Lekkerland

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Nieuw-Lekkerland is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Nieuw-Lekkerland

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Nieuw-Lekkerland worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Nieuw-Lekkerland zijn 76 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Nieuw-Lekkerland. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Nieuw-Lekkerland. Welke cosmetische klinieken in Nieuw-Lekkerland worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Nieuw-Lekkerland? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Nieuw-Lekkerland

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Nieuw-Lekkerland. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Nieuw-Lekkerland waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Nieuw-Lekkerland Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Nieuw-Lekkerland, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Nieuw-Lekkerland

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Nieuw-Lekkerland.

Bekijk reviews

Ik had op 26/5 een afspraak voor een keratinebehandeling die ik via Groupon had gekocht maar werd in de salon na het bekijken en analyseren van mijn haar goed geadviseerd om de botox-keratine te nemen met mijn soort haar en met een bijbetaling. Ook had ik tegelijkertijd mijn uitgroei laten doen. 5 uurtjes later (😇😁✌🏽) ging ik vrolijk en blij de Beautysalo... Toon meer »
Ik had op 26/5 een afspraak voor een keratinebehandeling die ik via Groupon had gekocht maar werd in de salon na het bekijken en analyseren van mijn haar goed geadviseerd om de botox-keratine te nemen met mijn soort haar en met een bijbetaling. Ook had ik tegelijkertijd mijn uitgroei laten doen.
5 uurtjes later (😇😁✌🏽) ging ik vrolijk en blij de Beautysalon uit.

De energieke en bruisende en zeer vrolijke eigenaresse en haar lieve zoon die in opleiding is, hebben mij onder hun kundige handen genomen en zeer de tijd voor mijn haar genomen😍.
Drinken werd iedere keer aangeboden.

In Yagmur Avci Haar & Beautysalon heerst een mooie, relaxte en goede energieke sfeer met good vibes.
Deze salon is echt een aanrader voor haar goede service en oog 👁 voor de klant.

Lieve Yagmur en je lieve zoon, bedankt voor jullie goede en lieve service en advies!
Tot een andere keer!
Lieve groetjes van mij;
Jacqueline 💋 Toon minder »
Jacqueline Ruiz
Yagmur Aesthetics
27 mei 2021 07:07
Nu twee keer geweest, voor Botox en voor Prophilo. Ik ben zeer tevreden! Vriendelijke ontvangst en er wordt de tijd voor je genomen. De arts gaat erg secuur te werk, bekijkt je gezicht heel goed alvorens aan de behandeling te beginnen. Erg fijn dat er nu in Gouda een kliniek geopend is waar ik tevreden over ben.
Iris Kortekaas
Anatomy 43
2 maart 2021 14:02
Voor mij was het de eerste keer dat ik een Botox behandeling onderging, en wat een mooie eerste ervaring! Warm binnenkomst met een kopje koffie, arts stelde mij erg gerust en was helder in haar communicatie en stappen. De arts kwam erg professioneel over en het was duidelijk dat zij veel ervaring heeft. Dit was voor mij een geruststelling, waardoor ik mij er... Toon meer »
Voor mij was het de eerste keer dat ik een Botox behandeling onderging, en wat een mooie eerste ervaring! Warm binnenkomst met een kopje koffie, arts stelde mij erg gerust en was helder in haar communicatie en stappen. De arts kwam erg professioneel over en het was duidelijk dat zij veel ervaring heeft. Dit was voor mij een geruststelling, waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde. Anatomy43, bedankt! Toon minder »
Sanela Dergic
Anatomy 43
16 december 2020 07:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Nieuw-Lekkerland

Boek je injectables behandeling in Nieuw-Lekkerland

Renace Instituut Ridderkerk
4.8
Renace Instituut Ridderkerk
Ridderkerk, Bourgondischelaan 24
5 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Cosmetology Ridderkerk
5
Cosmetology Ridderkerk
Ridderkerk, Geerlaan 29a
7 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
MH Kliniek Papendrecht
4.4
MH Kliniek Papendrecht
Papendrecht, Nanengat 8
7 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 455,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Beautystudio True Skin
4.5
Beautystudio True Skin
Papendrecht, Visschersbuurt 1
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Nieuw-Lekkerland

Wat kost een behandeling met Botox in Nieuw-Lekkerland?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Nieuw-Lekkerland € 135,30. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Nieuw-Lekkerland?

Binnen 15 kilometer van Nieuw-Lekkerland zijn 76 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Nieuw-Lekkerland op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Nieuw-Lekkerland?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Nieuw-Lekkerland vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Nieuw-Lekkerland en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.