Botox Meerssen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Meerssen op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Meerssen in de afgelopen periode
4.752
Laagste prijs per zone Botox in Meerssen
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Meerssen
€ 132,15
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Meerssen
100
Vergelijk klinieken in de buurt van Meerssen

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 132,15 in de omgeving van Meerssen. Dat is 7% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 142,86).

Boek je injectables behandeling in Meerssen

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Maastricht
City Clinics Maastricht
Maastricht, Wilhelminasingel 76
5 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 30x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Beautifier
Beautifier
Maastricht, Bergerstraat 2
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
De injectables en bodyshaping experts van Maastricht
profhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 10x geboekt
Clinic63 Meerssen
Clinic63 Meerssen
Meerssen, Kuileneindestraat 4
<1 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
LYF Clinic Maastricht
LYF Clinic Maastricht
Maastricht, Populierweg 73
4 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek aan de Maas
Kliniek aan de Maas
Maastricht, Wethouder van Caldenborghlaan 45
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Kliniek aan de Maas is dé specialist in injectables
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 10x geboekt
Facialis
Facialis
Lanaken, Heirbaan 20
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
House of Bratz Maastricht
House of Bratz Maastricht
Maastricht, Stationsstraat 31
5 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Art de Jeunesse
Art de Jeunesse
Maastricht, Wilhelminasingel 82A-01
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Botox reviews Meerssen

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Meerssen. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Meerssen. Bekijk ervaringen bij 100 esthetische praktijken in de buurt van Meerssen.

Vergelijk meningen:

Ik loop al jaren bij Babek Mahdewian voor een Botox behandeling.
Hij is professioneel en heel goed in zijn vak.
Afsaneh amrollahi
Clinic63 Meerssen
17 juli 2023 13:01
Heel behulpzaam heb een tca behandeling gehad met een goed resultaat mocht er wat zijn kun je bellen. Heb een microneedling uv gedaan en na 1 dag na de behandeling zie ik al resultaat. Linde verteld precies wat ze gaat doen tijdens de behandeling en geeft heel fijne uitleg. Kortom top. Ben blij met resultaat tot nu toe. Jarenlang filters en botox gedaan, maa... Toon meer »
Heel behulpzaam heb een tca behandeling gehad met een goed resultaat mocht er wat zijn kun je bellen. Heb een microneedling uv gedaan en na 1 dag na de behandeling zie ik al resultaat. Linde verteld precies wat ze gaat doen tijdens de behandeling en geeft heel fijne uitleg. Kortom top. Ben blij met resultaat tot nu toe. Jarenlang filters en botox gedaan, maar met de microneedling heb en zie ik beter resultaat. Toon minder »
Inge Willems
Beautifier
25 november 2023 11:11
Mijn moeder heeft een Botox behandeling en Filler behandeling ondergaan. Ontzettend goed uitgevoerd en het resultaat is mooi en natuurlijk. Aanrader!
Keshia Houben
LYF Clinic Maastricht
19 oktober 2023 11:11
Bekijk meer Botox ervaringen in Meerssen

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Meerssen? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Meerssen

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Meerssen. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 43 klinieken binnen 15 km van Meerssen.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 190,00
3 zones€ 275,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 329,00

Voor en na foto's Meerssen

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in Meerssen.

Fronsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

57 botox artsen in Meerssen

In een straal van 15 km rond Meerssen zijn 57 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Meerssen

Welke 5 klinieken in de omgeving van Meerssen zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Meerssen

Boek een Botox behandeling in Meerssen. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Meerssen. Binnen 15 km rond Meerssen zijn 43klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Meerssen. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Meerssen. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Meerssen.

Populairste behandelingen in Meerssen

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Meerssen v.a € 90,00

De laagste prijs per zone Botox in Meerssen is momenteel € 90,00. In Meerssen kost een zone Botox (gemiddeld bij alle klinieken) € 132,15. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken.

Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Meerssen bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Meerssen

Veel klinieken hebben regelmatig leuke deals en acties. De laagste prijs per zone Botox in Meerssen is momenteel € 90,00. Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Zorg ervoor dat je geen tijdsdruk voelt bij een aanbieding. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Vistabel (Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Meerssen regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Druk daarna op 'Acties' in de filter om alle botox deals in de buurt te vergelijken in Meerssen.

Uitgelichte botox clinics in Meerssen

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Meerssen staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Kliniek aan de Maas
Scherm­afbeelding 2023-10-30 om 10.26.27
Wordt nu
bekeken
Kliniek aan de Maas
Maastricht, Wethouder van Caldenborghlaan 45
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Kliniek aan de Maas is dé specialist in injectables
Onlangs 10x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
City Clinics Maastricht
City Clinics Logo1
Wordt nu
bekeken
City Clinics Maastricht
Maastricht, Wilhelminasingel 76
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Onlangs 30x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Beautifier
beautifier-logo
Wordt nu
bekeken
Beautifier
Maastricht, Bergerstraat 2
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
De injectables en bodyshaping experts van Maastricht
Onlangs 10x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Meerssen

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Meerssen. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Meerssen

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Meerssen die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Meerssen

Wat zijn de kosten van Botox in Meerssen?

De laagste prijs voor een zone Botox in Meerssen is op dit moment € 90,00.Bij alle cosmetische klinieken in Meerssen is de prijs voor 1 zone gemiddeld € 132,15. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Meerssen.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Meerssen?

In de omgeving van Meerssen zijn 43 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Meerssen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Meerssen op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox (Vistabel) is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties