Botox Voorthuizen

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Voorthuizen. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Voorthuizen in de afgelopen periode
164
Gemiddelde prijs per zone Botox in Voorthuizen
€ 128,69
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Voorthuizen
46
Boek een kliniek in Voorthuizen

De gemiddelde prijs in Voorthuizen voor een Botox behandeling per zone ligt 17% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Voorthuizen

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Voorthuizen

Bij welke 3 cosmetische klinieken in de buurt van Voorthuizen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Voorthuizen

In de omgeving van Voorthuizen zijn 46 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Voorthuizen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Voorthuizen wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Voorthuizen. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

De 6 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Voorthuizen

Bekijk de top-6 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Voorthuizen:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Voorthuizen berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Voorthuizen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Voorthuizen die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Voorthuizen

Kliniek
DermaPrins

DermaPrins

4.8
Oud Milligenseweg 34, Garderen (9 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 100
Prijs filler per ml
v.a. € 275
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Andre Peters

Drs. Andre Peters

DermaPrins (Garderen) (9 km) DermaPrins (Doornspijk) (30 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 100
Prijs filler per ml
v.a. € 275
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Natasha Smits

Drs. Natasha Smits

Beauty Inject Nijkerk (10 km) Liquid Beauty Nootdorp (84 km)
Functies
Arts lid van NVCG
Medisch specialist (overige)
Arts
Ervaring
7 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 100
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Voorthuizen

Wat kost een behandeling met Botox in Voorthuizen?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Voorthuizen € 128,69. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Voorthuizen?

In Voorthuizen zijn 46 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Voorthuizen op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Voorthuizen?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Voorthuizen vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Voorthuizen en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.