Botox Schagen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Schagen op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Schagen in de afgelopen periode
760
Laagste prijs per zone Botox in Schagen
€ 120,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Schagen
€ 175,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Schagen
23
Vergelijk klinieken in de buurt van Schagen

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Schagen 22% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 143,64).

Boek je injectables behandeling in Schagen

Beauty Gallery
Beauty Gallery
Schagen, Loet 55
<1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Cosmetisch Maatschap Noord Holland
Cosmetisch Maatschap Noord Holland
Lutjewinkel, Moerbeek 33
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Bekijk agenda
 
Nouvelle Skin Clinic
Nouvelle Skin Clinic
Heerhugowaard, Stationsplein 6
13 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
Glam Injectables
Glam Injectables
Heerhugowaard, Stationsplein 99
13 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
Upp Clinics Heerhugowaard
Upp Clinics Heerhugowaard
Heerhugowaard, J. Duikerweg 5
14 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Face Institute Bergen
Face Institute Bergen
Bergen, Dokter van Peltlaan 5
15 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Schmidt Cosmedic Bergen
Schmidt Cosmedic Bergen
Bergen, Dokter van Peltlaan 5
15 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bergen Cosmetics
Bergen Cosmetics
Bergen, Stationsstraat 11
15 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken

Botox reviews Schagen

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Schagen. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Schagen. Bekijk ervaringen bij 23 esthetische praktijken in de buurt van Schagen.

Vergelijk meningen:

Ik kom al een tijdje bij drs Tatjana voor frons botox tegen mijn hoofdpijn. Ze is super aardig en zeer deskundig. Zeker een aanrader!
24 november 2022 19:07
Eerlijk en duidelijk advies. Dr. Schmidt werkt zeer professioneel met een natuurlijk eind resultaat. Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij haar van Botox en fillers.
8 december 2022 19:07
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, p... Toon meer »
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, prp en gezichtsbehandelingen!! Toon minder »
19 januari 2023 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Schagen

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Schagen? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Schagen

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Schagen. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 10 klinieken binnen 15 km van Schagen.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 120,00
2 zones€ 199,00
3 zones€ 275,00
Fronsrimpels1 zone€ 120,00
Kraaienpootjes1 zone€ 120,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 120,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Voor en na foto's Schagen

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in Schagen.

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

13 botox artsen in Schagen

In een straal van 15 km rond Schagen zijn 13 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Schagen

Welke 5 klinieken in de omgeving van Schagen zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Schagen

Boek een Botox behandeling in Schagen. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Schagen. Binnen 15 km rond Schagen zijn 10klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Schagen. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Schagen. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Schagen.

Populairste behandelingen in Schagen

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Schagen v.a € 120,00

De laagste prijs per zone Botox in Schagen is momenteel € 120,00. In Schagen kost een zone Botox (gemiddeld bij alle klinieken) € 175,50. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken.

Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Schagen bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Schagen

Veel klinieken hebben regelmatig leuke deals en acties. De laagste prijs per zone Botox in Schagen is momenteel € 120,00. Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Zorg ervoor dat je geen tijdsdruk voelt bij een aanbieding. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Vistabel (Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Schagen regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Druk daarna op 'Acties' in de filter om alle botox deals in de buurt te vergelijken in Schagen.

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Schagen

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Schagen. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Schagen

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Schagen die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Schagen

Wat zijn de kosten van Botox in Schagen?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Schagen?

Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Wat zijn de nadelen van Botox?