Botox Vleuten

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Vleuten. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Vleuten

Boekingen binnen 15 km van Vleuten:

Aantal afspraken in Vleuten in de afgelopen periode
1.150
Gemiddelde prijs per zone Botox in Vleuten
€ 153,87
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Vleuten
150
Bekijk klinieken in de buurt van Vleuten

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Vleuten 6% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,48).

Kraaienpootjes verwijderen in Vleuten

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Vleutenlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox

Vergelijk Botox klinieken in Vleuten

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Vleuten. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Vleuten

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Vleuten staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
De Gezichtskliniek - Utrecht
D5381471-31AD-4C47-B4C2-5054B34D82DA
Wordt nu
bekeken
4.9
De Gezichtskliniek - Utrecht
Utrecht, Ivor Novellostraat 3
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
Afspraak maken
Onlangs 16x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
YourFACE Clinics - Woerden
YourFACE Clinics Logo
Wordt nu
bekeken
5
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Maison du Belle
Wordt nu
bekeken
4.7
Maison du Belle
Utrecht, Bernadottelaan 11
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 13x geboekt
profhilo-logo

Botox arts in Vleuten

In een straal van 15 km rond Vleuten zijn 99 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Vleuten

Welke 5 klinieken in de omgeving van Vleuten zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Vleuten

Een behandeling met Botox in Vleuten is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Vleuten. Binnen 15 km rond Vleuten zijn 51klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Vleuten. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Vleuten?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Vleuten? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Vleuten

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Vleuten. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Vleuten

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Vleuten die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

  1. Blauwe plekjes na een prikje
  2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
  3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
  4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
  5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Vleuten

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Vleuten. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Vleuten. Bekijk ervaringen bij 150 esthetische praktijken in de buurt van Vleuten.

Vergelijk meningen:

Ontzettend blij met m’n Botox behandelingen uitgevoerd door Robin Zoglman, zij is zeer deskundig en vriendelijk en altijd eerlijk. Zij luistert goed naar jouw wensen en weet dat vervolgens helemaal mooi uit te voeren! Heel blij mee :)
Mandy Spek
Faceland Utrecht
24 maart 2022 17:05
Wat een fijne ervaring. Al vaker bij Faceland geweest voor fillers of Botox. Dit keer kwam ik voor een ooglidcorrectie bij Murielle van engelen. Tijdens het consult heb ik goed al mijn wensen kunnen bespreken en hebben wij samen een datum ingepland. Toen ik op de dag van de behandeling binnenkwam ging eigenlijk alles heel snel, de behandeling was volledig pi... Toon meer »
Wat een fijne ervaring. Al vaker bij Faceland geweest voor fillers of Botox. Dit keer kwam ik voor een ooglidcorrectie bij Murielle van engelen. Tijdens het consult heb ik goed al mijn wensen kunnen bespreken en hebben wij samen een datum ingepland. Toen ik op de dag van de behandeling binnenkwam ging eigenlijk alles heel snel, de behandeling was volledig pijnloos en verliep erg vlot, er was ook genoeg ruimte om vragen te stellen. Na de behandeling kreeg ik nog wat info over de nazorg en kon ik weer naar huis, alles bij elkaar duurde de behandeling ongeveer 30 min. Ook het herstel valt mij erg mee. Toon minder »
Sabina Van de ruit
Faceland Utrecht
14 april 2022 06:06
Een consult gehad bij Katie. Vriendelijke en deskundige vrouw. Daarna besloten een behandeling te doen (Botox). Katie gaf advies en wilde vooral voor zo natuurlijk mogelijk gaan. Hier voelde ik mij ook prettig bij. De prikjes zijn niet prettig qua gevoel, maar het vervelende gevoel duurt kort. Nu 4 dagen na de behandeling ben ik erg tevreden met het resultaa... Toon meer »
Een consult gehad bij Katie. Vriendelijke en deskundige vrouw. Daarna besloten een behandeling te doen (Botox). Katie gaf advies en wilde vooral voor zo natuurlijk mogelijk gaan. Hier voelde ik mij ook prettig bij. De prikjes zijn niet prettig qua gevoel, maar het vervelende gevoel duurt kort. Nu 4 dagen na de behandeling ben ik erg tevreden met het resultaat (frons, kraaienpootjes en wenkbrauw lift) zorgen voor een mooie open blik. Toon minder »
11 december 2022 07:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Vleuten

Boek je injectables behandeling in Vleuten

Puur Clinic
5
Puur Clinic
Vleuten, Schoolstraat 10A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 85,00
Filler per ml v.a.
€ 235,00
Profiel bekijken
Wordt nu
bekeken
De Gezichtskliniek - Utrecht
4.9
De Gezichtskliniek - Utrecht
Utrecht, Ivor Novellostraat 3
2 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 16x geboekt
FaceKliniek
FaceKliniek
Maarssen, Fazantenkamp 502
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Cosmetique Totale Leidsche Rijn
Cosmetique Totale Leidsche Rijn
Utrecht, Vogelvlinderweg 56
3 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Vleuten

Wat zijn de kosten van Botox in Vleuten?

De prijs van een zone Botox in Vleuten is gemiddeld € 153,87. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Vleuten.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Vleuten?

In de omgeving van Vleuten zijn 51 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Vleuten en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Vleuten op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Vleuten?

Kies de beste Botox arts in Vleuten op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Vleuten te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.