Botox Hoofddorp

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een goede kliniek voor een botox behandeling? Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Hoofddorp. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Hoofddorp:

Aantal afspraken in Hoofddorp in de afgelopen periode
3.757
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hoofddorp
€ 143,49
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hoofddorp
411
Vergelijk prijzen in de buurt van Hoofddorp

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Hoofddorp is gemiddeld € 143,49 per zone. Dit is 2%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 141,23) Botox prijs.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Hoofddorp

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Uitgelichte botox klinieken in Hoofddorp

De volgende klinieken in de buurt van Hoofddorp worden momenteel aanbevolen: 
Promotie:

Gesponsord
Arc of Beauty Amstelveen
ARC - Logo Goud
Wordt nu
bekeken
4.4
Arc of Beauty Amstelveen
Amstelveen, Noorddammerlaan 114
Botox zone v.a.
€ 109,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Eerlijk advies, natuurlijk resultaat.
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo
Gesponsord
Dream Clinics Hoofddorp
8E8FC262-73EC-4EF7-88FB-AC2412B8557D
Wordt nu
bekeken
4.5
Dream Clinics Hoofddorp
Hoofddorp, Markenburg 147
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 17x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo
Gesponsord
Xavier Clinics
Xavier Clinics
Wordt nu
bekeken
5
Xavier Clinics
Amsterdam, Merwedeplein 61
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
BIG-geregistreerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten.
Afspraak maken
Onlangs 13x geboekt
profhilo-logo

Botox specialist Hoofddorp

In de omgeving van Hoofddorp werken 264 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Hoofddorp

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Hoofddorp is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Hoofddorp

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Hoofddorp worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Hoofddorp zijn 147 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Hoofddorp

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Hoofddorp zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Hoofddorp

In Hoofddorp kost één zone Botox ongeveer  € 143,49. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Hoofddorp. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Hoofddorp.

Botox aanbiedingen in Hoofddorp

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Hoofddorp te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Hoofddorp hier.

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hoofddorp?Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Hoofddorp

In de omgeving van Hoofddorp en Nieuw Vennep zijn cosmetische behandelingen met injectables in trek. Er zijn bijna 200 artsen en klinieken die cosmetische behandelingen met botulinetoxine en fillers uitvoeren. Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken bij jou in de buurt met elkaar vergelijken. 

Botox Hoofddorp

Botox Hoofddorp prijzen

De Botox tarieven liggen in de omgeving van Hoofddorp en Nieuw Vennep tussen de € 90 en € 180 per zone. Het loont dus de moeite om klinieken met elkaar te vergelijken. Toch is het belangrijk om niet alleen naar de prijs te kijken. De kwaliteit van de behandeling wordt ook bepaald door de kwaliteit van de behandeling. Werkt de kliniek met één van de drie gerenommeerde merken botulinetoxine? De gerenommeerde merken zijn: Azzalure, Botox en Bocouture. Heeft de arts veel ervaring met injectables? Hoe lang bestaat de kliniek al en heeft de kliniek een goede reputatie? Vergelijk alle botulinetoxine prijzen in Hoofddorp op Injectablesbooking.nl

Botox behandeling Hoofddorp

Bekende klinieken in de omgeving van Hoofddorp zijn:
Dameto Clinics Badhoevedorp
Kazem Aesthetica Schiphol Rijk
PCC Spaarne Heemstede

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectables Hoofddorp

Injectables is de verzamelnaam van cosmetische behandelingen met botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters. Alle artsen mogen injectables behandelingen uitvoeren. Omdat het resultaat van een cosmetische behandeling optimaal moet zijn, raden wij aan om te kiezen voor een arts met de juiste opleiding. Bijvoorbeeld een dermatoloog, plastisch chirurg of cosmetisch arts KNMG. Zeker in je gezicht telt iedere millimeter. Vergelijk alle artsen op ervaring op Injectablesbooking.nl.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Lipfiller Hoofddorp

Sinds ruim 20 jaar wordt veelvuldig cosmetische lipbehandelingen uitgevoerd. Naarmate wij ouder worden neemt het volume van onze lippen af. Lippen opvullen is daarom bij 40-plussers erg populair. Zij wensen vaak het volume van weleer, de lipfillers mogen dus niet opvallen. Ook bij jongvolwassenen zijn lipfillers populair. Bij deze doelgroep is het een hedendaags schoonheidsideaal. Dit heeft een vlucht genomen nadat Kyle Jenner op social media bekend maakte dat zij haar lippen laat opvullen. Wil je informatie over lipfillers Hoofddorp? Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl. 

