Botox Wijchen

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Wijchen. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Wijchen:

Aantal afspraken in Wijchen in de afgelopen periode
455
Gemiddelde prijs per zone Botox in Wijchen
€ 134,36
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Wijchen
68
Vind een kliniek in de buurt van Wijchen

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Wijchen is gemiddeld € 134,36 per zone. Dit is 7% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,33) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Wijchen

In Wijchen kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Wijchen

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Wijchen

In de omgeving van Wijchen werken 39 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Wijchen

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Wijchen is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Wijchen

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Wijchen worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Wijchen zijn 29 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Wijchen. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Wijchen. Welke cosmetische klinieken in Wijchen worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Wijchen? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Wijchen

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Wijchen. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Wijchen waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Wijchen Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Wijchen, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Wijchen

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Wijchen.

Bekijk reviews

Fijne ervaring bij Tobias van Genderen! Weet waar hij over praat en geeft goed advies! Na consult direct botox behandeling ondergaan!
rob schapendonk
Faceland Nijmegen
25 maart 2022 01:01
Ik kom al een aantal jaren voor fillers en botox behandelingen. Ook door verschillende dokters behandeld. Je krijgt uitgebreid informatie over dat wat je wil gaan doen. Goede uitleg en zijn ook eerlijk wanneer je iets beter niet kan doen of nog niet nodig is. Tot nu toe uiterst tevreden.
Jacqueline Henderson
Faceland Nijmegen
26 juni 2022 13:01
Goede service, duidelijke uitleg en geruststelling op elk vlak, eerste keer Botox dus best spannend. Super uitnodigende, prettige en energieke sfeer. Dank daarvoor.
1 juli 2022 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Wijchen

Boek je injectables behandeling in Wijchen

Cosmetique Totale Nijmegen
4.9
Cosmetique Totale Nijmegen
Nijmegen, Couwenbergstraat 30
6 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Esthetiek Nijmegen
4
Esthetiek Nijmegen
Nijmegen, Burgemeester Daleslaan 27
7 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Kleine Cosmetica Nijmegen
Kleine Cosmetica Nijmegen
Nijmegen, Graafseweg 232
8 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
De Huidpraktijk Nijmegen
De Huidpraktijk Nijmegen
Nijmegen, Marialaan 116
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Wijchen

Wat kost een behandeling met Botox in Wijchen?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Wijchen € 134,36. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Wijchen?

Binnen 15 kilometer van Wijchen zijn 29 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Wijchen op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Wijchen?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Wijchen vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Wijchen en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.