Botox Velsen-Noord

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ontdek Botox klinieken in Velsen-Noord, lees consumenten reviews, vergelijk prijzen en bekijk voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Velsen-Noord in de afgelopen periode
1.879
Laagste prijs per zone Botox in Velsen-Noord
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Velsen-Noord
€ 154,19
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Velsen-Noord
121
Vergelijk prijzen in de buurt van Velsen-Noord

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Velsen-Noord is gemiddeld € 154,19 per zone. Dit is 7%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,03) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Velsen-Noord

Convenae Aesthetics Heemskerk
Convenae Aesthetics Heemskerk
Heemskerk, Starweg 44
4 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Taste of Beauty
Taste of Beauty
Velserbroek, J. Michaelpad 24
5 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
ProfhiloStylage
Bekijk agenda
 
Blooming Plastische Chirurgie
Blooming Plastische Chirurgie
Haarlem, Vondelweg 999
6 km
Botox zone v.a.
€ 220,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Radiesse (1,5 ML)
Bekijk agenda
 
Khulud Beauty Care
Khulud Beauty Care
Haarlem, Delftlaan 327
7 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Beauty Lounge Haarlem
Beauty Lounge Haarlem
Haarlem, Anthony Fokkerlaan 30
7 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
ProfhiloRestylaneStylage
Bekijk agenda
 
Kliniek Olivier
Kliniek Olivier
Bloemendaal, Korte Kleverlaan 36
8 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
SKINiQ
SKINiQ
Castricum, Prins Bernhardstraat 1
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Skinplan Haarlem
Skinplan Haarlem
Haarlem, Meester Cornelisstraat 2
9 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Velsen-Noord

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Velsen-Noord. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 121 praktijken in de omgeving van Velsen-Noord.

Lees ervaringen:

Ik zag enorm tegen de bovenooglid correctie op, maar wat heeft drs Robert de Wijn en assistente ervoor gezorgd dat ik heel ontspannen was tijdens de operatie. Net geweest voor eindcontrole ik ben zo blij met het eindresultaat , nog mooier dan ik van tevoren had verwacht. Ook op advies hier en daar wat Botox laten zetten. Ik ben super tevreden hoe het hele pr... Toon meer »
Ik zag enorm tegen de bovenooglid correctie op, maar wat heeft drs Robert de Wijn en assistente ervoor gezorgd dat ik heel ontspannen was tijdens de operatie.
Net geweest voor eindcontrole ik ben zo blij met het eindresultaat , nog mooier dan ik van tevoren had verwacht.
Ook op advies hier en daar wat Botox laten zetten.
Ik ben super tevreden hoe het hele proces is verlopen.
Kan deze kliniek en Drs de wijn van harte aanbevelen.

