Botox Venlo

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Venlo. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Venlo (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Venlo in de afgelopen periode
73
Gemiddelde prijs per zone Botox in Venlo
€ 151,43
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Venlo
19
Vind een kliniek in de buurt van Venlo

De gemiddelde prijs in Venlo voor een Botox behandeling ligt 8% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 139,86).

Fronsrimpel behandeling in Venlo

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Venlo kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Bekijk alle cosmetische klinieken in Venlo

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Venlo

In de buurt van Venlo zijn 11 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Venlo

Bij welke 2 cosmetische klinieken in de buurt van Venlo is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Venlo

In de omgeving van Venlo zijn 19 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Venlo is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Venlo zijn 8klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Venlo. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Venlo wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Venlo. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Venlo

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Venlo zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Venlo

In Venlo zijn Botox behandelingen & filler behandelingen behoorlijk populair. In de omgeving van Venlo zijn ca. 20 klinieken en artsen gevestigd injectables behandelingen aanbieden. Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken met elkaar vergelijken en direct een afspraak maken. Injectables is de verzamelnaam van behandelingen met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine), fillers, Profhilo en skinbooster behandelingen.  In dit artikel staat veel informatie over injectables behandelingen en klinieken in Venlo en omgeving.

Botox Venlo

Botox kliniek Venlo

Een behandeling met Botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet tegen mimische rimpels. Dit zijn bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Een behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief. In Venlo zijn grote en kleine klinieken gevestigd die botulinetoxine behandelingen uitvoeren. Zo kun je terecht bij de dermatologen en plastisch chirurgen van VieCuri Mooi in het ziekenhuis. Ook de Arenborghoeve is sinds jaar en dag toegankelijk voor cosmetische behandelingen. RVerse Kliniek Venlo is een moderne kliniek die zich richt op cosmetische behandelingen.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox Venlo prijzen

De Botox Venlo kosten liggen enigszins uit elkaar. De prijs van 1 zone botulinetoxine varieert tussen de € 100 en € 165 bij de diverse klinieken. Het is belangrijk de klinieken niet alleen op prijs met elkaar te vergelijken. Het niveau van opleiding en de vaardigheid van de arts spelen minstens zo een belangrijke rol. Het is raadzaam daar een zorgvuldige afweging in te maken. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillers en lipfillers Venlo

Een filler behandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes of lipfillers. In Venlo kun je op meerdere locaties terecht voor een fillerbehandeling. Lipfillers Venlo is een veelvuldig uitgevoerde behandeling. Inwoners van Venlo hechten waarde aan een verzorgd uiterlijk. 

Filler of Botoxkliniek Venlo

Ben jij op zoek naar een behandellocatie voor botulinetoxine of fillers in Venlo? Of wil je de injectables tarieven vergelijken? Zoek, vergelijk en boek een kliniek of arts op Injectablesbooking.nl.

Lees verder:
Lipfiller kliniek Venlo

Vergelijk 3 cosmetische klinieken in de buurt van Venlo

Bekijk 3 injectables klinieken in de omgeving van Venlo. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Venlo

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Venlo die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Venlo

Medic Skincare
5
Medic Skincare
Venlo
2 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 4x geboekt
Rverse Clinique Venlo
4.8
Rverse Clinique Venlo
Venlo
2 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
 
BeautoxBar
5
BeautoxBar
Venlo
3 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
5
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
Horst
10 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 14x geboekt

Veelgestelde vragen in Venlo

Wat kost een behandeling met Botox in Venlo?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Venlo € 151,43. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Venlo?

Binnen 15 kilometer van Venlo zijn 8 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Venlo op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Venlo?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Venlo vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Venlo en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!