Botox Helmond

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Helmond. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Helmond.

Aantal afspraken in Helmond in de afgelopen periode
1.838
Laagste prijs per zone Botox in Helmond
€ 89,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Helmond
€ 138,06
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Helmond
89
Vergelijk prijzen in de buurt van Helmond

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Helmond is gemiddeld € 138,06 per zone. Dit is 3% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 142,55) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Helmond

Nera Medical
Nera Medical
Helmond, Veestraat 32
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Bekijk agenda
 
Elkerliek Esthetiek
Elkerliek Esthetiek
Helmond, Wesselmanlaan 25
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Dokter Plum Botox
Dokter Plum Botox
Helmond, Leliestraat 15B
2 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Private Mediclinic Beek en Donk
Private Mediclinic Beek en Donk
Beek en Donk, Heuvelplein 87
6 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 260,00
Profiel bekijken
Feminine skin treatment store
Feminine skin treatment store
Nuenen, Vincent van Goghstraat 82
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Instituut Zilverschoon
Instituut Zilverschoon
Nuenen, Berg 51
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Kliniek voor Jou Deurne
Kliniek voor Jou Deurne
Deurne, Molenstraat 69
10 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Marjan Aldenzee, injectable specialist
Marjan Aldenzee, injectable specialist
Asten, 1e Sint Jozefstraat 1A
11 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

Botox reviews Helmond

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Helmond.

Bekijk reviews

Eerste keer bij Bbo Clinics Fijn dat er de tijd word genomen om uitleg en eerlijk advies te krijgen. Olga komt kundig en oprecht over. Even afwachten hoelang de botox blijft zitten, maar voor nu een top eerste indruk!
Monique Verstappen
24 maart 2022 13:01
Al jaren tevreden klant van BBOCLINICS.
Laatste keer botox en draadlift gedaan en het resultaat is echt super mooi geworden. Bedankt!
Dani Blankers
19 maart 2022 17:05
Al jaren lang heel tevreden met de behandelingen door Olga uitgevoerd, zowel botox, fillers als plexR
Petra Bleijlevens
6 april 2022 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Helmond

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Helmond? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Helmond

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Helmond. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 35 klinieken binnen 15 km van Helmond. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 89,00
2 zones€ 185,00
3 zones€ 280,00
Fronsrimpels1 zone€ 89,00
Kraaienpootjes1 zone€ 89,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 89,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 60,00
Baby Botox0,5 zone€ 60,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 299,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Helmond kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Helmond.

Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox specialist Helmond

In de omgeving van Helmond werken 54 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Helmond

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Helmond is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Helmond

In de omgeving van Helmond zijn 89 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Helmond is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Helmond zijn 35klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Helmond

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Helmond zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs voor een botox behandeling in Helmond

In Helmond kost één zone Botox ongeveer  € 138,06. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Helmond

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Helmond te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Helmond.

Vergelijk alle Botox klinieken in Helmond. Klik hier.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Helmond

Helmond is een historische stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant. Er wonen meer dan 90.000 mensen in Helmond. In een straal van 15 kilometers van Helmond zijn er meer dan 80 artsen en klinieken die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters. Waarom zijn cosmetische behandelingen populair in Helmond? Hoe vind je de beste kliniek? In dit artikel lees je alle relevante informatie over Botox Helmond.

Botox Helmond

Botox kliniek Helmond

In Helmond kun je bij diverse klinieken en schoonheidssalons terecht voor een botulinetoxine behandeling. Wat is botulinetoxine? Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Bocouture en Azzalure. Botulinetoxine wordt als rimpelbehandeling met name toegepast om fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te verwijderen.  

Onder andere de volgende cosmetische klinieken zijn gevestigd in Helmond:
Ceulen klinieken Helmond
Beautiful Soul kliniek
Natuurlijk Mooier Helmond

Botox Helmond prijzen

De Botox kosten variëren tussen de € 109 en € 175 in Helmond. Hier zit een prijsverschil in, dit heeft een reden. Er zijn namelijk verschillende merken botulinetoxine, zoals Botox, Azzalure en Bocouture. Het ene merk is duurder dan het andere merk. Daarnaast heeft de ene arts meer ervaring dan de andere arts. Het is aan te raden om niet voor de goedkoopste Botox te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts

Lipfillers Helmond

Lipfillers worden al meer dan 20 jaar als cosmetische behandeling toegepast. Het volume van lippen neemt af naarmate mensen ouder worden. Met lipfillers worden ook rimpels bij de mond vaak minder zichtbaar. Er zijn een aantal ervaren en vaardige cosmetisch artsen die gespecialiseerd zijn in lipfillers Helmond. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt door jouw adres in te voeren in de zoekbalk.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectables Helmond

In Helmond kun je bij meerdere cosmetische klinieken dus terecht voor botulinetoxine én voor fillerbehandelingen. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Lipfillers zijn dan ook een populaire behandeling in Helmond. Met lipfillers kun je de lippen subtiel opvullen of accentueren. Veel mensen willen natuurlijke lippen, zodat het niet opvalt dat je lipfillers hebt. Daarnaast is er veel vraag naar de behandeling van wallen onder de ogen, tegen een vermoeide blik.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Afspraak maken Botox Helmond

Via Injectablesbooking.nl kun je een vrijblijvend consult plannen bij één van de klinieken in Helmond. Het is belangrijk dat jij na dat consult een goed gevoel hebt bij de kliniek en arts. Vul je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen die botulinetoxine en filler behandelingen in Helmond toepassen!

Zoek, vergelijk en boek je cosmetische behandeling op Injectablesbooking.nl.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Helmond

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Helmond. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Helmond waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Helmond Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Helmond, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Helmond

Wat kost een behandeling met Botox in Helmond?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Helmond € 138,06. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Helmond?

Binnen 15 kilometer van Helmond zijn 35 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Helmond op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox