Botox Katwijk

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vind de beste Botox klinieken in Katwijk. Vergelijk prijzen, lees echte reviews en bekijk voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Katwijk in de afgelopen periode
2.422
Laagste prijs per zone Botox in Katwijk
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Katwijk
€ 149,19
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Katwijk
142
Vergelijk klinieken in de buurt van Katwijk

De gemiddelde prijs van een zone Botox is in Katwijk 4% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,03).

Boek je injectables behandeling in Katwijk

Huid Ateljé
Huid Ateljé
Rijnsburg, De Maessloot 17
4 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Feel Good Center Noordwijk
Feel Good Center Noordwijk
Noordwijk-Binnen, Offemweg 99
5 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Azzurro Beauty
Azzurro Beauty
Noordwijk aan Zee, Oude Zeeweg 57
5 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
Kiewiet de Jonge Kliniek Noordwijk
Kiewiet de Jonge Kliniek Noordwijk
Noordwijk-Binnen, Offemweg 19A
5 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Sophie Grasso Injectables
Sophie Grasso Injectables
Noordwijk aan Zee, Hoofdstraat 18A
5 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Van Lennep Kliniek Oegstgeest
Van Lennep Kliniek Oegstgeest
Oegstgeest, De Kempenaerstraat 28
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Cosmetische kliniek voor Injectables & huidverbetering
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 7x geboekt
Richmond Skin Clinic Wassenaar
Richmond Skin Clinic Wassenaar
Wassenaar, Van Hogendorpstraat 129
7 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
SkinDoctor Wassenaar
SkinDoctor Wassenaar
Wassenaar, Plein 19
7 km
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Katwijk

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Katwijk. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Katwijk. Bekijk ervaringen bij 142 esthetische praktijken in de buurt van Katwijk.

Vergelijk meningen:

Ik kom daar voor de anti-aging hormoontherapie en voor Botox en fillers ben inmiddels 12 kilo afgevallen en al mijn bloedwaarden en vitale organen zijn die weer van n jonge god , lol gisteren Botox en amalian fillers bij Charlie laten doen, de nieuwe super aanwinst van de kliniek en ben echt ongelofelijk blij met dit resultaat n absolute aanrader voor ieder... Toon meer »
Ik kom daar voor de anti-aging hormoontherapie en voor Botox en fillers ben inmiddels 12 kilo afgevallen en al mijn bloedwaarden en vitale organen zijn die weer van n jonge god , lol gisteren Botox en amalian fillers bij Charlie laten doen, de nieuwe super aanwinst van de kliniek en ben echt ongelofelijk blij met dit resultaat n absolute aanrader voor iedereen die Botox of fillers overweegt want het gaat toch om je gezicht en daar wil je de beste producten en dokters voor , ik kan het iedereen aanraden afz mikel stevens Toon minder »
5 maart 2024 14:02
Imraan is vriendelijk, informeert je eerlijk en volledig en is enorm kundig! Ik ga zeker terug. Voor Botox, fillers en Profhilo. Echt een fijne plek waar je je gewaardeerd voelt en je alles kunt vragen. Je wordt serieus genomen.
21 februari 2022 15:03
Ik ging met mijn moeder mee voor een frons botoxbehandeling. Na de behandeling vroeg Imraan mij naar mijn litteken in mijn gezicht. Hij zag een eenvoudige oplossing om dit mooier en vlakker te krijgen, waardoor minder aanwezig en bood mij dit aan nu te doen. Ik ben er nog sprakeloos van en heel gelukkig mee. Raad ik dit aan? Ja, duh! Ook namens mijn moeder ;... Toon meer »
Ik ging met mijn moeder mee voor een frons botoxbehandeling. Na de behandeling vroeg Imraan mij naar mijn litteken in mijn gezicht. Hij zag een eenvoudige oplossing om dit mooier en vlakker te krijgen, waardoor minder aanwezig en bood mij dit aan nu te doen. Ik ben er nog sprakeloos van en heel gelukkig mee. Raad ik dit aan? Ja, duh! Ook namens mijn moeder ;) Toon minder »
Olivia Janssen
Vinci Kliniek Leiden
12 juli 2022 15:03
Ik ben erg tevreden over mijn behandeling, ik heb een lipflip gedaan met botox en mondhoeken met fillers. Paar dagen erna gelijk gegaan voor een wenkbrauwlift en wauw wat ben ik er blij mee!! Er werd ruim de tijd genomen om 1 en ander uit te leggen en de behandeling is pijnloos 👌 ik ga zeker terug komen en kan deze kliniek iedereen aanraden 👍 lekker laagdr... Toon meer »
Ik ben erg tevreden over mijn behandeling, ik heb een lipflip gedaan met botox en mondhoeken met fillers. Paar dagen erna gelijk gegaan voor een wenkbrauwlift en wauw wat ben ik er blij mee!!
Er werd ruim de tijd genomen om 1 en ander uit te leggen en de behandeling is pijnloos 👌 ik ga zeker terug komen en kan deze kliniek iedereen aanraden 👍 lekker laagdrempelig dat was ook erg fijn!! Toon minder »
Simone Nieuwenburg
Vinci Kliniek Leiden
9 oktober 2022 15:03
Dr Imraan Muradin is een zeer vriendelijke arts. Voor fillers en botox kom ik hier en het resultaat is altijd mooi. Niet te veel of te weinig. Werkt schoon. Goede kwaliteit en een goede prijs. Wat ik bij een andere arts niet had. Ik kwam bij Dr Imraan nadat mijn neus met fillers verpest was door een chirurg die neuscorrecties doet. Bekend van tv en influence... Toon meer »
Dr Imraan Muradin is een zeer vriendelijke arts.
Voor fillers en botox kom ik hier en het resultaat is altijd mooi. Niet te veel of te weinig. Werkt schoon. Goede kwaliteit en een goede prijs. Wat ik bij een andere arts niet had. Ik kwam bij Dr Imraan nadat mijn neus met fillers verpest was door een chirurg die neuscorrecties doet. Bekend van tv en influencers. Ik had 2 jaar geleden een neuscorrectie laten doen bij deze chirurg en ik kwam voor wat hij noemt 'nazorg'. Een klein beetje filler want er zaten deukjes in mijn neus. Hij had het verpest want hierdoor was de vorm van mijn neus lelijk (hump was terug). De filler was op de verkeerde plek ingespoten. Het ergste was dat ik een infectie had opgelopen omdat hij geen desinfectie gebruikte. Er kwam een grote pijnlijke zwelling op mijn neustip. Toen ben ik naar Dr Imraan gegaan en heeft hij antibiotica voorgeschreven. De filler die verkeerd zat heeft hij kunnen verwijderen. Dr Imraan heeft hij mij zo goed geholpen. Ik ben hier zo dankbaar voor. Echt een aanrader. Service is top! Toon minder »
31 maart 2023 07:07
Ben door meerdere vriendinnen hier terecht gekomen, ben blij dat zij Kliniek Vinci hebben aangeraden! Voel vrijwel niets van de Botox behandeling. De Botox blijft aanzienlijk langer zitten, dan wat ik gewend was bij andere klinieken. Kortom; zeer tevreden!
20 juli 2023 11:11
Heel tevreden over de Botox behandeling. Een hele kundige en aardige dokter die zelfs mijn vreselijke ooglid-trillingen (welke ik al maanden had) heeft laten verdwijnen. Ik ben heel erg blij met hem, ook vanwege de flexibele openingstijden.
1 oktober 2023 17:05
Al meerdere keren bij Imraan geweest. Eerste keer heel erg zenuwachtig, maar Imraan is heel relaxed en stelt je meteen op je gemak. Zowel botoxbehandelingen gehad als fillers, beide vrijwel pijnloos en zeker goed te doen. Evt verdovende creme als je wilt. Iedere keer toch een beetje spannend, maar ik ga nooit meer naar een ander! Erg blij met het eindresulta... Toon meer »
Al meerdere keren bij Imraan geweest. Eerste keer heel erg zenuwachtig, maar Imraan is heel relaxed en stelt je meteen op je gemak. Zowel botoxbehandelingen gehad als fillers, beide vrijwel pijnloos en zeker goed te doen. Evt verdovende creme als je wilt. Iedere keer toch een beetje spannend, maar ik ga nooit meer naar een ander! Erg blij met het eindresultaat, kundig arts! Toon minder »
Marielle van der steen
Vinci Kliniek Leiden
24 oktober 2023 14:02
Heel blij met mijn botox behandeling bij kliniek Vinci. Veel beter dan andere klinieken waar ik ben geweest. Ik raad Drs Muradin ten zeerste aan!
osmtravel magazine
Vinci Kliniek Leiden
10 december 2023 13:01
Super fijne en flexibele openingstijden (ook op zondag en s avonds). Eerlijke en normale prijs voor de botox. Dr. Muradin is een zeer vriendelijke en nette arts. Hij neemt de tijd voor je en informeert je volledig over de behandeling en werking van botox.
Marijn de Wilde
Vinci Kliniek Leiden
29 oktober 2023 12:12
Ik kom nu al een aantal jaren bij kliniek Vinci. Het is er schoon , proffesioneel en een afspraak maken kan online en er is altijd snel plek. Er wordt altijd goed geluisterd naar mijn vraag en nog beter behandeld. Alle keren tevreden geweest met het resultaat. Ook niet heel onbelangrijk dokter Muradin kan zo pijnloos prikken en kan er langer wegblijven doord... Toon meer »
Ik kom nu al een aantal jaren bij kliniek Vinci. Het is er schoon , proffesioneel en een afspraak maken kan online en er is altijd snel plek.
Er wordt altijd goed geluisterd naar mijn vraag en nog beter behandeld.
Alle keren tevreden geweest met het resultaat. Ook niet heel onbelangrijk dokter Muradin kan zo pijnloos prikken en kan er langer wegblijven doordat de botox en fillers langer blijven zitten dat heb ik bij geen andere kliniek ervaren ,en heb al heel wat klinieken gezien. Maar bij Vinci ga ik nooit meer weg. Parkeren kan voor de deur ook wel erg makkelijk. Toon minder »
27 februari 2024 22:10
Ik heb Botox laten doen in deze kliniek, ik ben erg blij met het resultaat. De artsen zijn gekwalificeerd, ze benaderen iedereen individueel. Hartelijk dank voor je professionaliteit 🙂 Ik raad deze kliniek aan!!
11 oktober 2023 20:08
Bekijk meer Botox ervaringen in Katwijk

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Katwijk? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Katwijk

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Katwijk. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 48 klinieken binnen 15 km van Katwijk.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 180,00
3 zones€ 225,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 49,00
Baby Botox0,5 zone€ 49,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 349,00

Voor en na foto's Katwijk

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in Katwijk.

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

94 botox artsen in Katwijk

In een straal van 15 km rond Katwijk zijn 94 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Katwijk

Welke 5 klinieken in de omgeving van Katwijk zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Katwijk

Boek een Botox behandeling in Katwijk. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Katwijk. Binnen 15 km rond Katwijk zijn 48klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Katwijk. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Katwijk. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Katwijk.

Populairste behandelingen in Katwijk

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Katwijk v.a € 90,00

De laagste prijs per zone Botox in Katwijk is momenteel € 90,00. In Katwijk kost een zone Botox (gemiddeld bij alle klinieken) € 149,19. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken.

Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Katwijk bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Katwijk

Veel klinieken hebben regelmatig leuke deals en acties. De laagste prijs per zone Botox in Katwijk is momenteel € 90,00. Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Zorg ervoor dat je geen tijdsdruk voelt bij een aanbieding. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Vistabel (Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Katwijk regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Druk daarna op 'Acties' in de filter om alle botox deals in de buurt te vergelijken in Katwijk.

Uitgelichte botox clinics in Katwijk

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Katwijk staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
HUID Den Haag - Bekijk prijzen en maak een afspraak
HUID Den Haag
Wordt nu
bekeken
HUID Den Haag
Den Haag, Laan Copes van Cattenburch 73
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 349,97
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Kliniek voor injectables en huidtherapie.
Onlangs 2x geboekt
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Gesponsord
B-Esthetics Voorschoten - Bekijk prijzen en maak een afspraak
B-Esthetics Voorschoten
Wordt nu
bekeken
B-Esthetics Voorschoten
Voorschoten, Treubstraat 13
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 298,95
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
De beste versie van jezelf
Onlangs 16x geboekt
ProfhiloRestylaneSculptra (per flacon 10 ML)

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Katwijk

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Katwijk. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Katwijk

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Katwijk die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Katwijk

Wat zijn de kosten van Botox in Katwijk?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Katwijk?

Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Wat zijn de nadelen van Botox?