Botox Venlo

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Venlo op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Venlo in de afgelopen periode
447
Laagste prijs per zone Botox in Venlo
€ 120,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Venlo
€ 154,38
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Venlo
17
Vergelijk klinieken in de buurt van Venlo

De gemiddelde prijs in Venlo voor een Botox behandeling ligt 7% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 143,64).

Boek je injectables behandeling in Venlo

Face Care Clinic Venlo
Face Care Clinic Venlo
Blerick, Frans Erensstraat 10
2 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Medic Skincare
Medic Skincare
Venlo, Ferdinand Bolstraat 45
2 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Bekijk agenda
 
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
Horst, Industriestraat 15
10 km
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Praktijk Michail
Praktijk Michail
Horst, Westerholtstraat 35
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Dream Fillers
Dream Fillers
Geleen, Rijksweg Zuid 117
52 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 260,00
Profiel bekijken
Dream Fillers maakt al je esthetische dromen waar!
BeloteroRadiesse (1,5 ML)Stylage
Onlangs 23x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
145 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 14x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
106 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 11x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Natural Beauty Kliniek
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
130 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken

Botox reviews Venlo

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Venlo. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 17 praktijken in de omgeving van Venlo.

Lees ervaringen:

Ik ben heel erg tevreden over Dr Jalili van Face Care Clinic! Dit was voor mij de eerste keer Botox en hij neemt echt de tijd voor je, luistert naar je wensen en stelt je op je gemak. Ik ben echt heel erg tevreden met het resultaat en het is exact zoals ik voor ogen had!
leonie kierkels
Face Care Clinic Venlo
31 oktober 2022 08:08
Ik kom nu al enkele jaren bij Shafi, een erg vriendelijke arts die passie voor het vak heeft! Ik ben altijd zeer tevreden over mijn botoxbehandelingen! Ook over de PRP behandelingen die ik sinds 2 jaar krijg!! Wat een fantastisch resultaat!! Shafi heeft mij alleen maar mooier gemaakt en de tijd voor me even stil gezet! Alom super tevreden!! Face Care Clinic... Toon meer »
Ik kom nu al enkele jaren bij Shafi, een erg vriendelijke arts die passie voor het vak heeft! Ik ben altijd zeer tevreden over mijn botoxbehandelingen! Ook over de PRP behandelingen die ik sinds 2 jaar krijg!! Wat een fantastisch resultaat!! Shafi heeft mij alleen maar mooier gemaakt en de tijd voor me even stil gezet!
Alom super tevreden!!
Face Care Clinic is meer dan een dikke 10 waard! Toon minder »
28 september 2022 07:07
Afgelopen week behandeld door de botox arts. Wat een prettig ontvangst en prachtige kliniek waarbij kwaliteit, services en de klant op nummer 1 staat! Een dikke aanrader en ik kom zeker terug!
31 oktober 2022 10:10
Bekijk meer Botox ervaringen in Venlo

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Venlo? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Venlo

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Venlo. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 8 klinieken binnen 15 km van Venlo.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 120,00
2 zones€ 190,00
3 zones€ 330,00
Fronsrimpels1 zone€ 120,00
Kraaienpootjes1 zone€ 120,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 120,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 300,00

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Venlo

In de buurt van Venlo zijn 9 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Venlo

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Venlo is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Venlo

Een behandeling met Botox in Venlo is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Venlo. Binnen 15 km rond Venlo zijn 8klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Venlo, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Venlo.

Populaire botox behandelingen in Venlo

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Venlo zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Venlo v.a € 120,00

De laagste prijs per zone Botox in Venlo is momenteel € 120,00. In Venlo kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 154,38. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Venlo

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Venlo is momenteel € 120,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Venlo te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Venlo.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Venlo

In Venlo zijn Botox behandelingen & filler behandelingen behoorlijk populair. In de omgeving van Venlo zijn ca. 20 klinieken en artsen gevestigd injectables behandelingen aanbieden. Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken met elkaar vergelijken en direct een afspraak maken. Injectables is de verzamelnaam van behandelingen met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine), fillers, Profhilo en skinbooster behandelingen.  In dit artikel staat veel informatie over injectables behandelingen en klinieken in Venlo en omgeving.

Botox Venlo

Botox kliniek Venlo

Een behandeling met Botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet tegen mimische rimpels. Dit zijn bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Een behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief. In Venlo zijn grote en kleine klinieken gevestigd die botulinetoxine behandelingen uitvoeren. Zo kun je terecht bij de dermatologen en plastisch chirurgen van VieCuri Mooi in het ziekenhuis. Ook de Arenborghoeve is sinds jaar en dag toegankelijk voor cosmetische behandelingen. RVerse Kliniek Venlo is een moderne kliniek die zich richt op cosmetische behandelingen.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox Venlo prijzen

De Botox Venlo kosten liggen enigszins uit elkaar. De prijs van 1 zone botulinetoxine varieert tussen de € 100 en € 165 bij de diverse klinieken. Het is belangrijk de klinieken niet alleen op prijs met elkaar te vergelijken. Het niveau van opleiding en de vaardigheid van de arts spelen minstens zo een belangrijke rol. Het is raadzaam daar een zorgvuldige afweging in te maken. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillers en lipfillers Venlo

Een filler behandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes of lipfillers. In Venlo kun je op meerdere locaties terecht voor een fillerbehandeling. Lipfillers Venlo is een veelvuldig uitgevoerde behandeling. Inwoners van Venlo hechten waarde aan een verzorgd uiterlijk. 

Filler of Botoxkliniek Venlo

Ben jij op zoek naar een behandellocatie voor botulinetoxine of fillers in Venlo? Of wil je de injectables tarieven vergelijken? Zoek, vergelijk en boek een kliniek of arts op Injectablesbooking.nl.

Lees verder:
Lipfiller kliniek Venlo

Bekijk 4 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Venlo

Dit zijn 4 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Venlo. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Venlo goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Venlo

Wat zijn de kosten van Botox in Venlo?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Venlo?

Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?

Andere steden in de buurt