Botox Geertruidenberg

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Geertruidenberg op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Geertruidenberg in de afgelopen periode
1.608
Laagste prijs per zone Botox in Geertruidenberg
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Geertruidenberg
€ 140,28
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Geertruidenberg
59
Vergelijk klinieken in de buurt van Geertruidenberg

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 140,28 in de omgeving van Geertruidenberg. Dat is 3% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,42).

Boek je injectables behandeling in Geertruidenberg

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Glow Clinic
Glow Clinic
Breda,
14 km
Botox zone v.a.
€ 126,33
Filler per ml v.a.
€ 349,80
Profiel bekijken
De specialist in injectable en huidverjongende behandelingen
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 23x geboekt
Huid Laser Centrum Oosterhout
Huid Laser Centrum Oosterhout
Oosterhout, Pasteurlaan 9
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Radiesse (1,5 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
Jonishi Cosmed
Jonishi Cosmed
Sprang-Capelle, Raadhuisplein 38
12 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Kliniek Nina Breda
Kliniek Nina Breda
Breda, Speelhuislaan 20
13 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profiel bekijken
By Babet Waalwijk
By Babet Waalwijk
Waalwijk, Grotestraat 70
14 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Aureus Kliniek
Aureus Kliniek
Sleeuwijk, Nieuwe Es 59
14 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Innova Clinics
Innova Clinics
Breda, Schorsmolenstraat 9-A1
14 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medica Estetica Breda
Medica Estetica Breda
Breda, Concordiastraat 18
14 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Botox reviews Geertruidenberg

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Geertruidenberg. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Geertruidenberg. Bekijk ervaringen bij 59 esthetische praktijken in de buurt van Geertruidenberg.

Vergelijk meningen:

Opvallend is dat die Japanse vrouwelijke dokter goed luistert en heel goed tegen het stellen van scherpe vragen kan. Een soort oosterse onverstoorbaarheid waaruit blijkt dat deze dame heel goed weet wat ze doet. En ze spreekt ook vrijuit m.a.w. ze geeft niet alleen advies waardoor ze meer botox behandelingen kan verkopen maar pakt de zaak holistisch aan door... Toon meer »
Opvallend is dat die Japanse vrouwelijke dokter goed luistert en heel goed tegen het stellen van scherpe vragen kan. Een soort oosterse onverstoorbaarheid waaruit blijkt dat deze dame heel goed weet wat ze doet. En ze spreekt ook vrijuit m.a.w. ze geeft niet alleen advies waardoor ze meer botox behandelingen kan verkopen maar pakt de zaak holistisch aan door bijvoorbeeld ook advies te geven over bijvoorbeeld je kapsel.OOK al weer dat oosterse.... er moet een balans zijn in het totaalbeeld. Men wil hier gewoon een goed product leveren d.w.z. proberen de wereld mooier te maken door het (zichtbare) verouderingsproces af te remmen waar dat mogelijk is, men wil medemensen blij te maken. Zelfs als daarbij men tot een advies komt dat voor de Glow Clinc zelf niet direct geld in het laatje brengt.Want het gaat hen niet louter om geld binnentrekken maar om het boeken van resultaten waar de cliënt blij mee is. Een opvallende liefdevolle werkwijze in een westerse wereld waar men over het algemeen alleen maar jaagt en denkt geld, geld en nog eens geld. Toon minder »
Bart Poch
Glow Clinic
20 maart 2021 13:01
Sinds maart 2022 kom ik regelmatig langs bij Drs. Kayo Hirano voor een botox behandeling voor mijn fronsrimpels. Geen moment spijt gehad. Tot nu toe ben ik altijd super goed geholpen. Drs. Kayo is een super lieve en professionele arts die naar het gehele plaatje kijkt. De dames bij de balie zijn ook super vriendelijk. 😊
10 december 2022 10:10
Weer een totale behandeling ondergaan bij drs. Shirin Rostainejad.
Fillers en Botox
Enorm blij mee, geeft me weer zelfvertrouwen!
Glow clinic geeft je vanaf dat je binnenstapt tot dat je de deur sluit een vertrouwd veilig gevoel.
Zowel aan de telefoon, balie tot de behandelkamer professioneel personeel. Prima begeleiding en nazorg . Een dik tevreden klant
Joke Eestermans
Glow Clinic
15 december 2022 17:05
Bekijk meer Botox ervaringen in Geertruidenberg

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Geertruidenberg? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Geertruidenberg

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Geertruidenberg. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 18 klinieken binnen 15 km van Geertruidenberg.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 275,00
3 zones€ 350,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 65,00
Baby Botox0,5 zone€ 65,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 400,00

Voor en na foto's Geertruidenberg

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in Geertruidenberg.

Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Moerkapelle - Den Haag (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Moerkapelle - Den Haag (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

41 botox artsen in Geertruidenberg

In een straal van 15 km rond Geertruidenberg zijn 41 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Geertruidenberg

Welke 5 klinieken in de omgeving van Geertruidenberg zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Geertruidenberg

Boek een Botox behandeling in Geertruidenberg. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Geertruidenberg. Binnen 15 km rond Geertruidenberg zijn 18klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Geertruidenberg. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Geertruidenberg. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Geertruidenberg.

Populairste behandelingen in Geertruidenberg

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Geertruidenberg v.a € 99,00

De laagste prijs per zone Botox in Geertruidenberg is momenteel € 99,00. In Geertruidenberg kost een zone Botox (gemiddeld bij alle klinieken) € 140,28. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken.

Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Geertruidenberg bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Geertruidenberg

Veel klinieken hebben regelmatig leuke deals en acties. De laagste prijs per zone Botox in Geertruidenberg is momenteel € 99,00. Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Zorg ervoor dat je geen tijdsdruk voelt bij een aanbieding. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Vistabel (Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Geertruidenberg regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Druk daarna op 'Acties' in de filter om alle botox deals in de buurt te vergelijken in Geertruidenberg.

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Geertruidenberg

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Geertruidenberg. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Geertruidenberg

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Geertruidenberg die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Geertruidenberg

Wat zijn de kosten van Botox in Geertruidenberg?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Geertruidenberg?

Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Wat zijn de nadelen van Botox?