----------------------------

Andere steden in de buurt:
Amstelveen
Amsterdam
Alkmaar
Leiden
Haarlem
Purmerend
Zaandam
Alphen aan den Rijn

Filler kliniek Hoofddorp

In de meeste steden zijn cosmetische behandelingen niet meer weg te denken. Ook in de omgeving van Hoofddorp en Nieuw Vennep zijn er diverse Botox klinieken. Een botulinetoxine behandeling zorgt ervoor dat fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels tijdelijk niet geactiveerd worden. De behandeling duurt enkele minuten en is ca. 12-16 weken effectief. Ben je op zoek naar Botox kliniek Hoofddorp? Vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt op deze website.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Hoofddorp

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Hoofddorp. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Hoofddorp waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Hoofddorp Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Hoofddorp, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Hoofddorp

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Hoofddorp.

Bekijk reviews

Ik heb mijn oksels laten botoxen omdat ik baal van de transpiratie plekken in mijn overhemden. Het ging snel en pijnloos. Al snel een perfect resultaat!
richard lucassen
Filler Kliniek Amsterdam
25 april 2022 13:01
Ik heb voor het eerst botox laten zetten bij dokter Nijman en dit was een hele positieve ervaring. Ze heeft me heel professioneel en vriendelijk geholpen. Bij de intake werd ruim de tijd genomen en alles goed uitgelegd. Dokter Nijman gaf duidelijke adviezen. Wat me opviel en wat ik heel fijn vond is dat ze liever aan de minimale, natuurlijke kant gaat zitten... Toon meer »
Ik heb voor het eerst botox laten zetten bij dokter Nijman en dit was een hele positieve ervaring. Ze heeft me heel professioneel en vriendelijk geholpen. Bij de intake werd ruim de tijd genomen en alles goed uitgelegd. Dokter Nijman gaf duidelijke adviezen. Wat me opviel en wat ik heel fijn vond is dat ze liever aan de minimale, natuurlijke kant gaat zitten en dus zeker niet bezig is om je te "up-sellen". Uiteindelijk gekozen voor een halve dosis in voorhoofd en halve dosis in frons tussen wenkbrauwen. Inmiddels 5 dagen later en je ziet al heel duidelijk resultaat: veel minder rimpels! En ik kan alles nog gewoon bewegen, maar de fronsen zijn veel minder diep, waardoor het er heel natuurlijk uit ziet. De behandeling zelf werd continue goed uitgelegd en was niet pijnlijk. Al met al dus zeer tevreden en ik zou The Body Clinic maar vooral dokter Nijman zeer aanraden! Toon minder »
4 november 2022 10:10
Na jarenlange ergernis over mijn kraaienpootjes toch de stap naar The Body Clinic Amsterdam gemaakt. Na één Botox behandeling kan ik weer blij in de spiegel kijken
Dankjewel voor de goede zorgen
Esther Lammers
Filler Kliniek Amsterdam
2 maart 2023 21:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Hoofddorp

Boek je injectables behandeling in Hoofddorp

Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
14 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 17x geboekt
Balance in Beauty
Balance in Beauty
Hoofddorp, Burgemeester van Stamplein 292
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Dutch Clinic
4.8
Dutch Clinic
Hoofddorp, Hoofdweg 848A
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Dokter Den
Dokter Den
Hoofddorp, Hoofdweg 848A
2 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Hoofddorp

Wat kost een behandeling met Botox in Hoofddorp?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Hoofddorp € 143,49. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Hoofddorp?

Binnen 15 kilometer van Hoofddorp zijn 147 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Hoofddorp op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox