Botox Oss

Zit je te denken aan een botox behandeling? Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Oss. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Boekingen binnen 15 km van Oss:

Aantal afspraken in Oss in de afgelopen periode
360
Gemiddelde prijs per zone Botox in Oss
€ 143,08
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Oss
32
Bekijk botox klinieken in de buurt van Oss

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Oss 1% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 141,22).

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Vergelijk Botox klinieken in Oss

Vergelijk Botox tarieven en reviews van cosmetische behandelingen in Oss. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox arts in Oss

In een straal van 15 km rond Oss zijn 18 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Oss

Welke 3 klinieken in de omgeving van Oss zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Oss

Boek een Botox behandeling in Oss. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Oss. Binnen 15 km rond Oss zijn 14klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Oss. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Oss. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Oss.

Populairste behandelingen in Oss

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lipflip
 5. Faceslimming
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Platysma bands
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

 

De gemiddelde prijs voor een botoxbehandeling in Oss

De prijs van een zone Botox in Oss is gemiddeld  € 143,08. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Oss bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Oss

Het is vanuit de wetenschappelijke vereniging niet toegestaan om korting te geven op botulinetoxine. Toch hebben veel klinieken aanbiedingen. Klik hier om alle Botox aanbiedingen in Oss met elkaar te vergelijken. Mensen mogen niet in tijdsdruk moeten beslissen. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Oss regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Oss.

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Oss? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk alle klinieken in Oss. Klik hier.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Oss

In Oss zijn diverse cosmetische klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een behandeling met botulinetoxine (Botox) of fillers. Vergelijk alle artsen en klinieken in Oss op Injectablesbooking.nl. In deze blog lees je informatie en tips over een behandeling is Oss. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en fillers. Wil je de klinieken in de omgeving van Oss vergelijken? Lees dan deze blog over Botox Oss verder!

Botox Oss

Botox Oss

Botulinetoxine is een product waarmee dynamische rimpels zoals kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronsrimpels kunnen worden behandeld. Een behandeling is 12-16 weken effectief. Daarna kun je opnieuw worden behandeld, als je dat wilt. Botulinetoxine wordt ook toegepast tegen een tandvleesglimlach, tandenknarsen (ookwel Bruxisme genoemd) en tegen hyperhidrosis (zweetoksels). In Nederland worden jaarlijks meer dan 400.000 botulinetoxine behandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Oss zijn 12 artsen en klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een behandeling met botulinetoxine. 

Botox prijzen Oss

De tarieven voor een cosmetische behandeling liggen in Oss vrij ver uit elkaar. Vergelijk alle tarieven op Injectablesbooking.nl.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Filler kliniek Oss

Fillers zijn ‘huidvullers’. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd door een BIG geregistreerde verpleegkundig specialist of arts. Door middel van een behandeling met fillers kunnen rimpels worden opgevuld, donkere kringen onder ogen worden opgevuld, of de contour worden verbeterd. Denk hierbij aan lippen opvullen, jeugdige jukbeenderen en een strakke kaaklijn. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts voor een filler behandeling. Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Oss op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Oss

Een lipfiller is een ‘filler’ speciaal voor de lippen. Deze fillers zijn zacht en dynamisch. A-merk lip fillers zijn: Belotero Lips, Restylane Kyss en Juvéderm Voluma. Het is raadzaam om je arts te vragen met welk merk filler hij/zij werkt. Lipbehandelingen worden al meer dan 20 jaar uitgevoerd door artsen. Naarmate we ouder worden neemt de volume van onze lippen namelijk af. Veel mensen willen graag het volume van weleer terug. 

Kliniek Oss

De volgende klinieken zijn gevestigd in de omgeving van Oss:

Klaver Klinieken Heesch
Annelies Aarts Vorstenbosch

De tarieven van Injectables behandelingen liggen in de omgeving van Oss enigszins uit elkaar. Het loont de moeite om klinieken te vergelijken op Injectablesbooking.nl.

Bekijk 6 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Oss

Dit zijn 6 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Oss. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Oss

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Oss die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Oss

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Oss. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Oss. Bekijk ervaringen bij 32 esthetische praktijken in de buurt van Oss.

Vergelijk meningen:

Al een aantal jaren vaste klant bij betaalbaar mooier (bm clinics) en dat blijf ik...al meerdere filler en botox behandelingen ondergaan en altijd mooi resultaat. Zeer bekwame en vriendelijke artsen, word goed en aandachtig naar je geluisterd en de assistente/receptioniste inaya is ook ontzettend lief. Je krijgt een fijn en warm welkom. Nazorg ook top wat na... Toon meer »
Al een aantal jaren vaste klant bij betaalbaar mooier (bm clinics) en dat blijf ik...al meerdere filler en botox behandelingen ondergaan en altijd mooi resultaat. Zeer bekwame en vriendelijke artsen, word goed en aandachtig naar je geluisterd en de assistente/receptioniste inaya is ook ontzettend lief. Je krijgt een fijn en warm welkom. Nazorg ook top wat naar mijn mening niet altijd overal zo is! Toon minder »
Lachulita89
BM Clinics Den Bosch
11 februari 2022 16:04
Al een aantal jaren vaste klant bij betaalbaar mooier (bm clinics) en dat blijf ik...al meerdere filler en botox behandelingen ondergaan en altijd mooi resultaat. Zeer bekwame en vriendelijke artsen, word goed en aandachtig naar je geluisterd en de assistente/receptioniste inaya is ook ontzettend lief. Je krijgt een fijn en warm welkom. Nazorg ook top wat na... Toon meer »
Al een aantal jaren vaste klant bij betaalbaar mooier (bm clinics) en dat blijf ik...al meerdere filler en botox behandelingen ondergaan en altijd mooi resultaat. Zeer bekwame en vriendelijke artsen, word goed en aandachtig naar je geluisterd en de assistente/receptioniste inaya is ook ontzettend lief. Je krijgt een fijn en warm welkom. Nazorg ook top wat naar mijn mening niet altijd overal zo is! Toon minder »
11 februari 2022 16:04
Vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Advies was duidelijk, fijn en eerlijk. Mijn ervaring is dus zeer goed te noemen. Fijn ook om meteen toch de behandeling te starten/proberen (botox). Pas 2de afspraak gehad en door middel van fotos vooraf kon ik verbetering zien van vorige x dus top
Ellen van Daalen
City Clinics Den Bosch
28 juni 2022 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Oss

Boek je injectables behandeling in Oss

Klaver Klinieken
5
Klaver Klinieken
Heesch, Cereslaan 2T
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Annelies Aarts Medispa
4.9
Annelies Aarts Medispa
Vorstenbosch, Hondstraat 10
13 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Afspraak maken
 
Kliniek La Pêche
5
Kliniek La Pêche
Varik, Keizerstraat 17
13 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Cosmetique Totale Rosmalen
3.8
Cosmetique Totale Rosmalen
Rosmalen, Raadhuisstraat 51
13 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Oss

Wat zijn de kosten van Botox in Oss?

De prijs van een zone Botox in Oss is gemiddeld € 143,08. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Oss.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Oss?

In de omgeving van Oss zijn 14 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Oss en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Oss op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties