Botox Hoofddorp

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Hoofddorp. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Hoofddorp:

Aantal afspraken in Hoofddorp in de afgelopen periode
2.352
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hoofddorp
€ 141,68
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hoofddorp
392
Vind een kliniek in de buurt van Hoofddorp

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Hoofddorp is gemiddeld € 141,68 per zone. Dit is 1%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 139,97) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Hoofddorp

In Hoofddorpkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Hoofddorp

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Hoofddorp

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Hoofddorp worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Kliniek
Xavier Clinics
Xavier Clinics

Xavier Clinics

Merwedeplein 61, Amsterdam
5
Behandelingen per jaar
11000
Kliniek opgericht
2017

BIG-geregistreerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten.

Kliniek
Grace Clinics Haarlem
LOGO GRACE CLINICS

Grace Clinics Haarlem

Dreef 34, Haarlem
Kliniek opgericht
2022

Meet the best team **** Boek een vrijblijvend adviesgesprek

Kliniek
Dream Clinics Hoofddorp
8E8FC262-73EC-4EF7-88FB-AC2412B8557D

Dream Clinics Hoofddorp

Markenburg 147, Hoofddorp
5
Behandelingen per jaar
800
Kliniek opgericht
2019

Botox specialist Hoofddorp

In de omgeving van Hoofddorp werken 247 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Hoofddorp

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Hoofddorp is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Hoofddorp

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Hoofddorp worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Hoofddorp zijn 145 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Hoofddorp. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Hoofddorp. Welke cosmetische klinieken in Hoofddorp worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hoofddorp? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Hoofddorp

In de omgeving van Hoofddorp en Nieuw Vennep zijn cosmetische behandelingen met injectables in trek. Er zijn bijna 200 artsen en klinieken die cosmetische behandelingen met botulinetoxine en fillers uitvoeren. Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken bij jou in de buurt met elkaar vergelijken. 

Botox Hoofddorp

Botox Hoofddorp prijzen

De Botox tarieven liggen in de omgeving van Hoofddorp en Nieuw Vennep tussen de € 90 en € 180 per zone. Het loont dus de moeite om klinieken met elkaar te vergelijken. Toch is het belangrijk om niet alleen naar de prijs te kijken. De kwaliteit van de behandeling wordt ook bepaald door de kwaliteit van de behandeling. Werkt de kliniek met één van de drie gerenommeerde merken botulinetoxine? De gerenommeerde merken zijn: Azzalure, Botox en Bocouture. Heeft de arts veel ervaring met injectables? Hoe lang bestaat de kliniek al en heeft de kliniek een goede reputatie? Vergelijk alle botulinetoxine prijzen in Hoofddorp op Injectablesbooking.nl

Botox behandeling Hoofddorp

Bekende klinieken in de omgeving van Hoofddorp zijn:
Dameto Clinics Badhoevedorp
Kazem Aesthetica Schiphol Rijk
PCC Spaarne Heemstede

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectables Hoofddorp

Injectables is de verzamelnaam van cosmetische behandelingen met botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters. Alle artsen mogen injectables behandelingen uitvoeren. Omdat het resultaat van een cosmetische behandeling optimaal moet zijn, raden wij aan om te kiezen voor een arts met de juiste opleiding. Bijvoorbeeld een dermatoloog, plastisch chirurg of cosmetisch arts KNMG. Zeker in je gezicht telt iedere millimeter. Vergelijk alle artsen op ervaring op Injectablesbooking.nl.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Lipfiller Hoofddorp

Sinds ruim 20 jaar wordt veelvuldig cosmetische lipbehandelingen uitgevoerd. Naarmate wij ouder worden neemt het volume van onze lippen af. Lippen opvullen is daarom bij 40-plussers erg populair. Zij wensen vaak het volume van weleer, de lipfillers mogen dus niet opvallen. Ook bij jongvolwassenen zijn lipfillers populair. Bij deze doelgroep is het een hedendaags schoonheidsideaal. Dit heeft een vlucht genomen nadat Kyle Jenner op social media bekend maakte dat zij haar lippen laat opvullen. Wil je informatie over lipfillers Hoofddorp? Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl. 

----------------------------

Andere steden in de buurt:
Amstelveen
Amsterdam
Alkmaar
Leiden
Haarlem
Purmerend
Zaandam
Alphen aan den Rijn

Filler kliniek Hoofddorp

In de meeste steden zijn cosmetische behandelingen niet meer weg te denken. Ook in de omgeving van Hoofddorp en Nieuw Vennep zijn er diverse Botox klinieken. Een botulinetoxine behandeling zorgt ervoor dat fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels tijdelijk niet geactiveerd worden. De behandeling duurt enkele minuten en is ca. 12-16 weken effectief. Ben je op zoek naar Botox kliniek Hoofddorp? Vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt op deze website.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Hoofddorp

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Hoofddorp. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Hoofddorp waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Hoofddorp Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Hoofddorp, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Hoofddorp

Kliniek
Balance in Beauty

Balance in Beauty

Burgemeester van Stamplein 292, Hoofddorp (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 249

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
George Tokmaji

Drs. George Tokmaji

Balance in Beauty (<1 km) Dream Clinics Hoofddorp (2 km) Dream Clinics Delft (39 km)
Functies
Arts lid van NVCG
Arts
Ervaring
8 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 249
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Dutch Clinic

Dutch Clinic

4.9
Hoofdweg 848A, Hoofddorp (1 km)
Kliniek opgericht
2015
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Dokter Den

Dokter Den

Hoofdweg 848A, Hoofddorp (1 km)
Kliniek opgericht
2022
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 275
Kliniek bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Hoofddorp

Wat kost een behandeling met Botox in Hoofddorp?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Hoofddorp € 141,68. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Hoofddorp?

Binnen 15 kilometer van Hoofddorp zijn 145 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Hoofddorp op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Hoofddorp?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Hoofddorp vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Hoofddorp en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.