Zoveel vertrouwen in Drs Robert de wijn dat ik het ook aandurfde om door hem voor het eerst lipfillers in te laten spuiten. Zo super mooi geworden en ik ben er zo blij mee.
Super fijn een arts bij wie je jezelf zo op je gemaakt voelt . Toon minder »
12 juli 2021 15:03
Goede zorg en nazorg gehad!! Bovenooglid correctie gehad en zeer tevreden met het resultaat. Aardige en kundigen chirurgen en assistenten die hier werken. Er wordt goed overlegd en naar je wensen geluisterd van tevoren. Voor het eerst fillers en botox laten zetten door dr Brandt , heel blij mee !! Wordt met veel zorg en aandacht gedaan. Super mooi resultaat... Toon meer »
Goede zorg en nazorg gehad!!
Bovenooglid correctie gehad en zeer tevreden met het resultaat.
Aardige en kundigen chirurgen en assistenten die hier werken. Er wordt goed overlegd en naar je wensen geluisterd van tevoren.
Voor het eerst fillers en botox laten zetten door dr Brandt , heel blij mee !! Wordt met veel zorg en aandacht gedaan.
Super mooi resultaat .
Mooie en schone kliniek.
Ik heb alleen maar goede ervaringen met deze kliniek. Toon minder »
26 juli 2023 21:09
Complete facelift, halslift en Botox behandeling ondergaan bij Blooming. Ik was heel erg bang maar dit heeft het team van Blooming direct weggenomen. Een jaar na mijn behandeling inmiddels en ben heel erg tevreden. Het heeft mijn zelfvertrouwen en tevredenheid met mijzelf enorm veranderd. Behandeld door Dr Ahmed. Een topper in zijn vak. Als ook het hele team... Toon meer »
Complete facelift, halslift en Botox behandeling ondergaan bij Blooming. Ik was heel erg bang maar dit heeft het team van Blooming direct weggenomen. Een jaar na mijn behandeling inmiddels en ben heel erg tevreden. Het heeft mijn zelfvertrouwen en tevredenheid met mijzelf enorm veranderd. Behandeld door Dr Ahmed. Een topper in zijn vak. Als ook het hele team welke dit heeft mogelijk gemaakt. Men mag voor recenties altijd mij berichten. Voor mij een 10! Toon minder »
29 maart 2024 07:07
Superresultaat na botoxbehandeling. Erg tevreden. Kraaienpootjes zijn weg en was pijnloos ook nog !
Christina Laceulle- Gonzalez
Blooming Plastische Chirurgie
3 april 2024 14:02
PMU wenkbrauwen + Infralash eyeliner + consult botox / injectables Vlotte, vriendelijke en duidelijke communicatie, gemakkelijk bereikbaar via e-mail, WhatsApp, telefoon. Manon is een ware PMU artist. Ik voel me vertrouwd onder haar handen. Ze neemt uitgebreid de tijd om mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken en ze heeft goed zicht op wat persoonlijk... Toon meer »
PMU wenkbrauwen + Infralash eyeliner + consult botox / injectables
Vlotte, vriendelijke en duidelijke communicatie, gemakkelijk bereikbaar via e-mail, WhatsApp, telefoon.

Manon is een ware PMU artist. Ik voel me vertrouwd onder haar handen. Ze neemt uitgebreid de tijd om mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken en ze heeft goed zicht op wat persoonlijk bij je past. Dat is heel erg fijn! Niet meer worstelen met je lastige wenkbrauwen, geen tijd kwijt aan eyeliner en gelijk met een fris gezicht opstaan is héérlijk!

Afgelopen weekend voor de 1e keer op consult geweest bij dr. Kristel Woldman voor informatie over botox en injectables. Kristel beschikt over dezelfde combinatie van een persoonlijke, eerlijke, relaxte benadering + een bom kennis, professionaliteit en subtiliteit als Manon. Voor herhaling vatbaar! Toon minder »
15 maart 2021 07:07
Ik ben nagenoeg van mijn hoofdpijn af doordat Saskia botox in mijn frons tussen mijn wenkbrauwen heeft gedaan. Ik had gewild dat ik dit jaren eerder had geweten dan had ik het jaren eerder gedaan. Wat ben ik blij met het effect! En net zo belangrijk: Saskia is een heel kundige en ontzettend aardige vrouw. Haar praktijk is prachtig. Als je veel last hebt van... Toon meer »
Ik ben nagenoeg van mijn hoofdpijn af doordat Saskia botox in mijn frons tussen mijn wenkbrauwen heeft gedaan. Ik had gewild dat ik dit jaren eerder had geweten dan had ik het jaren eerder gedaan. Wat ben ik blij met het effect! En net zo belangrijk: Saskia is een heel kundige en ontzettend aardige vrouw. Haar praktijk is prachtig. Als je veel last hebt van hoofdpijn zou ik je zeker aanraden om met Saskia een afspraak te maken! Toon minder »
Christel Rijkhoff
SKINiQ
30 augustus 2021 07:07
Ik ben naar Saskia gegaan omdat ik ontzettende last heb van migraine en spanningshoofdpijn. Zij heeft bij mij botox in de frons en in het voorhoofd gespoten. Ik kan nu minder fronzen en bijna niet meer mijn wenkbrauwen omhoog doen. Dit deed ik ongemerkt heel vaak waardoor ik veel hoofdpijn had. Sinds ik bij Saskia ben geweest heb ik helemaal geen last meer... Toon meer »
Ik ben naar Saskia gegaan omdat ik ontzettende last heb van migraine en spanningshoofdpijn. Zij heeft bij mij botox in de frons en in het voorhoofd gespoten. Ik kan nu minder fronzen en bijna niet meer mijn wenkbrauwen omhoog doen. Dit deed ik ongemerkt heel vaak waardoor ik veel hoofdpijn had. Sinds ik bij Saskia ben geweest heb ik helemaal geen last meer van hoofdpijn. Ik durf het bijna niet te geloven want ik liep er al zolang mee. Of mijn migraine aanvallen wegblijven durf ik nog niet te zeggen omdat ik ze nog niet gehad heb. Dat is wel al een goed teken. Saskia heeft heel wijs niet mijn hele voorhoofd gelijk lamgelegd maar gedeeltelijk zodat mijn brein kan wennen aan het niet fronzen. Het is de perfecte behandeling geweest. Saskia, Bedankt! Toon minder »
Esther Zentveld
SKINiQ
4 september 2020 18:06
Een Botox behandeling gehad en het resultaat is top en langdurig.
Ronald Beentjes
SKINiQ
23 augustus 2022 15:03
Súper blij! Heb al vaker Botox gehad maar deze keer bij SKINiQ prachtig resultaat! En Saskia is een schat!
Ninaaa aaa
SKINiQ
1 mei 2024 12:12
Geholpen door Geretta Hogendoorn. Zeer goede ervaring en goed resultaat gehad van een botox behandeling. De arts luistert heel goed en durft ook te zeggen of iets nodig is of niet. Waar ik zelf dacht twee zones botox nodig te hebben heeft ze met goed resultaat met een zone gewerkt. Kliniek ziet er ook super uit met hele grappige en aardige gastvrouw.
Gijs Biermans
20 juli 2021 06:06
Zeer tevreden iedere x met de Botox
Zorgt voor een frisse blik super blij
sonja schaap
Coonen Kliniek
2 juni 2023 13:01
“Goed advies en een resultaat naar tevredenheid ” Het was voor mij de eerste keer, dus ook best een grote stap, dat ik advies wilde voor een botox behandeling en/of fillers. Ik werd hartelijk ontvangen en kreeg van Joris een goed behandel advies, ook kreeg ik vooraf een duidelijke prijsopgaaf. De botox behandeling van mijn (gerimpelde) voorhoofd was zo goed... Toon meer »
“Goed advies en een resultaat naar tevredenheid ”

