Botox Renkum

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Renkum die Botox behandelingen aanbieden. Lees echte consumenten reviews en bekijk voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Renkum in de afgelopen periode
2.148
Laagste prijs per zone Botox in Renkum
€ 80,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Renkum
€ 128,90
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Renkum
117
Vergelijk prijzen in de buurt van Renkum

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Renkum is gemiddeld € 128,90 per zone. Dit is 10% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 143,64) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Renkum

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek voor Jou Nijmegen
Kliniek voor Jou Nijmegen
Lent, Frankrijkstraat 143
15 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Mooi natuurlijk, nátuurlijk mooi
Profhilo (2 ML)Restylane
Onlangs 2x geboekt
Beauty Medics
Beauty Medics
Heelsum, Prins Bernhardlaan 1
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Wageningen
City Clinics Wageningen
Wageningen, Stadsbrink 451
5 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Huidverbetering: Profhilo behandeling van €275 vóór €199😍🥂
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 6x geboekt
Filotox praktijk voor fillers En botox
Filotox praktijk voor fillers En botox
Ede, Oude Bennekomseweg 1
7 km
Botox zone v.a.
€ 85,00
Filler per ml v.a.
€ 125,00
Profiel bekijken
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
De Huiddokter Oosterbeek
De Huiddokter Oosterbeek
Oosterbeek, Utrechtseweg 159-c
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Padberg Kliniek Ede
Padberg Kliniek Ede
Ede, Padberglaan 10
7 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
Padberg Cosmetiek
Padberg Cosmetiek
Ede, Padberglaan 18
7 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Demirtas Injectables
Demirtas Injectables
Arnhem, Parelmoerwolk 5
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,99
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Restylane
Bekijk agenda
 

Botox reviews Renkum

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Renkum.

Bekijk reviews

4 maanden geleden Botox behandeling ondergaan bij Gulnez Demirtas en het zit nu nog steeds goed! Ook tevreden over mijn lipfillers;) Ik zou Gulnez Demirtas zeer zeker aanraden!
7 juli 2022 04:04
4 maanden geleden Botox behandeling ondergaan bij Gulnez Demirtas en het zit nu nog steeds goed! Ook tevreden over mijn lipfillers;) Ik zou Gulnez Demirtas zeer zeker aanraden!
7 juli 2022 04:04
Onze nieuwe en tevens 2e kliniek in het oosten van het land kon niet uitblijven. Met gepaste trots is Van Rosmalen Kliniek Nijmegen onlangs geopend voor botox en injectable behandelingen, uitgevoerd door Dokter Annemarie van Rosmalen. Tevens kun je bij de Van Rosmalen Kliniek Nijmegen bij onze huidtherpeute terecht voor smartlipo/cellulaze van Cynosure, hui... Toon meer »
Onze nieuwe en tevens 2e kliniek in het oosten van het land kon niet uitblijven. Met gepaste trots is Van Rosmalen Kliniek Nijmegen onlangs geopend voor botox en injectable behandelingen, uitgevoerd door Dokter Annemarie van Rosmalen. Tevens kun je bij de Van Rosmalen Kliniek Nijmegen bij onze huidtherpeute terecht voor smartlipo/cellulaze van Cynosure, huidvestrakking d.m.v de Harmony Xl laser en chemische peelings. Een strak begin in Nijmegen. Toon minder »
Van Rosmalen Kliniek
Van Rosmalen Kliniek Nijmegen
11 februari 2015 19:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Renkum

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Renkum?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Renkum

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Renkum. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 46 klinieken binnen 15 km van Renkum. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 80,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 250,00
Fronsrimpels1 zone€ 80,00
Kraaienpootjes1 zone€ 80,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 80,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Voor en na Botox in Renkum

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Renkum.

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Westervoort (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Westervoort (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Botox specialist Renkum

In de omgeving van Renkum werken 71 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Renkum

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Renkum is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Renkum

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Renkum worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Renkum zijn 46 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Renkum

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel/Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Renkum zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Renkum

In Renkum is de laagste prijs voor één zone Botox: € 80,00. Dat is flink lager dan de gemiddelde prijs bij alle cosmetische klinieken. Eén zone Botox in Renkum kost gemiddeld € 128,90.

Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Renkum. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Renkum.

Botox deals in Renkum

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Renkum is momenteel € 80,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Zorg dat je nooit onder tijdsdruk voor een aanbieding kiest. Kwaliteit is altijd belangrijker dan prijs. Lees hier meer over btx deals. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Renkum te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle deals (druk op: acties) bij jou in de buurt vergelijken.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Renkum

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Renkum. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Renkum waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Renkum Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Renkum, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Renkum

Wat kost een behandeling met Botox in Renkum?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Renkum?

Wat is Botox precies?

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Zijn er nadelen aan Botox?