Botox Geertruidenberg

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Geertruidenberg. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Geertruidenberg in de afgelopen periode
350
Gemiddelde prijs per zone Botox in Geertruidenberg
€ 134,13
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Geertruidenberg
47
Boek een kliniek in Geertruidenberg

De gemiddelde prijs in Geertruidenberg voor een Botox behandeling per zone ligt 14% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 156,11).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Geertruidenberg

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Geertruidenberg

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Geertruidenberg is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Geertruidenberg

In de omgeving van Geertruidenberg zijn 47 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Geertruidenberg. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Geertruidenberg wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Geertruidenberg. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

De 7 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Geertruidenberg

Bekijk de top-7 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Geertruidenberg:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Geertruidenberg berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Geertruidenberg

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Geertruidenberg die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Geertruidenberg

Arts
Rolf Jacobs

Rolf Jacobs

Huisartsen Chirurgie (6 km) Huidwerk Oosterhout (6 km) Schoonheidsinstituut Marlotte (27 km)
Functie
Huisarts
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Huidwerk Oosterhout

Huidwerk Oosterhout

Leijsenhoek 2, Oosterhout (6 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 350

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
170151_ABCClinic_Logo-restyle_DEF_CMYK_zonderslogan
profhilo-logo

ABC Clinic Breda

4.6
Paardeweide 22, Breda (13 km)
Behandelingen per jaar
3500
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 149
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Geertruidenberg

Wat kost een behandeling met Botox in Geertruidenberg?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Geertruidenberg € 134,13. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Geertruidenberg?

In Geertruidenberg zijn 47 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Geertruidenberg op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Geertruidenberg?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Geertruidenberg vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Geertruidenberg en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.