Botox Venlo

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Van plan om een botox behandeling te ondergaan? Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Venlo. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Venlo (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Venlo in de afgelopen periode
147
Gemiddelde prijs per zone Botox in Venlo
€ 154,29
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Venlo
17
Vergelijk prijzen in de buurt van Venlo

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Venlo is gemiddeld € 154,29 per zone. Dit is 9%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 141,23) Botox prijs.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Venlo

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Venlo

In de buurt van Venlo zijn 10 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Venlo

Bij welke 2 cosmetische klinieken in de buurt van Venlo is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Venlo

In de omgeving van Venlo zijn 17 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Venlo is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Venlo zijn 7klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Venlo

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Venlo zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs voor een botox behandeling in Venlo

In Venlo kost één zone Botox ongeveer  € 154,29. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Venlo

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Venlo te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Venlo

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Venlo? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Venlo

In Venlo zijn Botox behandelingen & filler behandelingen behoorlijk populair. In de omgeving van Venlo zijn ca. 20 klinieken en artsen gevestigd injectables behandelingen aanbieden. Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken met elkaar vergelijken en direct een afspraak maken. Injectables is de verzamelnaam van behandelingen met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine), fillers, Profhilo en skinbooster behandelingen.  In dit artikel staat veel informatie over injectables behandelingen en klinieken in Venlo en omgeving.

Botox Venlo

Botox kliniek Venlo

Een behandeling met Botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet tegen mimische rimpels. Dit zijn bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Een behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief. In Venlo zijn grote en kleine klinieken gevestigd die botulinetoxine behandelingen uitvoeren. Zo kun je terecht bij de dermatologen en plastisch chirurgen van VieCuri Mooi in het ziekenhuis. Ook de Arenborghoeve is sinds jaar en dag toegankelijk voor cosmetische behandelingen. RVerse Kliniek Venlo is een moderne kliniek die zich richt op cosmetische behandelingen.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox Venlo prijzen

De Botox Venlo kosten liggen enigszins uit elkaar. De prijs van 1 zone botulinetoxine varieert tussen de € 100 en € 165 bij de diverse klinieken. Het is belangrijk de klinieken niet alleen op prijs met elkaar te vergelijken. Het niveau van opleiding en de vaardigheid van de arts spelen minstens zo een belangrijke rol. Het is raadzaam daar een zorgvuldige afweging in te maken. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillers en lipfillers Venlo

Een filler behandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes of lipfillers. In Venlo kun je op meerdere locaties terecht voor een fillerbehandeling. Lipfillers Venlo is een veelvuldig uitgevoerde behandeling. Inwoners van Venlo hechten waarde aan een verzorgd uiterlijk. 

Filler of Botoxkliniek Venlo

Ben jij op zoek naar een behandellocatie voor botulinetoxine of fillers in Venlo? Of wil je de injectables tarieven vergelijken? Zoek, vergelijk en boek een kliniek of arts op Injectablesbooking.nl.

Lees verder:
Lipfiller kliniek Venlo

Vergelijk 4 cosmetische klinieken in de buurt van Venlo

Bekijk 4 injectables klinieken in de omgeving van Venlo. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Venlo goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Venlo

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Venlo. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 17 praktijken in de omgeving van Venlo.

Lees ervaringen:

Ik ben heel erg tevreden over Dr Jalili van Face Care Clinic! Dit was voor mij de eerste keer Botox en hij neemt echt de tijd voor je, luistert naar je wensen en stelt je op je gemak. Ik ben echt heel erg tevreden met het resultaat en het is exact zoals ik voor ogen had!
leonie kierkels
Face Care Clinic Venlo
31 oktober 2022 08:08
Ik kom nu al enkele jaren bij Shafi, een erg vriendelijke arts die passie voor het vak heeft! Ik ben altijd zeer tevreden over mijn botoxbehandelingen! Ook over de PRP behandelingen die ik sinds 2 jaar krijg!! Wat een fantastisch resultaat!! Shafi heeft mij alleen maar mooier gemaakt en de tijd voor me even stil gezet! Alom super tevreden!! Face Care Clinic... Toon meer »
Ik kom nu al enkele jaren bij Shafi, een erg vriendelijke arts die passie voor het vak heeft! Ik ben altijd zeer tevreden over mijn botoxbehandelingen! Ook over de PRP behandelingen die ik sinds 2 jaar krijg!! Wat een fantastisch resultaat!! Shafi heeft mij alleen maar mooier gemaakt en de tijd voor me even stil gezet!
Alom super tevreden!!
Face Care Clinic is meer dan een dikke 10 waard! Toon minder »
Lena De Vries
Face Care Clinic Venlo
28 september 2022 07:07
Afgelopen week behandeld door de botox arts. Wat een prettig ontvangst en prachtige kliniek waarbij kwaliteit, services en de klant op nummer 1 staat! Een dikke aanrader en ik kom zeker terug!
Kelly Hilhorst
Face Care Clinic Venlo
31 oktober 2022 10:10
Bekijk meer Botox ervaringen in Venlo

Boek je injectables behandeling in Venlo

Face Care Clinic Venlo
5
Face Care Clinic Venlo
Blerick, Frans Erensstraat 10
2 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Medic Skincare
5
Medic Skincare
Venlo, Ferdinand Bolstraat 45
2 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
5
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
Horst, Industriestraat 15
10 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken
Praktijk Michail
4.9
Praktijk Michail
Horst, Westerholtstraat 35
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Venlo

Wat kost een behandeling met Botox in Venlo?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Venlo € 154,29. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Venlo?

Binnen 15 kilometer van Venlo zijn 7 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Venlo op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox