Botox Lisse

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Lisse op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Lisse in de afgelopen periode
2.373
Laagste prijs per zone Botox in Lisse
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Lisse
€ 140,67
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Lisse
135
Vergelijk klinieken in de buurt van Lisse

De gemiddelde prijs in de omgeving van Lisse voor een Botox behandeling is € 140,67 per zone. Dit is 1% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 142,76).

Boek je injectables behandeling in Lisse

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Haarlem
City Clinics Haarlem
Haarlem, Tempeliersstraat 23
14 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 45x geboekt
Derm Medic Hillegom
Derm Medic Hillegom
Hillegom, Garbialaan 2B
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Elite Clinics
Elite Clinics
Nieuw-Vennep, Kopsstraat 1
5 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Kiewiet de Jonge Kliniek Noordwijk
Kiewiet de Jonge Kliniek Noordwijk
Noordwijk-Binnen, Offemweg 19A
8 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
stylage logo
Bekijk agenda
 
Mooir Hoofddorp
Mooir Hoofddorp
Hoofddorp, Westerschelde 47
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Feel Good Center Noordwijk
Feel Good Center Noordwijk
Noordwijk-Binnen, Offemweg 99
8 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Breathe Clinic Roelofarendsveen
Breathe Clinic Roelofarendsveen
Roelofarendsveen, Sotaweg 134C
8 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 245,00
Profiel bekijken

Botox reviews Lisse

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Lisse. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 135 praktijken in de omgeving van Lisse.

Lees ervaringen:

Wat een fijne Dames die goed naar de huid kijken. Ik heb hier kleine rode plekjes in mijn gezicht laten weg laseren een zuurpeeling gehad en bij de cosmetische arts een botox behandeling gehad. Allen hebben mijn huid zeer verbeterd. Dank voor de goede zorgen!
Melanie ter Averst
Derm Medic Hillegom
9 september 2020 15:03
De beste plek in Leiden e.o. voor je injectables, zoals Botox en Fillers! Bij dokter Priscilla ben je echt in goede handen. Je wordt altijd vriendelijk geholpen en super goed resultaat. Aanrader!
30 maart 2021 12:12
Super tevreden met Priscilla; ze is heel vriendelijk, neemt echt de tijd voor je, geeft eerlijk advies en gebruikt goede botox. Aanrader!!!!!
11 december 2022 19:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Lisse

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Lisse? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Lisse

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Lisse. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 50 klinieken binnen 15 km van Lisse.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 180,00
3 zones€ 269,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 49,00
Baby Botox0,5 zone€ 49,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 349,00

Botox voor en na Lisse

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Lisse.

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Lisse

In de buurt van Lisse zijn 85 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Lisse

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Lisse is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Lisse

Een behandeling met Botox in Lisse is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Lisse. Binnen 15 km rond Lisse zijn 50klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Lisse, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Lisse.

Populaire botox behandelingen in Lisse

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Lisse zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Lisse v.a € 90,00

De laagste prijs per zone Botox in Lisse is momenteel € 90,00. In Lisse kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 140,67. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Lisse

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Lisse is momenteel € 90,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Lisse te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Lisse.

Beste Botox klinieken in Lisse

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Lisse worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
City Clinics Haarlem
City Clinics Logo1
Wordt nu
bekeken
City Clinics Haarlem
Haarlem, Tempeliersstraat 23
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Onlangs 45x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Lisse

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Lisse. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Lisse goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Lisse

Wat zijn de kosten van Botox in Lisse?

De laagste prijs voor een zone Botox in Lisse is op dit moment € 90,00.Bij alle cosmetische klinieken in Lisse is de prijs voor 1 zone gemiddeld € 140,67. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Lisse.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Lisse?

In de omgeving van Lisse zijn 50 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Lisse en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Lisse op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox (Vistabel) is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties