Botox Moergestel

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Moergestel. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Moergestel

Boekingen binnen 15 km van Moergestel:

Aantal afspraken in Moergestel in de afgelopen periode
866
Gemiddelde prijs per zone Botox in Moergestel
€ 135,46
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Moergestel
51
Bekijk klinieken in de buurt van Moergestel

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 135,46 in de omgeving van Moergestel. Dat is 6% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,33).

Fronsrimpel behandeling in Moergestel

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Moergestel kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Vergelijk Botox klinieken in Moergestel

Vergelijk Botox tarieven en reviews van cosmetische behandelingen in Moergestel. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox arts in Moergestel

In een straal van 15 km rond Moergestel zijn 27 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Moergestel

Welke 5 klinieken in de omgeving van Moergestel zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Moergestel

Een behandeling met Botox in Moergestel is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Moergestel. Binnen 15 km rond Moergestel zijn 24klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Moergestel. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Moergestel?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Moergestel? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Moergestel

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Moergestel. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Moergestel

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Moergestel die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

  1. Blauwe plekjes na een prikje
  2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
  3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
  4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
  5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Moergestel

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Moergestel. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Moergestel. Bekijk ervaringen bij 51 esthetische praktijken in de buurt van Moergestel.

Vergelijk meningen:

Ik wilde graag een migraine behandeling van Drs. Tom van Eijk en las dat hij ook in Den Bosch in De Clinique aanwezig is. Ideaal qua ligging voor mij, er is parkeergelegenheid en op 5 minuten loopafstand van het station. De sfeer in De Clinique is ontspannen, en je voelt je direct op je gemak. Tom van Eijk neemt de tijd voor je, is absoluut zeer deskundig en... Toon meer »
Ik wilde graag een migraine behandeling van Drs. Tom van Eijk en las dat hij ook in Den Bosch in De Clinique aanwezig is.
Ideaal qua ligging voor mij, er is parkeergelegenheid en op 5 minuten loopafstand van het station.
De sfeer in De Clinique is ontspannen, en je voelt je direct op je gemak.
Tom van Eijk neemt de tijd voor je, is absoluut zeer deskundig en na een paar botox prikjes in mijn fronsrimpel, boven mijn wenkbrauw en in mijn nek, waar veel spanning zit, ben ik na vele omzwervingen in het reguliere en alternatieve circuit eindelijk van mijn dagelijkse hoofdpijn af. Ik heb ook geen migraine aanval daarna meer gehad!
En door de Botox in mijn nekspier, kan ik ook weer normaal mijn hoofd draaien, iets wat ik lange tijd niet ( pijnloos) kon doen.
Ik kan het echt iedereen aanraden, een fijne kliniek en het uitstekend resultaat! Toon minder »
BeautyByBabs
De Clinique Den Bosch
8 april 2013 16:04
Ik kwam eerder bij een grote kliniek in Bilthoven, bekend van de TV. Na een goede ervaring daar met dokter Tom van Eijk en een slechte met een andere arts besloot ik dokter van Eijk te volgen. Deze kliniek is klein en gemoedelijk, maar wel professioneel. Deze prijzen liggen aanmerkelijk lager dan in de kliniek in Bilthoven maar de behandeling is precies hetz... Toon meer »
Ik kwam eerder bij een grote kliniek in Bilthoven, bekend van de TV. Na een goede ervaring daar met dokter Tom van Eijk en een slechte met een andere arts besloot ik dokter van Eijk te volgen. Deze kliniek is klein en gemoedelijk, maar wel professioneel. Deze prijzen liggen aanmerkelijk lager dan in de kliniek in Bilthoven maar de behandeling is precies hetzelfde, fantastisch! Ook dokter Floor Claus werkt hier, dus mijn vriendin die altijd bij haar in Bilthoven kwam gaat voortaan ook naar Den Bosch voor de Botox en Restylane.(en binnenkort een ooglidcorrectie!) Vlak bij het station, dus met openbaar vervoer perfect te doen. Parkeren is ook geen probleem hoor! Toon minder »
jolanda van Leeuwen
De Clinique Den Bosch
22 januari 2013 15:03
Vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Advies was duidelijk, fijn en eerlijk. Mijn ervaring is dus zeer goed te noemen. Fijn ook om meteen toch de behandeling te starten/proberen (botox). Pas 2de afspraak gehad en door middel van fotos vooraf kon ik verbetering zien van vorige x dus top
Ellen van Daalen
City Clinics Den Bosch
28 juni 2022 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Moergestel

Boek je injectables behandeling in Moergestel

Imagine Clinic Tilburg
4.6
Imagine Clinic Tilburg
Berkel-Enschot, Kerkstraat 17
5 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
DermaClinic Tilburg
4.2
DermaClinic Tilburg
Tilburg, Spoorlaan 398
7 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
ELAN Clinics Helvoirt
ELAN Clinics Helvoirt
Helvoirt, Torenstraat 46a
10 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
ELAN Clinics Riel
5
ELAN Clinics Riel
Riel, Dorpstraat 31
11 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
bsure-filler-test
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Moergestel

Wat zijn de kosten van Botox in Moergestel?

De prijs van een zone Botox in Moergestel is gemiddeld € 135,46. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Moergestel.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Moergestel?

In de omgeving van Moergestel zijn 24 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Moergestel en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Moergestel op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Moergestel?

Kies de beste Botox arts in Moergestel op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Moergestel te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.