Botox Vriezenveen

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Vriezenveen. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Vriezenveen (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Vriezenveen in de afgelopen periode
155
Gemiddelde prijs per zone Botox in Vriezenveen
€ 140,38
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Vriezenveen
15
Bekijk klinieken in de buurt van Vriezenveen

De gemiddelde prijs in de omgeving van Vriezenveen voor een Botox behandeling is € 140,38 per zone. Dit is 3% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,48).

Kraaienpootjes verwijderen in Vriezenveen

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Vriezenveenlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Vriezenveen

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Vriezenveen

In de buurt van Vriezenveen zijn 8 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Vriezenveen

Bij welke 2 cosmetische klinieken in de buurt van Vriezenveen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Vriezenveen

Een behandeling met Botox in Vriezenveen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Vriezenveen. Binnen 15 km rond Vriezenveen zijn 7klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Vriezenveen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Vriezenveen?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Vriezenveen? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 2 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Vriezenveen

Dit zijn 2 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Vriezenveen. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Vriezenveen goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Vriezenveen

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Vriezenveen. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 15 praktijken in de omgeving van Vriezenveen.

Lees ervaringen:

Ik kom al van het begin bij dr. Don kliniek en ik kan zeggen dat het een top kliniek is, in alle opzichte. Als het gaat om huidverbetering, Botox of andere behandelingen . Ze zijn altijd even vriendelijk, nemen de tijd voor JOU en bieden deskundig advies. Dr. Don en zijn team zijn toppers❤️.
21 mei 2022 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Vriezenveen

Boek je injectables behandeling in Vriezenveen

Huidkliniek Annemiek - Perfect Look
5
Huidkliniek Annemiek - Perfect Look
Vriezenveen, Meester Kunstweg 2
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Huidkliniek Twente
4.7
Huidkliniek Twente
Almelo, Wierdensestraat 51
7 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Velvet Monkey - Fienouk
4.5
Velvet Monkey - Fienouk
Almelo, Wierdensestraat 45
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
MiMomento Almelo
4.8
MiMomento Almelo
Almelo, Sniederhof 1
7 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 239,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Vriezenveen

Wat zijn de kosten van Botox in Vriezenveen?

De prijs van een zone Botox in Vriezenveen is gemiddeld € 140,38. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Vriezenveen.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Vriezenveen?

In de omgeving van Vriezenveen zijn 7 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Vriezenveen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Vriezenveen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Vriezenveen?

Kies de beste Botox arts in Vriezenveen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Vriezenveen te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!