Botox Katwijk

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Katwijk. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Katwijk:

Aantal afspraken in Katwijk in de afgelopen periode
685
Gemiddelde prijs per zone Botox in Katwijk
€ 146,68
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Katwijk
114
Vind een kliniek in de buurt van Katwijk

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Katwijk is gemiddeld € 146,68 per zone. Dit is 2%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,26) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Katwijk

In Katwijkkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Katwijk

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Katwijk

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Katwijk worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
B-Esthetics Voorschoten
2D50A599-6892-4A53-A10E-D111BD659A2C
Wordt nu
bekeken
B-Esthetics Voorschoten
Voorschoten, Treubstraat 13
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 21x geboekt
profhilo-logo

Botox specialist Katwijk

In de omgeving van Katwijk werken 68 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Katwijk

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Katwijk is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Katwijk

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Katwijk worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Katwijk zijn 46 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Katwijk. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Katwijk. Welke cosmetische klinieken in Katwijk worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Katwijk? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Katwijk

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Katwijk. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Katwijk waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Katwijk Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Katwijk, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Katwijk

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Katwijk.

Bekijk reviews

Deskundig, vriendelijk en professioneel. Ik ben zeer tevreden over Marsha Wichers. Ik heb al verschillende behandelingen gehad van Marsha Wichers zoals botox en fillers en altijd zeer tevreden over het mooie en natuurlijke resultaat.
Natascha Musquetier
Praktijk Dokter Marsha Wichers
13 augustus 2020 16:04
De beste plek in Leiden e.o. voor je injectables, zoals Botox en Fillers! Bij dokter Priscilla ben je echt in goede handen. Je wordt altijd vriendelijk geholpen en super goed resultaat. Aanrader!
30 maart 2021 12:12
Super tevreden met Priscilla; ze is heel vriendelijk, neemt echt de tijd voor je, geeft eerlijk advies en gebruikt goede botox. Aanrader!!!!!
11 december 2022 19:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Katwijk

Boek je injectables behandeling in Katwijk

Beauty Care Nederland
4.9
Beauty Care Nederland
Katwijk aan Zee, Mandenmakerstraat 5
3 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Kiewiet de Jonge Kliniek Noordwijk
5
Kiewiet de Jonge Kliniek Noordwijk
Noordwijk-Binnen, Offemweg 19A
5 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Sophie Grasso Injectables
Sophie Grasso Injectables
Noordwijk aan Zee, Hoofdstraat 18A
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Wordt nu
bekeken
Van Lennep Kliniek Oegstgeest
4.7
Van Lennep Kliniek Oegstgeest
Oegstgeest, De Kempenaerstraat 28
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Cosmetische kliniek voor Injectables & huidverbetering
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 6x geboekt

Veelgestelde vragen in Katwijk

Wat kost een behandeling met Botox in Katwijk?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Katwijk € 146,68. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Katwijk?

Binnen 15 kilometer van Katwijk zijn 46 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Katwijk op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Katwijk?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Katwijk vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Katwijk en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.