Botox Nijverdal

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Nijverdal. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Nijverdal:

Aantal afspraken in Nijverdal in de afgelopen periode
135
Gemiddelde prijs per zone Botox in Nijverdal
€ 146,63
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Nijverdal
14
Vind een kliniek in de buurt van Nijverdal

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Nijverdal is gemiddeld € 146,63 per zone. Dit is 2%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,26) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Nijverdal

In Nijverdalkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Nijverdal

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Nijverdal

In de omgeving van Nijverdal werken 8 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Nijverdal

Bij de volgende 2 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Nijverdal is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Nijverdal

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Nijverdal worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Nijverdal zijn 6 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Nijverdal. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Nijverdal. Welke cosmetische klinieken in Nijverdal worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Nijverdal? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 2 cosmetische klinieken in de buurt van Nijverdal

Bekijk 2 injectables klinieken in de omgeving van Nijverdal. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Nijverdal waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Nijverdal Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Nijverdal, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Boek je injectables behandeling in Nijverdal

Huidkliniek Annemiek - Perfect Look
5
Huidkliniek Annemiek - Perfect Look
Vriezenveen, Meester Kunstweg 2
11 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
La Peau, Salon de Beauté
5
La Peau, Salon de Beauté
Raalte, Nieuwe Markt 6A
13 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Huidkliniek Twente
4.7
Huidkliniek Twente
Almelo, Wierdensestraat 51
14 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Velvet Monkey - Fienouk
4.5
Velvet Monkey - Fienouk
Almelo, Wierdensestraat 45
14 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Nijverdal

Wat kost een behandeling met Botox in Nijverdal?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Nijverdal € 146,63. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Nijverdal?

Binnen 15 kilometer van Nijverdal zijn 6 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Nijverdal op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Nijverdal?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Nijverdal vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Nijverdal en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.