Botox Raamsdonksveer

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Raamsdonksveer. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Raamsdonksveer (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Raamsdonksveer in de afgelopen periode
722
Gemiddelde prijs per zone Botox in Raamsdonksveer
€ 132,45
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Raamsdonksveer
56
Vind een kliniek in de buurt van Raamsdonksv...

De gemiddelde prijs in de omgeving van Raamsdonksveer voor een Botox behandeling is € 132,45 per zone. Dit is 8% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,47).

Kraaienpootjes verwijderen in Raamsdonksveer

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Raamsdonksveerlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Raamsdonksveer

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Raamsdonksveer

In de buurt van Raamsdonksveer zijn 36 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Raamsdonksveer

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Raamsdonksveer is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Raamsdonksveer

In de omgeving van Raamsdonksveer zijn 56 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Raamsdonksveer is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Raamsdonksveer zijn 20klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Raamsdonksveer. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Raamsdonksveer wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Raamsdonksveer. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Raamsdonksveer

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Raamsdonksveer zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 7 cosmetische klinieken in de buurt van Raamsdonksveer

Bekijk 7 injectables klinieken in de omgeving van Raamsdonksveer. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Raamsdonksveer goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Raamsdonksveer

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Raamsdonksveer. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 56 praktijken in de omgeving van Raamsdonksveer.

Lees ervaringen:

Ik kom al jaren in deze kliniek voor botox in voorhoofd en fillers in mijn lippen bij dr. Köse en ben zeer tevreden. Dr. Köse is een hele vriendelijke en kundige arts die precies doet wat bij jou past en wat gelijk een mooi resultaat geeft. Receptioniste ook altijd erg vriendelijk. Voor mij geen andere kliniek meer.
Bella Laris
Medica Estetica Breda
27 juli 2021 08:08
Vorige week voor het eerst bij deze kliniek botox behandeling gehad.
Hiervoor elders geweest maar niet tevreden dus nu voor deze gekozen.
En het resultaat is fantastisch! Mijn fronsrimpel is helemaal weg en mijn blik is weer open ipv vermoeid, jullie hebben er een vaste klant bij!
Erika Willart
Medica Estetica Breda
18 oktober 2022 10:10
Ik kwam bij Merel voor draadlift en botox behandeling.Zeer vriendelijk ,symatieke team,geen haast -haast lopende band gevoel,en ik werd wakker vanochtend,kijk ff in mijn spiegel,ik geloof mijn ogen niet,van AH hamstertje ,terug naar mijn normale look!Ik ben superblij!!!Hiervoor twee andere consulten gehad,zonder enige behandeling,wel betalen voor consult,en... Toon meer »
Ik kwam bij Merel voor draadlift en botox behandeling.Zeer vriendelijk ,symatieke team,geen haast -haast lopende band gevoel,en ik werd wakker vanochtend,kijk ff in mijn spiegel,ik geloof mijn ogen niet,van AH hamstertje ,terug naar mijn normale look!Ik ben superblij!!!Hiervoor twee andere consulten gehad,zonder enige behandeling,wel betalen voor consult,en 1 jaar verder nog niks en ook nog MAANDENlange wachttijden.Typisch België!Dus,ik kom zeker terug! Toon minder »
Emese Balogh
ABC Clinic Breda
1 juli 2022 04:04
Bekijk meer Botox ervaringen in Raamsdonksveer

Boek je injectables behandeling in Raamsdonksveer

Huidwerk Oosterhout
Huidwerk Oosterhout
Oosterhout, Leijsenhoek 2
6 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
ABC Clinic Breda
4.6
ABC Clinic Breda
Breda, Paardeweide 22
13 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Kliniek Nina Breda
Kliniek Nina Breda
Breda, Speelhuislaan 20
13 km
Botox zone v.a.
€ 105,00
Filler per ml v.a.
€ 145,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Aureus Kliniek
4.2
Aureus Kliniek
Sleeuwijk, Nieuwe Es 59
14 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Raamsdonksveer

Wat kost een behandeling met Botox in Raamsdonksveer?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Raamsdonksveer € 132,45. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Raamsdonksveer?

Binnen 15 kilometer van Raamsdonksveer zijn 20 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Raamsdonksveer op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Raamsdonksveer?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Raamsdonksveer vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Raamsdonksveer en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!