Het was voor mij de eerste keer, dus ook best een grote stap, dat ik advies wilde voor een botox behandeling en/of fillers. Ik werd hartelijk ontvangen en kreeg van Joris een goed behandel advies, ook kreeg ik vooraf een duidelijke prijsopgaaf. De botox behandeling van mijn (gerimpelde) voorhoofd was zo goed als pijnloos, en ik zag binnen drie dagen al een enorm verschil, nu drie weken verder is het resultaat helemaal naar volle tevredenheid. Ook zijn mijn rokerslijntjes en mijn lippen behandeld met fillers, wat ook een behoorlijk verschil heeft gegeven, maar wel heel natuurlijk. Ik kreeg de volgende dagen al direct complimenten op mijn werk dat ik er uigerust uitzag, dat was nou precies de bedoeling! Kortom een tevreden klant! Toon minder »
yvette noy
Coonen Kliniek
3 januari 2024 06:06
Bekijk meer Botox ervaringen in Velsen-Noord

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Velsen-Noord? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Velsen-Noord

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Velsen-Noord. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 46 klinieken binnen 15 km van Velsen-Noord. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 150,00
3 zones€ 200,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 49,00
Baby Botox0,5 zone€ 49,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 280,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Velsen-Noord kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Velsen-Noord.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Velsen-Noord

In de buurt van Velsen-Noord zijn 75 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Velsen-Noord

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Velsen-Noord is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Velsen-Noord

In de omgeving van Velsen-Noord zijn 121 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Velsen-Noord is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Velsen-Noord zijn 46klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Velsen-Noord

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Velsen-Noord zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Velsen-Noord v.a € 90,00

In Velsen-Noord kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 154,19. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 90,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Velsen-Noord

De laagste prijs per zone Botox in Velsen-Noord is momenteel € 90,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Velsen-Noord te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Velsen-Noord.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Velsen-Noord

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Velsen-Noord. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Velsen-Noord goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Velsen-Noord

Wat kost een behandeling met Botox in Velsen-Noord?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Velsen-Noord?

Wat is Botox precies?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?