Botox Brugge

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Brugge op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Brugge in de afgelopen periode
324
Laagste prijs per zone Botox in Brugge
Onbekend
Gemiddelde prijs per zone Botox in Brugge
Onbekend
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Brugge
19
Vergelijk prijzen in de buurt van Brugge

Boek je injectables behandeling in Brugge

Aclinic Brugge
Aclinic Brugge
Brugge, Scheepsdalelaan 1A
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
SkinMedics Clinic
SkinMedics Clinic
Brugge, Scheepsdalelaan 15
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Dr. Sebastiaan Van Cauwenberge Privé praktijk
Dr. Sebastiaan Van Cauwenberge Privé praktijk
Brugge, Joe Englishstraat 7
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
191 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 35x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Natural Beauty Kliniek
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
118 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
MH Kliniek Rijswijk
MH Kliniek Rijswijk
Rijswijk, Broekmolenweg 20
120 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 5x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Den Haag
SkinSurgery Clinics Den Haag
Den Haag, Laan van Meerdervoort 677
120 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 10x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Bergschenhoek, Leeuwenhoekweg 4
124 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 24x geboekt

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Brugge

In de omgeving van Brugge zijn 19 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Brugge is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Brugge zijn 5klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Brugge

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Brugge zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lippen

 5. Kaakspier

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Nefertitilift

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Brugge v.a onbekend

In Brugge kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken onbekend. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is onbekend. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Brugge

De laagste prijs per zone Botox in Brugge is momenteel onbekend. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Brugge te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Brugge.

Vergelijk alle klinieken voor een Botox behandeling in Brugge. Lees informatie, bekijk reviews en vergelijk artsen en prijzen. Lees reviews, bekijk artsen en vergelijk prijzen. Maak direct een afspraak in de omgeving van Brugge!

Informatie over een Botox behandeling in Brugge

Prijs
v.a. € 90
Behandeltijd
15 minuten
Resultaat
3-4 maanden
Pijnscore (1-10)
2-3

Botox Brugge

In de buurt van Brugge (Vlaanderen) zijn diverse klinieken waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling met Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merken botulinetoxine zijn Bocouture en Azzalure. Botulinetoxine wordt al bijna 40 jaar toegepast in de medische wereld. Eerst tegen scheelzien en een trillend ooglid. De overactieve spiertjes worden door de botulinetoxine ontspannen. Sindsdien wordt botulinetoxine in hogere dosering gebruikt tegen spasmes. Dat zijn ongecontroleerde spierspanningen, die ontspannen dankzij de botulinetoxine. 

In de cosmetische wereld gebruikt men lagere dosering Botox. Er zijn erg veel indicaties waarvoor men Botox kan gebruiken. Behandeling van de dynamische rimpels (fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes) is het populairst. Vergelijk reviews, behandelingen en tarieven van alle artsen en klinieken in Brugge en maak direct een afspraak!

botox-brugge

Snelmenu

  Botox behandeling in Brugge

  In de omgeving van Brugge zijn tientallen cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een Botox behandeling. Een botulinetoxine behandeling laat je uitvoeren om dynamische rimpels te verwijderen of voorkomen. Een behandeling zorgt ervoor dat deze rimpels 3-4 maanden zijn verdwenen. Wanneer de dynamische rimpels ook bij een neutrale stand zichtbaar zijn, dan is een botulinetoxine behandeling niet voldoende. Dan kan een CO2 laser, peeling of fillerbehandeling een oplossing bieden. Na 3-4 maanden kun je ervoor kiezen om de behandeling te herhalen, dan is de botulinetoxine uitgewerkt. 

  Sinds de jaren ’90 worden Botox behandelingen veelvuldig uitgevoerd. Aanvankelijk was het nog een beetje een taboe, liet men zich stiekem behandelen. Inmiddels is men er transparant over. Wereldwijd worden jaarlijks meer dan 10 miljoen Botox behandelingen uitgevoerd.

  Wat is een filler behandeling?

  Fillers worden door een esthetisch arts subtiel in de huid verdeeld om bijvoorbeeld een rimpel of een plooi op te vullen. Bij iedereen boven de 25 jaar nemen het elastine en collageen in de huid af. De huid wordt daardoor dunner. Dankzij een filler behandeling 

  Fillers worden ook toegepast om het uiterlijk te verfraaien. Denk bijvoorbeeld aan traangoot fillers (tegen donkere kringen/vermoeide blik), jukbeenderen, lipfillers en fillers voor de kaaklijn.

  Er zijn ook fillers die het collageen en de elastine in de huid herstellen. Elastine zorgt voor elasticiteit en collageen zorgt voor stevigheid in de huid. Deze eiwitten, die van nature in de huid zitten, nemen af naarmate we ouder worden.

  Zoek, vergelijk en boek

  Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

  Botox klinieken in Brugge

  Er zijn een tiental artsen en klinieken in de omgeving van Brugge gevestigd waar je terecht kunt voor een injectables behandeling.

  1. Dr. Sebastiaan Van Cauwenberge Privé praktijk
  2. Praktijk Birgit Muylle
  3. Aclinic Brugge
  4. Faceland Brugge
  5. SkinMedics Clinic

  Bekijk welke privé praktijken nog meer zijn gevestigd in Brugge:

  Botox kosten in Brugge

  Een Botox behandeling kost in Brugge gemiddeld € 144,29. Voorbeelden van een zone botox zijn de voorhoofdsrimpels, fronsrimpels of kraaienpootjes. Het is raadzaam om de tarieven te vergelijken. De prijs van een behandeling in Brugge ligt bij alle klinieken tussen de € 90 en € 185 per zone. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Brugge, bekijk hun Profhilo, Botox en filler klinieken. 

  botox-kliniek-brugge

  Populaire cosmetische behandelingen in Brugge

  Sinds Botox in1989 door de FDA werd goedgekeurd wordt het bij vele medische en cosmetische behandelingen toegepast. Sinds meer dan 25 jaar worden filler behandelingen ook vaak uitgevoerd. De volgende injectables behandelingen zijn populair in Brugge

  1. Lippen opvullen
  2. Traangoot filler
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Rimpels bovenlip
  5. Fronsrimpels
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis
  8. Rimpels rond de ogen
  9. Kraaienpootjes
  10. Wenkbrauwlift

  Botox resultaat Brugge

  Foto's van een Botox behandeling geven een goede indicatie van de mogelijkheden. Toch moet je je realiseren dat iedereen uniek is. Iemand die jonger is, een ander geslacht heeft of andere spierspanning heeft waardoor de rimpels worden veroorzaakt zal een ander voor en na resultaat behalen. Hierbij enkele fronsrimpel en kraaienpootjes Botox voor en na foto's.

  Botox Brugge

  Voorbeeld van een resultaat na behandeling van de kraaienpootjes met botulinetoxine

  Botox Brugge

  Voor en na foto van behandeling van de fronsrimpels

  Lipfiller behandeling Brugge

  De meeste esthetische praktijken in Brugge voeren ook lipfiller behandelingen uit. 

  Met een lipfiller worden lippen opgevuld. Lipbehandelingen zijn erg populair.
  -Ons lipvolume neemt af naarmate we ouder worden
  -Een lipfiller kan het volume weer teruggeven
  -Rimpels rond de mond kunnen worden opgevuld met lipfillers
  -Volle lippen zijn een schoonheidsideaal onder jongeren

  In Brugge zijn meerdere esthetische kabinetten waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. Vergelijk alle lipfiller praktijk in Brugge op Injectablesbooking.nl.

  Zoek, vergelijk en boek

  Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

  Traangoot filler Brugge

  Een traangoot filler kan een oplossing zijn tegen donkere kringen onder de ogen. Veel mensen hebben last van donkere kringen. Dat komt doordat onder de ogen de huid wat dun is. Vanaf de binnenste ooghoek loopt de traangoot schuin naar beneden.

  Wallen onder ogen (donkere kringen) kunnen worden behandeld met traangoot behandeling. Er wordt door een professionele arts een filler optimaal in de huid verdeelt. Een behandeling geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. Daarna is de hyaluronzuur filler opgenomen door het lichaam. Je kunt er dan voor kiezen om de behandeling te herhalen, mocht je dat willen.

  Vergelijk alle cosmetische klinieken in Brugge op Injectablesbooking.nl.

  Esthetische praktijk in Brugge

  In Brugge zijn meerdere esthetische klinieken. Bij veel artsen en praktijken kun je terecht voor een injectables behandeling. Injectables is de verzamelnaam van Botox, fillers en Profhilo. Het advies is om te kiezen voor een ervaren esthetische praktijk, waar deskundige artsen werken. 

  De meeste praktijken worden geleid door een een dermatoloog of plastisch chirurg. Het traject start met een vrijblijvend informatie consult. Tijdens dat consult kun je vragen stellen over de gewenste behandeling. Wanneer je geen goed gevoel hebt over de praktijk of esthetisch behandelaar dan is een behandeling af te raden.

  lipfiller-brugge

  Risico's van Botox?

  Botulinetoxine behandelingen worden al bijna 40 jaar toegepast. Over het algemeen geldt de opvatting dat het bij deskundige toepassing door bevoegde medische professionals een veilige behandeling is. De klanttevredenheid na een Botox behandeling is hoog, ook in Brugge. De potentiële nadelen van een behandeling met Botox zijn een blauwe plek of een hangend ooglid. Een hangend ooglid komt maar zelden voor en trekt vanzelf binnen enkele weken weg.

  De meeste mensen zijn erg tevreden na Botox. Zodra het effect na 4 maanden is uitgewerkt kiezen de meeste mensen voor een vervolg behandeling.

  Lees verder: 
  Botox complicaties

  Complicaties van filler behandeling

  De kans op een complicatie is na een filerbehandeling groter dan na een Botoxbehandeling. Een filler behandeling vraagt meer kennis van de anatomie en meer ervaring met de behandelingen. 

  Er is een kans dat er een allergische reactie of een infectie plaatsvindt. Daarnaast zijn er nog zeldzame complicaties waarbij bijvoorbeeld een filler in een bloedvat wordt gespoten. Wij willen u adviseren om te kiezen voor een arts met veel ervaring, positieve reviews en een goede reputatie.

  Lees verder:
  DNA test voor fillerbehandeling

  Zoek, vergelijk en boek

  Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

  Vergelijk 4 cosmetische klinieken in de buurt van Brugge

  Bekijk 4 injectables klinieken in de omgeving van Brugge. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

  Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

  Risico van Botox

  Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Brugge goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

  Veelgestelde vragen in Brugge

  Wat kost een behandeling met Botox in Brugge?

  De goedkoopste zone Botox bij een cosmetische kliniek in Brugge is op dit moment onbekend.De gemiddelde prijs in Brugge is momenteel onbekend. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

  Wat is de beste cosmetische kliniek in Brugge?

  Binnen 15 kilometer van Brugge zijn 5 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Brugge op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

  Wat is Botox precies?

  Botox (Vistabel) is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

  Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

  Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

  Heeft Botox nadelen?

  5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox