Botox Hoofddorp

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Hoofddorp op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Hoofddorp in de afgelopen periode
6.875
Laagste prijs per zone Botox in Hoofddorp
€ 75,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hoofddorp
€ 148,36
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hoofddorp
448
Vergelijk klinieken in de buurt van Hoofddorp

De gemiddelde prijs in Hoofddorp voor een Botox behandeling ligt 3% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 143,64).

Boek je injectables behandeling in Hoofddorp

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Amsterdam
Waterland Kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
14 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 3x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aēstec Cosmetische Kliniek Amsterdam
Aēstec Cosmetische Kliniek Amsterdam
Amsterdam, George Gershwinlaan 687
13 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Tom and Bart Esthetics
Tom and Bart Esthetics
Amsterdam, Valeriusstraat 55
13 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken
Your Amsterdam injectable clinic to stay naturally beautiful
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 14x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Annebethkroeskop.com BV
Annebethkroeskop.com BV
Amsterdam, Prins Hendriklaan 28
13 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 540,00
Profiel bekijken
Op een natuurlijke wijze jonger, vrouwelijker, aantrekkelijk
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 2x geboekt
Balance in Beauty
Balance in Beauty
Hoofddorp, Burgemeester van Stamplein 292
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Dutch Clinic
Dutch Clinic
Hoofddorp, Hoofdweg 848A
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Radiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
 
Dokter Den
Dokter Den
Hoofddorp, Hoofdweg 848A
2 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Dream Clinics Hoofddorp
Dream Clinics Hoofddorp
Hoofddorp, Markenburg 147
2 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Botox reviews Hoofddorp

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Hoofddorp. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Hoofddorp. Bekijk ervaringen bij 448 esthetische praktijken in de buurt van Hoofddorp.

Vergelijk meningen:

Wat een fijne arts en fijne kliniek. Na een succesvolle lens transplantatie, behandelt dr. Deniz me nu ook voor mijn whiplash met botox! Dit zorgt de de verkramping dusdanig afneemt zodat ik niet meer wakker lig van de pijn. Het schijnt niet voor iedereen te helpen, maar ik ben er erg blij mee. Maakt het leven een stuk aangenamer. Mijn advies: zeker de mo... Toon meer »
Wat een fijne arts en fijne kliniek.
Na een succesvolle lens transplantatie, behandelt dr. Deniz me nu ook voor mijn whiplash met botox! Dit zorgt de de verkramping dusdanig afneemt zodat ik niet meer wakker lig van de pijn. Het schijnt niet voor iedereen te helpen, maar ik ben er erg blij mee. Maakt het leven een stuk aangenamer.
Mijn advies: zeker de moeite waard om te proberen! Toon minder »
pauline jansen
Dutch Clinic
8 januari 2024 13:01
Ik heb mijn oksels laten botoxen omdat ik baal van de transpiratie plekken in mijn overhemden. Het ging snel en pijnloos. Al snel een perfect resultaat!
richard lucassen
Filler Kliniek Amsterdam
25 april 2022 13:01
Ik heb voor het eerst botox laten zetten bij dokter Nijman en dit was een hele positieve ervaring. Ze heeft me heel professioneel en vriendelijk geholpen. Bij de intake werd ruim de tijd genomen en alles goed uitgelegd. Dokter Nijman gaf duidelijke adviezen. Wat me opviel en wat ik heel fijn vond is dat ze liever aan de minimale, natuurlijke kant gaat zitten... Toon meer »
Ik heb voor het eerst botox laten zetten bij dokter Nijman en dit was een hele positieve ervaring. Ze heeft me heel professioneel en vriendelijk geholpen. Bij de intake werd ruim de tijd genomen en alles goed uitgelegd. Dokter Nijman gaf duidelijke adviezen. Wat me opviel en wat ik heel fijn vond is dat ze liever aan de minimale, natuurlijke kant gaat zitten en dus zeker niet bezig is om je te "up-sellen". Uiteindelijk gekozen voor een halve dosis in voorhoofd en halve dosis in frons tussen wenkbrauwen. Inmiddels 5 dagen later en je ziet al heel duidelijk resultaat: veel minder rimpels! En ik kan alles nog gewoon bewegen, maar de fronsen zijn veel minder diep, waardoor het er heel natuurlijk uit ziet. De behandeling zelf werd continue goed uitgelegd en was niet pijnlijk. Al met al dus zeer tevreden en ik zou The Body Clinic maar vooral dokter Nijman zeer aanraden! Toon minder »
4 november 2022 10:10
Bekijk meer Botox ervaringen in Hoofddorp

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hoofddorp? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Hoofddorp

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Hoofddorp. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 155 klinieken binnen 15 km van Hoofddorp.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 75,00
2 zones€ 135,00
3 zones€ 165,00
Fronsrimpels1 zone€ 75,00
Kraaienpootjes1 zone€ 75,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 75,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 45,00
Baby Botox0,5 zone€ 45,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 280,00

Botox voor en na Hoofddorp

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Hoofddorp.

