Botox Oegstgeest

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een goede kliniek voor een botox behandeling? Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Oegstgeest. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Oegstgeest in de afgelopen periode
2.046
Gemiddelde prijs per zone Botox in Oegstgeest
€ 136,45
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Oegstgeest
145
Vergelijk prijzen in de buurt van Oegstgeest

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Oegstgeest is gemiddeld € 136,45 per zone. Dit is 4% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 141,44) Botox prijs.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Oegstgeest

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Uitgelichte botox klinieken in Oegstgeest

De volgende klinieken in de buurt van Oegstgeest worden momenteel aanbevolen: 
Promotie:

Gesponsord
Vinci Kliniek Leiden
442C89E5-0E34-485E-AB65-361CC28EA75E
Wordt nu
bekeken
4.9
Vinci Kliniek Leiden
Leiden, Brahmslaan 10
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 32x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
B-Esthetics Voorschoten
b-esthetics
Wordt nu
bekeken
5
B-Esthetics Voorschoten
Voorschoten, Treubstraat 13
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 298,95
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 33x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Van Lennep Kliniek Oegstgeest
VANLENNEP-original jpg
Wordt nu
bekeken
4.7
Van Lennep Kliniek Oegstgeest
Oegstgeest, De Kempenaerstraat 28
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Cosmetische kliniek voor Injectables & huidverbetering
Bekijk agenda
Onlangs 8x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Botox specialist Oegstgeest

In de omgeving van Oegstgeest werken 81 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Oegstgeest

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Oegstgeest is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Oegstgeest

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Oegstgeest worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Oegstgeest zijn 64 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Oegstgeest

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Oegstgeest zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Oegstgeest

In Oegstgeest kost één zone Botox ongeveer  € 136,45. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Oegstgeest. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Oegstgeest.

Botox aanbiedingen in Oegstgeest

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Oegstgeest te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Oegstgeest hier.

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Oegstgeest?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Oegstgeest

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Oegstgeest. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Oegstgeest waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Oegstgeest Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Oegstgeest, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Voor en na Botox in Oegstgeest

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Oegstgeest.

Botox reviews Oegstgeest

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Oegstgeest.

Bekijk reviews

Ik ben vaste klant , Valeria is de beste en de liefste. zij geef altijd goeie advies. Wat goed of wat niet goed is of niet bij je past. Altijd tevreden met het resultaat. Binnenkort weer een afspraak voor Botox en filers 😊👌🏼👌🏼
11 april 2023 19:07
Deskundig, vriendelijk en professioneel. Ik ben zeer tevreden over Marsha Wichers. Ik heb al verschillende behandelingen gehad van Marsha Wichers zoals botox en fillers en altijd zeer tevreden over het mooie en natuurlijke resultaat.
Natascha Musquetier
Praktijk Dokter Marsha Wichers
13 augustus 2020 16:04
De beste plek in Leiden e.o. voor je injectables, zoals Botox en Fillers! Bij dokter Priscilla ben je echt in goede handen. Je wordt altijd vriendelijk geholpen en super goed resultaat. Aanrader!
30 maart 2021 12:12
Bekijk meer Botox ervaringen in Oegstgeest

Boek je injectables behandeling in Oegstgeest

Wordt nu
bekeken
Van Lennep Kliniek Oegstgeest
4.7
Van Lennep Kliniek Oegstgeest
Oegstgeest, De Kempenaerstraat 28
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Cosmetische kliniek voor Injectables & huidverbetering
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs 8x geboekt
Praktijk Dokter Marsha Wichers
5
Praktijk Dokter Marsha Wichers
Leiden, Gabriël Metzustraat 48
2 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Beauty Slim Kliniek Leiden
4.8
Beauty Slim Kliniek Leiden
Leiden, Flevoweg 35C
2 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Beauty Art Kliniek Leiden
4.9
Beauty Art Kliniek Leiden
Leiden, Prinsessekade 2A
2 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 190,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Oegstgeest

Wat kost een behandeling met Botox in Oegstgeest?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Oegstgeest € 136,45. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Oegstgeest?

Binnen 15 kilometer van Oegstgeest zijn 64 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Oegstgeest op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox