Botox Waddinxveen

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Waddinxveen. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Waddinxveen:

Aantal afspraken in Waddinxveen in de afgelopen periode
796
Gemiddelde prijs per zone Botox in Waddinxveen
€ 183,26
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Waddinxveen
115
Vind een kliniek in de buurt van Waddinxveen

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Waddinxveen is gemiddeld € 183,26 per zone. Dit is 27%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,47) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Waddinxveen

In Waddinxveenkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Waddinxveen

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Waddinxveen

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Waddinxveen worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn
Cosmetique Totale
Wordt nu
bekeken
4.7
Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Utrechtstraat 108
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Jade
Afspraak maken
Onlangs 4x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Botox specialist Waddinxveen

In de omgeving van Waddinxveen werken 73 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Waddinxveen

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Waddinxveen is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Waddinxveen

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Waddinxveen worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Waddinxveen zijn 42 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Waddinxveen. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Waddinxveen. Welke cosmetische klinieken in Waddinxveen worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Waddinxveen? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Waddinxveen

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Waddinxveen. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Waddinxveen waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Waddinxveen Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Waddinxveen, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Waddinxveen

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Waddinxveen.

Bekijk reviews

Ik ben onwijs tevreden over mijn behandeling bij Esser Clinics. Dankzij een botox behandeling heb ik geen last meer van migraine. Je krijgt realistisch advies, het wordt ook eerlijk gezegd als iets niet nodig is of het niet de juiste keuze is voor jouw huid. Ik ga zeker terug! Thanks Florie&Sander!!
Emmy Gielesen
Esser Clinics
24 oktober 2021 18:06
Ik ben naar doctor Roepel gegaan vanwegen hoofdpijn klachten. Zij heeft mij met botox geprikt en ik voelde al vrij snel een verlichting. Na 2 weken was de migraine verdwenen. Zij nam alle tijd voor mij en ik voelde mij daar op mijn gemak. Ik kom zeker weer.
Floris Bekkers
Star Smile
23 mei 2019 11:11
Nu twee keer geweest, voor Botox en voor Prophilo. Ik ben zeer tevreden! Vriendelijke ontvangst en er wordt de tijd voor je genomen. De arts gaat erg secuur te werk, bekijkt je gezicht heel goed alvorens aan de behandeling te beginnen. Erg fijn dat er nu in Gouda een kliniek geopend is waar ik tevreden over ben.
Iris Kortekaas
Anatomy 43
2 maart 2021 14:02
Bekijk meer Botox ervaringen in Waddinxveen

Boek je injectables behandeling in Waddinxveen

Esser Clinics
5
Esser Clinics
Gouda, Harderwijkweg 3A
3 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Star Smile
5
Star Smile
Gouda, Keerkring 6
4 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Groene Hart Ziekenhuis Gouda
3.8
Groene Hart Ziekenhuis Gouda
Gouda, Bleulandweg 10
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Lootskliniek
4.3
Lootskliniek
Reeuwijk-Brug, Buitenomweg 13
5 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Waddinxveen

Wat kost een behandeling met Botox in Waddinxveen?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Waddinxveen € 183,26. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Waddinxveen?

Binnen 15 kilometer van Waddinxveen zijn 42 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Waddinxveen op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Waddinxveen?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Waddinxveen vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Waddinxveen en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.