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

293 botox artsen in Hoofddorp

In een straal van 15 km rond Hoofddorp zijn 293 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Hoofddorp

Welke 5 klinieken in de omgeving van Hoofddorp zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Hoofddorp

Een behandeling met Botox in Hoofddorp is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Hoofddorp. Binnen 15 km rond Hoofddorp zijn 155klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Hoofddorp, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Hoofddorp.

Populaire botox behandelingen in Hoofddorp

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Hoofddorp zijn:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lippen

 5. Kaakspier

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Nefertitilift

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Hoofddorp v.a € 75,00

De laagste prijs per zone Botox in Hoofddorp is momenteel € 75,00. In Hoofddorp kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 148,36. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Hoofddorp

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Hoofddorp is momenteel € 75,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Hoofddorp te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Hoofddorp.

Beste Botox klinieken in Hoofddorp

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Hoofddorp worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
Xavier Clinics - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Xavier Clinics
Wordt nu
bekeken
Xavier Clinics
Amsterdam, Merwedeplein 61
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
BIG-geregistreerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten.
Onlangs 28x geboekt
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)Stylage

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Hoofddorp

In de omgeving van Hoofddorp en Nieuw Vennep zijn cosmetische behandelingen met injectables in trek. Er zijn bijna 200 artsen en klinieken die cosmetische behandelingen met botulinetoxine en fillers uitvoeren. Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken bij jou in de buurt met elkaar vergelijken. 

Botox Hoofddorp

Botox Hoofddorp prijzen

De Botox tarieven liggen in de omgeving van Hoofddorp en Nieuw Vennep tussen de € 90 en € 180 per zone. Het loont dus de moeite om klinieken met elkaar te vergelijken. Toch is het belangrijk om niet alleen naar de prijs te kijken. De kwaliteit van de behandeling wordt ook bepaald door de kwaliteit van de behandeling. Werkt de kliniek met één van de drie gerenommeerde merken botulinetoxine? De gerenommeerde merken zijn: Azzalure, Botox en Bocouture. Heeft de arts veel ervaring met injectables? Hoe lang bestaat de kliniek al en heeft de kliniek een goede reputatie? Vergelijk alle botulinetoxine prijzen in Hoofddorp op Injectablesbooking.nl

Botox behandeling Hoofddorp

Bekende klinieken in de omgeving van Hoofddorp zijn:
Dameto Clinics Badhoevedorp
Kazem Aesthetica Schiphol Rijk
PCC Spaarne Heemstede

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectables Hoofddorp

Injectables is de verzamelnaam van cosmetische behandelingen met botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters. Alle artsen mogen injectables behandelingen uitvoeren. Omdat het resultaat van een cosmetische behandeling optimaal moet zijn, raden wij aan om te kiezen voor een arts met de juiste opleiding. Bijvoorbeeld een dermatoloog, plastisch chirurg of cosmetisch arts KNMG. Zeker in je gezicht telt iedere millimeter. Vergelijk alle artsen op ervaring op Injectablesbooking.nl.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Lipfiller Hoofddorp

Sinds ruim 20 jaar wordt veelvuldig cosmetische lipbehandelingen uitgevoerd. Naarmate wij ouder worden neemt het volume van onze lippen af. Lippen opvullen is daarom bij 40-plussers erg populair. Zij wensen vaak het volume van weleer, de lipfillers mogen dus niet opvallen. Ook bij jongvolwassenen zijn lipfillers populair. Bij deze doelgroep is het een hedendaags schoonheidsideaal. Dit heeft een vlucht genomen nadat Kyle Jenner op social media bekend maakte dat zij haar lippen laat opvullen. Wil je informatie over lipfillers Hoofddorp? Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl. 

----------------------------

Andere steden in de buurt:
Amstelveen
Amsterdam
Alkmaar
Leiden
Haarlem
Purmerend
Zaandam
Alphen aan den Rijn

Filler kliniek Hoofddorp

In de meeste steden zijn cosmetische behandelingen niet meer weg te denken. Ook in de omgeving van Hoofddorp en Nieuw Vennep zijn er diverse Botox klinieken. Een botulinetoxine behandeling zorgt ervoor dat fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels tijdelijk niet geactiveerd worden. De behandeling duurt enkele minuten en is ca. 12-16 weken effectief. Ben je op zoek naar Botox kliniek Hoofddorp? Vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt op deze website.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Hoofddorp

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Hoofddorp. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Hoofddorp

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Hoofddorp die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Hoofddorp

Wat zijn de kosten van Botox in Hoofddorp?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Hoofddorp?

Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Wat zijn de nadelen van Botox?