Botox Voorburg

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een goede kliniek voor een botox behandeling? Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Voorburg. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Voorburg:

Aantal afspraken in Voorburg in de afgelopen periode
3.346
Gemiddelde prijs per zone Botox in Voorburg
€ 137,06
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Voorburg
262
Vergelijk prijzen in de buurt van Voorburg

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Voorburg is gemiddeld € 137,06 per zone. Dit is 3% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 141,23) Botox prijs.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Voorburg

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Uitgelichte botox klinieken in Voorburg

De volgende klinieken in de buurt van Voorburg worden momenteel aanbevolen: 
Promotie:

Gesponsord
Huid & Laser kliniek Delft
fe3a4f51-b139-4be3-a33b-60c8305eefa6
Wordt nu
bekeken
4.8
Huid & Laser kliniek Delft
Delft, Estland
Botox zone v.a.
€ 85,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Voor ons team sta jij altijd centraal
Afspraak maken
Onlangs 22x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo
Gesponsord
Liquid Beauty Nootdorp
LOGOLQBGOED
Wordt nu
bekeken
4.9
Liquid Beauty Nootdorp
Nootdorp, Drafbaan 28
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Heeft u een vermoeide huid, rimpels, volumeverlies?
Afspraak maken
Onlangs 32x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Van Lennep Kliniek Den Haag - Willem Witsenplein
VANLENNEP-original jpg
Wordt nu
bekeken
4.9
Van Lennep Kliniek Den Haag - Willem Witsenplein
Den Haag, Willem Witsenplein 7
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Cosmetische kliniek voor Injectables & huidverbetering
Afspraak maken
Onlangs 8x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Botox specialist Voorburg

In de omgeving van Voorburg werken 157 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Voorburg

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Voorburg is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Voorburg

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Voorburg worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Voorburg zijn 105 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Voorburg

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Voorburg zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Voorburg

In Voorburg kost één zone Botox ongeveer  € 137,06. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Voorburg. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Voorburg.

Botox aanbiedingen in Voorburg

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Voorburg te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Voorburg hier.

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Voorburg?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Voorburg

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Voorburg. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Voorburg waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Voorburg Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Voorburg, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Voorburg

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Voorburg.

Bekijk reviews

Tandartspraktijk Shiny Smile Voorburg, jullie zijn geweldig, het team is vriendelijk. Ik ben bij de specialist geweest voor een behandeling van mijn gelaat met Fillers en Botox. Ik twijfelde altijd om deze behandeling te ondergaan maar bij deze specialist kreeg ik het vertrouwen. Het resultaat was geweldig en ik kreeg een subtiele verandering in mijn gezic... Toon meer »
Tandartspraktijk Shiny Smile Voorburg, jullie zijn geweldig, het team is vriendelijk.

Ik ben bij de specialist geweest voor een behandeling van mijn gelaat met Fillers en Botox. Ik twijfelde altijd om deze behandeling te ondergaan maar bij deze specialist kreeg ik het vertrouwen.

Het resultaat was geweldig en ik kreeg een subtiele verandering in mijn gezicht. Ik kom zeker nog een keer terug. Zeker een aanrader!! Toon minder »
25 november 2020 18:06
Super goede service!
Voor, tijdens en na mijn botox behandeling goed geholpen.

Veel en duidelijke informatie voor dat ze wat doen.

Top praktijk!

Kan niet wachten op mijn 2e behandeling

Ik raad iedereen deze praktijk aan.
9 november 2020 17:05
Ik kom al jaren bij City clinics voor een botox prikje in de frons rimpel. Altijd professioneel en goed resultaat. Wat ik heel fijn vind is dat ze je geen andere behandelingen proberen aan te smeren. Ze doen wat je vraagt en dat doen ze goed voor een redelijke prijs.
Jet Kording
City Clinics Den Haag
15 december 2021 10:10
Bekijk meer Botox ervaringen in Voorburg

Boek je injectables behandeling in Voorburg

Hofkliniek
5
Hofkliniek
Voorburg, Prinses Mariannelaan 55
<1 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Sarras Clinics Voorburg
Sarras Clinics Voorburg
Voorburg, Jacob van den Eyndestraat 73
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Polikliniek de Blaak Rijswijk
3.2
Polikliniek de Blaak Rijswijk
Rijswijk, Oranjelaan 1
2 km
Botox zone v.a.
€ 159,00
Filler per ml v.a.
€ 319,00
Profiel bekijken
Wordt nu
bekeken
City Clinics Den Haag
4.4
City Clinics Den Haag
Den Haag, Juliana van Stolberglaan 69
3 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt

Veelgestelde vragen in Voorburg

Wat kost een behandeling met Botox in Voorburg?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Voorburg € 137,06. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Voorburg?

Binnen 15 kilometer van Voorburg zijn 105 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Voorburg op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox