Botox Venlo

Een behandeling met Botox in Venlo is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Venlo. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Venlo. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Venlo?

Aantal afspraken in Venlo in de afgelopen periode
50
Gemiddelde prijs per zone Botox in Venlo
€ 151,43
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Venlo
19

De gemiddelde prijs in Venlo voor een Botox behandeling ligt 7% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 141,61).

Botox kosten Venlo

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Venlo

Bij welke 2 cosmetische klinieken in de buurt van Venlo is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Venlo vergelijken? Klik hier en maak direct een afspraak.

In Venlo zijn Botox behandelingen & filler behandelingen behoorlijk populair. In de omgeving van Venlo zijn ca. 20 klinieken en artsen gevestigd injectables behandelingen aanbieden. Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken met elkaar vergelijken en direct een afspraak maken. Injectables is de verzamelnaam van behandelingen met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine), fillers, Profhilo en skinbooster behandelingen.  In dit artikel staat veel informatie over injectables behandelingen en klinieken in Venlo en omgeving.

Botox Venlo

Botox Venlo

Een behandeling met Botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet tegen mimische rimpels. Dit zijn bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Een behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief. In Venlo zijn grote en kleine klinieken gevestigd die botulinetoxine behandelingen uitvoeren. Zo kun je terecht bij de dermatologen en plastisch chirurgen van VieCuri Mooi in het ziekenhuis. Ook de Arenborghoeve is sinds jaar en dag toegankelijk voor cosmetische behandelingen. RVerse Kliniek Venlo is een moderne kliniek die zich richt op cosmetische behandelingen.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox Venlo prijzen

De Botox Venlo kosten liggen enigszins uit elkaar. De prijs van 1 zone botulinetoxine varieert tussen de € 100 en € 165 bij de diverse klinieken. Het is belangrijk de klinieken niet alleen op prijs met elkaar te vergelijken. Het niveau van opleiding en de vaardigheid van de arts spelen minstens zo een belangrijke rol. Het is raadzaam daar een zorgvuldige afweging in te maken. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillers en lipfillers Venlo

Een filler behandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes of lipfillers. In Venlo kun je op meerdere locaties terecht voor een fillerbehandeling. Lipfillers Venlo is een veelvuldig uitgevoerde behandeling. Inwoners van Venlo hechten waarde aan een verzorgd uiterlijk. 

Filler of Botoxkliniek Venlo

Ben jij op zoek naar een behandellocatie voor botulinetoxine of fillers in Venlo? Of wil je de injectables tarieven vergelijken? Zoek, vergelijk en boek een kliniek of arts op Injectablesbooking.nl.

Lees verder:
Lipfiller kliniek Venlo

De 2 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Venlo

Bekijk de top-2 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Venlo:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Venlo berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Venlo

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Venlo die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Venlo

Kliniek
Medic Skincare

Medic Skincare

5
Ferdinand Bolstraat 45, Venlo (2 km)
Kliniek opgericht
2012
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 349
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Rik Dassen

Drs. Rik Dassen

Medic Skincare (2 km) Skincorner (33 km) Beautifier (65 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Huisarts
Ervaring
5 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 349
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
F3F32883-980F-415A-BC49-C691811273B9

Rverse Clinique Venlo

4.7
Kaldenkerkerweg 28C, Venlo (2 km)
Kliniek opgericht
2019
Prijs botox per zone
v.a. € 110
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Roland Donk

Drs. Roland Donk

Rverse Clinique Venlo (2 km)
Functie
Medisch specialist (overige)
Ervaring
3 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 110
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Venlo

Wat kost een behandeling met Botox in Venlo?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Venlo € 151,43. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Venlo?

In Venlo zijn 19 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Venlo op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Venlo?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Venlo vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Venlo en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.