Botox Schagen

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Schagen. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Schagen (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Schagen in de afgelopen periode
368
Gemiddelde prijs per zone Botox in Schagen
€ 175,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Schagen
17
Bekijk klinieken in de buurt van Schagen

De gemiddelde prijs in Schagen voor een Botox behandeling ligt 21% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,19).

Fronsrimpel behandeling in Schagen

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Schagen kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Bekijk alle cosmetische klinieken in Schagen

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Schagen

In de buurt van Schagen zijn 9 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Schagen

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Schagen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Schagen

Een behandeling met Botox in Schagen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Schagen. Binnen 15 km rond Schagen zijn 8klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Schagen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Schagen?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Schagen? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 5 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Schagen

Dit zijn 5 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Schagen. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Schagen goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Schagen

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Schagen. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 17 praktijken in de omgeving van Schagen.

Lees ervaringen:

Ik kom al een tijdje bij drs Tatjana voor frons botox tegen mijn hoofdpijn. Ze is super aardig en zeer deskundig. Zeker een aanrader!
24 november 2022 19:07
Eerlijk en duidelijk advies. Dr. Schmidt werkt zeer professioneel met een natuurlijk eind resultaat. Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij haar van Botox en fillers.
yvonne deruyter
Schmidt Cosmedic Bergen
8 december 2022 19:07
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, p... Toon meer »
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, prp en gezichtsbehandelingen!! Toon minder »
Robin Riphagen
The Swan Beauty Center
19 januari 2023 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Schagen

Boek je injectables behandeling in Schagen

Beauty Gallery
5
Beauty Gallery
Schagen, Loet 55
<1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Cosmetisch Maatschap Noord Holland
Cosmetisch Maatschap Noord Holland
Lutjewinkel, Moerbeek 33
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Upp Clinics
5
Upp Clinics
Heerhugowaard, J. Duikerweg 5
14 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Face Institute Bergen
Face Institute Bergen
Bergen, Dokter van Peltlaan 5
15 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Schagen

Wat zijn de kosten van Botox in Schagen?

De prijs van een zone Botox in Schagen is gemiddeld € 175,00. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Schagen.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Schagen?

In de omgeving van Schagen zijn 8 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Schagen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Schagen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Schagen?

Kies de beste Botox arts in Schagen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Schagen te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!