Botox Oss

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Oss. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Oss in de afgelopen periode
108
Gemiddelde prijs per zone Botox in Oss
€ 172,79
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Oss
38
Vergelijk klinieken in Oss

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Oss 11% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 155,38).

Vergelijk Botox klinieken in Oss

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Oss. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Recente geboekte afspraken in de buurt van Oss

Welke 2 klinieken in de omgeving van Oss zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox kliniek Oss

Boek een Botox behandeling in Oss. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Oss. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Oss. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Oss.

Vergelijk alle klinieken in Oss. Klik hier.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Oss

In Oss zijn diverse cosmetische klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een behandeling met botulinetoxine (Botox) of fillers. Vergelijk alle artsen en klinieken in Oss op Injectablesbooking.nl. In deze blog lees je informatie en tips over een behandeling is Oss. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en fillers. Wil je de klinieken in de omgeving van Oss vergelijken? Lees dan deze blog over Botox Oss verder!

Botox Oss

Botox Oss

Botulinetoxine is een product waarmee dynamische rimpels zoals kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronsrimpels kunnen worden behandeld. Een behandeling is 12-16 weken effectief. Daarna kun je opnieuw worden behandeld, als je dat wilt. Botulinetoxine wordt ook toegepast tegen een tandvleesglimlach, tandenknarsen (ookwel Bruxisme genoemd) en tegen hyperhidrosis (zweetoksels). In Nederland worden jaarlijks meer dan 400.000 botulinetoxine behandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Oss zijn 12 artsen en klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een behandeling met botulinetoxine. 

Botox prijzen Oss

De tarieven voor een cosmetische behandeling liggen in Oss vrij ver uit elkaar. Vergelijk alle tarieven op Injectablesbooking.nl.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Filler kliniek Oss

Fillers zijn ‘huidvullers’. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd door een BIG geregistreerde verpleegkundig specialist of arts. Door middel van een behandeling met fillers kunnen rimpels worden opgevuld, donkere kringen onder ogen worden opgevuld, of de contour worden verbeterd. Denk hierbij aan lippen opvullen, jeugdige jukbeenderen en een strakke kaaklijn. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts voor een filler behandeling. Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Oss op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Oss

Een lipfiller is een ‘filler’ speciaal voor de lippen. Deze fillers zijn zacht en dynamisch. A-merk lip fillers zijn: Belotero Lips, Restylane Kyss en Juvéderm Voluma. Het is raadzaam om je arts te vragen met welk merk filler hij/zij werkt. Lipbehandelingen worden al meer dan 20 jaar uitgevoerd door artsen. Naarmate we ouder worden neemt de volume van onze lippen namelijk af. Veel mensen willen graag het volume van weleer terug. 

Kliniek Oss

De volgende klinieken zijn gevestigd in de omgeving van Oss:

Klaver Klinieken Heesch
Annelies Aarts Vorstenbosch

De tarieven van Injectables behandelingen liggen in de omgeving van Oss enigszins uit elkaar. Het loont de moeite om klinieken te vergelijken op Injectablesbooking.nl.

Top 5 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Oss

Dit is de top-5 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Oss in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Oss is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Oss

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Oss die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Oss

Kliniek
Logo socials wit klein
Belotero logoprofhilo-logo

Klaver Klinieken

5
Cereslaan 2T, Heesch (4 km)
Behandelingen per jaar
1250
Kliniek opgericht
2019
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 395

Experts in Plastische Chirurgie en Cosmetiek

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Roel Fresow

Drs. Roel Fresow

Klaver Klinieken (4 km)
Functie
Plastisch Chirurg
Ervaring
15 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 395
Profiel bekijkenAfspraak maken
Arts
Chloe Wittenberg

Chloe Wittenberg

Klaver Klinieken (4 km)
Functie
Overige (BIG geregistreerd)
Ervaring
5 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 395
Profiel bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Oss

Wat zijn de kosten van Botox in Oss?

De prijs van een zone Botox in Oss is gemiddeld € 172,79. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Oss.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Oss?

In de omgeving van Oss zijn 38 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Oss en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Oss op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Oss?

Kies de beste Botox arts in Oss op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Oss te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.