Botox Oosterhout

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Oosterhout. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Oosterhout (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Oosterhout in de afgelopen periode
1.222
Gemiddelde prijs per zone Botox in Oosterhout
€ 135,25
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Oosterhout
67
Bekijk klinieken in de buurt van Oosterhout

De gemiddelde prijs in de omgeving van Oosterhout voor een Botox behandeling is € 135,25 per zone. Dit is 6% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,47).

Kraaienpootjes verwijderen in Oosterhout

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Oosterhoutlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Oosterhout

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Oosterhout

In de buurt van Oosterhout zijn 42 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Oosterhout

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Oosterhout is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Oosterhout

Een behandeling met Botox in Oosterhout is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Oosterhout. Binnen 15 km rond Oosterhout zijn 25klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Oosterhout. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Oosterhout?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Oosterhout? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Oosterhout

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Oosterhout. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Oosterhout goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Oosterhout

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Oosterhout. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 67 praktijken in de omgeving van Oosterhout.

Lees ervaringen:

Ik kom al jaren in deze kliniek voor botox in voorhoofd en fillers in mijn lippen bij dr. Köse en ben zeer tevreden. Dr. Köse is een hele vriendelijke en kundige arts die precies doet wat bij jou past en wat gelijk een mooi resultaat geeft. Receptioniste ook altijd erg vriendelijk. Voor mij geen andere kliniek meer.
Bella Laris
Medica Estetica Breda
27 juli 2021 08:08
Vorige week voor het eerst bij deze kliniek botox behandeling gehad.
Hiervoor elders geweest maar niet tevreden dus nu voor deze gekozen.
En het resultaat is fantastisch! Mijn fronsrimpel is helemaal weg en mijn blik is weer open ipv vermoeid, jullie hebben er een vaste klant bij!
Erika Willart
Medica Estetica Breda
18 oktober 2022 10:10
Opvallend is dat die Japanse vrouwelijke dokter goed luistert en heel goed tegen het stellen van scherpe vragen kan. Een soort oosterse onverstoorbaarheid waaruit blijkt dat deze dame heel goed weet wat ze doet. En ze spreekt ook vrijuit m.a.w. ze geeft niet alleen advies waardoor ze meer botox behandelingen kan verkopen maar pakt de zaak holistisch aan door... Toon meer »
Opvallend is dat die Japanse vrouwelijke dokter goed luistert en heel goed tegen het stellen van scherpe vragen kan. Een soort oosterse onverstoorbaarheid waaruit blijkt dat deze dame heel goed weet wat ze doet. En ze spreekt ook vrijuit m.a.w. ze geeft niet alleen advies waardoor ze meer botox behandelingen kan verkopen maar pakt de zaak holistisch aan door bijvoorbeeld ook advies te geven over bijvoorbeeld je kapsel.OOK al weer dat oosterse.... er moet een balans zijn in het totaalbeeld. Men wil hier gewoon een goed product leveren d.w.z. proberen de wereld mooier te maken door het (zichtbare) verouderingsproces af te remmen waar dat mogelijk is, men wil medemensen blij te maken. Zelfs als daarbij men tot een advies komt dat voor de Glow Clinc zelf niet direct geld in het laatje brengt.Want het gaat hen niet louter om geld binnentrekken maar om het boeken van resultaten waar de cliënt blij mee is. Een opvallende liefdevolle werkwijze in een westerse wereld waar men over het algemeen alleen maar jaagt en denkt geld, geld en nog eens geld. Toon minder »
Bart Poch
Glow Clinic
20 maart 2021 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Oosterhout

Boek je injectables behandeling in Oosterhout

Huidwerk Oosterhout
Huidwerk Oosterhout
Oosterhout, Leijsenhoek 2
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Kliniek Nina Breda
Kliniek Nina Breda
Breda, Speelhuislaan 20
8 km
Botox zone v.a.
€ 105,00
Filler per ml v.a.
€ 145,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
ABC Clinic Breda
4.6
ABC Clinic Breda
Breda, Paardeweide 22
8 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Medica Estetica Breda
4.5
Medica Estetica Breda
Breda, Concordiastraat 18
9 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Oosterhout

Wat zijn de kosten van Botox in Oosterhout?

De prijs van een zone Botox in Oosterhout is gemiddeld € 135,25. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Oosterhout.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Oosterhout?

In de omgeving van Oosterhout zijn 25 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Oosterhout en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Oosterhout op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Oosterhout?

Kies de beste Botox arts in Oosterhout op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Oosterhout te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!