Botox Helmond

Van plan om een botox behandeling te ondergaan? Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Helmond. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Helmond (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Helmond in de afgelopen periode
1.222
Gemiddelde prijs per zone Botox in Helmond
€ 138,38
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Helmond
86
Vind een botox kliniek in de buurt van Helmo...

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Helmond is gemiddeld € 138,38 per zone. Dit is 2% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 141,22) Botox prijs.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Helmond

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Helmond

In de buurt van Helmond zijn 52 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Helmond

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Helmond is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Helmond

In de omgeving van Helmond zijn 86 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Helmond is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Helmond zijn 34klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Helmond

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Helmond zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs voor een botox behandeling in Helmond

In Helmond kost één zone Botox ongeveer  € 138,38. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Helmond

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Helmond te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Helmond

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Helmond? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk alle Botox klinieken in Helmond. Klik hier.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Helmond

Helmond is een historische stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant. Er wonen meer dan 90.000 mensen in Helmond. In een straal van 15 kilometers van Helmond zijn er meer dan 80 artsen en klinieken die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters. Waarom zijn cosmetische behandelingen populair in Helmond? Hoe vind je de beste kliniek? In dit artikel lees je alle relevante informatie over Botox Helmond.

Botox Helmond

Botox kliniek Helmond

In Helmond kun je bij diverse klinieken en schoonheidssalons terecht voor een botulinetoxine behandeling. Wat is botulinetoxine? Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Bocouture en Azzalure. Botulinetoxine wordt als rimpelbehandeling met name toegepast om fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te verwijderen.  

Onder andere de volgende cosmetische klinieken zijn gevestigd in Helmond:
Ceulen klinieken Helmond
Beautiful Soul kliniek
Natuurlijk Mooier Helmond

Botox Helmond prijzen

De Botox kosten variëren tussen de € 109 en € 175 in Helmond. Hier zit een prijsverschil in, dit heeft een reden. Er zijn namelijk verschillende merken botulinetoxine, zoals Botox, Azzalure en Bocouture. Het ene merk is duurder dan het andere merk. Daarnaast heeft de ene arts meer ervaring dan de andere arts. Het is aan te raden om niet voor de goedkoopste Botox te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts

Lipfillers Helmond

Lipfillers worden al meer dan 20 jaar als cosmetische behandeling toegepast. Het volume van lippen neemt af naarmate mensen ouder worden. Met lipfillers worden ook rimpels bij de mond vaak minder zichtbaar. Er zijn een aantal ervaren en vaardige cosmetisch artsen die gespecialiseerd zijn in lipfillers Helmond. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt door jouw adres in te voeren in de zoekbalk.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectables Helmond

In Helmond kun je bij meerdere cosmetische klinieken dus terecht voor botulinetoxine én voor fillerbehandelingen. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Lipfillers zijn dan ook een populaire behandeling in Helmond. Met lipfillers kun je de lippen subtiel opvullen of accentueren. Veel mensen willen natuurlijke lippen, zodat het niet opvalt dat je lipfillers hebt. Daarnaast is er veel vraag naar de behandeling van wallen onder de ogen, tegen een vermoeide blik.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Afspraak maken Botox Helmond

Via Injectablesbooking.nl kun je een vrijblijvend consult plannen bij één van de klinieken in Helmond. Het is belangrijk dat jij na dat consult een goed gevoel hebt bij de kliniek en arts. Vul je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen die botulinetoxine en filler behandelingen in Helmond toepassen!

Zoek, vergelijk en boek je cosmetische behandeling op Injectablesbooking.nl.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Helmond

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Helmond. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Helmond goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Helmond

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Helmond. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 86 praktijken in de omgeving van Helmond.

Lees ervaringen:

Eerste keer bij Bbo Clinics Fijn dat er de tijd word genomen om uitleg en eerlijk advies te krijgen. Olga komt kundig en oprecht over. Even afwachten hoelang de botox blijft zitten, maar voor nu een top eerste indruk!
Monique Verstappen
24 maart 2022 13:01
Al jaren tevreden klant van BBOCLINICS.
Laatste keer botox en draadlift gedaan en het resultaat is echt super mooi geworden. Bedankt!
Dani Blankers
19 maart 2022 17:05
Al jaren lang heel tevreden met de behandelingen door Olga uitgevoerd, zowel botox, fillers als plexR
Petra Bleijlevens
6 april 2022 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Helmond

Boek je injectables behandeling in Helmond

Nera Medical
Nera Medical
Helmond, Veestraat 32
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Beautiful Soul Kliniek
4.3
Beautiful Soul Kliniek
Helmond, Kromme Steenweg 11
<1 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Elkerliek Esthetiek
3.5
Elkerliek Esthetiek
Helmond, Wesselmanlaan 25
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Private Mediclinic Beek en Donk
Private Mediclinic Beek en Donk
Beek en Donk, Heuvelplein 87
6 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 240,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Helmond

Wat kost een behandeling met Botox in Helmond?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Helmond € 138,38. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Helmond?

Binnen 15 kilometer van Helmond zijn 34 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Helmond op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox