Botox Vriezenveen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Vriezenveen op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Vriezenveen in de afgelopen periode
378
Laagste prijs per zone Botox in Vriezenveen
€ 110,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Vriezenveen
€ 139,30
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Vriezenveen
14
Vergelijk prijzen in de buurt van Vriezenveen

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Vriezenveen is gemiddeld € 139,30 per zone. Dit is 2% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 142,37) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Vriezenveen

Huidkliniek Annemiek - Perfect Look
Huidkliniek Annemiek - Perfect Look
Vriezenveen, Meester Kunstweg 2
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Huidkliniek Twente
Huidkliniek Twente
Almelo, Wierdensestraat 51
7 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
MiMomento Almelo
MiMomento Almelo
Almelo, Sniederhof 1
7 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 239,00
Profiel bekijken
Sanaetio Kliniek Almelo
Sanaetio Kliniek Almelo
Almelo, Marchelmlaan 17
7 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 265,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
 
Helon Huid- en Laserkliniek Almelo
Helon Huid- en Laserkliniek Almelo
Almelo, Zilvermeeuw 1
8 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 560,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
105 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs 43x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Silhouette Injectables
Perfect Silhouette Injectables
Bennebroek, Rijksstraatweg 16
137 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 185,00
Profiel bekijken
Voor kwaliteit en service naar Perfect Silhouette
profhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 12x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Natural Beauty Kliniek
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
154 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken

Botox reviews Vriezenveen

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Vriezenveen.

Bekijk reviews

Ik kom al van het begin bij dr. Don kliniek en ik kan zeggen dat het een top kliniek is, in alle opzichte. Als het gaat om huidverbetering, Botox of andere behandelingen . Ze zijn altijd even vriendelijk, nemen de tijd voor JOU en bieden deskundig advies. Dr. Don en zijn team zijn toppers❤️.
21 mei 2022 15:03
Fijne service en vakkundig personeel. Hoofdpijn klachten zijn verholpen d.m.v. een botox behandeling, ik kom zeker vaker! 😊
1 november 2023 21:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Vriezenveen

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Vriezenveen? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Vriezenveen

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Vriezenveen. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 6 klinieken binnen 15 km van Vriezenveen. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 110,00
2 zones€ 189,00
3 zones€ 269,00
Fronsrimpels1 zone€ 110,00
Kraaienpootjes1 zone€ 110,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 110,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 400,00

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Vriezenveen

In de buurt van Vriezenveen zijn 8 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Vriezenveen

Bij welke 2 cosmetische klinieken in de buurt van Vriezenveen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Vriezenveen

In de omgeving van Vriezenveen zijn 14 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Vriezenveen is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Vriezenveen zijn 6klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Vriezenveen

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Vriezenveen zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs voor een botox behandeling in Vriezenveen

In Vriezenveen kost één zone Botox ongeveer  € 139,30. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Vriezenveen

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Vriezenveen te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Vriezenveen.

Vergelijk 3 cosmetische klinieken in de buurt van Vriezenveen

Bekijk 3 injectables klinieken in de omgeving van Vriezenveen. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Vriezenveen goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Vriezenveen

Wat kost een behandeling met Botox in Vriezenveen?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Vriezenveen € 139,30. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Vriezenveen?

Binnen 15 kilometer van Vriezenveen zijn 6 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Vriezenveen op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox