Botox Leiden

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Van plan om een botox behandeling te ondergaan? Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Leiden. Vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Leiden in de afgelopen periode
2.414
Gemiddelde prijs per zone Botox in Leiden
€ 141,11
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Leiden
164
Vergelijk klinieken in de buurt van Leiden

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Leiden

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Leiden worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
Liquid Beauty Nootdorp
LOGOLQBGOED
Wordt nu
bekeken
4.9
Liquid Beauty Nootdorp
Nootdorp, Drafbaan 28
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Heeft u een vermoeide huid, rimpels, volumeverlies?
Bekijk agenda
Onlangs 36x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Van Lennep Kliniek Oegstgeest
VANLENNEP-original jpg
Wordt nu
bekeken
4.7
Van Lennep Kliniek Oegstgeest
Oegstgeest, De Kempenaerstraat 28
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Cosmetische kliniek voor Injectables & huidverbetering
Bekijk agenda
Onlangs 7x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
B-Esthetics Voorschoten
b-esthetics
Wordt nu
bekeken
5
B-Esthetics Voorschoten
Voorschoten, Treubstraat 13
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 298,95
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 36x geboekt
profhilo-logo

Cosmetisch arts in Leiden

In de buurt van Leiden zijn 96 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Leiden

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Leiden is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Leiden

Een behandeling met Botox in Leiden is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Leiden. Binnen 15 km rond Leiden zijn 68klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Leiden, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Leiden.

Populaire botox behandelingen in Leiden

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Leiden zijn:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lippen
 5. Kaakspier
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Nefertitilift
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

 

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in Leiden

In Leiden kost een zone Botox gemiddeld  € 141,11. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Leiden

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Leiden te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Leiden.

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Leiden? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Leiden

Ben jij op zoek naar een Botox behandeling in Leiden? Leiden heeft veel cosmetische klinieken in haar omgeving. Op deze site kun je alle klinieken vergelijken en direct een afspraak maken bij een Botox kliniek in de omgeving van Leiden.
Botox is een merknaam botulinetoxine. Azzalure en Bocouture zijn andere botulinetoxine merken die in Nederland worden gebruikt. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, Profhilo en filler behandelingen. Ben je op zoek naar Botox kliniek Leiden? Lees dan de informatie op deze pagina.

botox-leiden

Botox Leiden prijzen

Bekijk de gemiddelde Botox prijzen in Leiden. Vergelijk de tarieven per kliniek door op bovenstaande knop te drukken.

Botox prijzen in Leiden  
ProductEenheidGemiddelde prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 141
 2 zones€ 250
 3 zones€ 356
Fronsrimpels € 141
Kraaienpootjes € 141
Voorhoofd rimpels (horizontaal) € 141
Wenkbrauwlift € 90
Baby Botox0,5 zone€ 90
Botox zweetoksels € 427

De gemiddelde prijs van één zone Botox is in Leiden € 141,33 per behandeling (2023). Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. 

Gemiddelde prijs van één zone Botox in de grote steden: 

 1. Den Bosch € 150,46
 2. Enschede € 148,04
 3. Groningen € 147,38
 4. Apeldoorn € 145,85
 5. Hilversum € 144,39
 6. Utrecht € 144,27
 7. Tilburg € 143,81
 8. Amsterdam € 143,72
 9. Almere € 139,66
 10. Breda € 139,04
 11. Haarlem € 138,29
 12. Amersfoort € 137,58
 13. Den Haag € 136,62
 14. Arnhem € 135,51
 15. Nijmegen € 134,54
 16. Eindhoven € 134,13
 17. Zwolle € 133,86
 18. Maastricht € 130,03
 19. Rotterdam € 128,54

Bekijk het complete onderzoek van Injectablesbooking hier: Onderzoek Botox tarieven

Botox frons Leiden

Botox wordt met name toegepast om fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels te behandelen. In Leiden is Botox een populaire behandeling. Leidenaren staan door hun heerlijke accent bekend als ‘Leidse Glibbers’. Maar Leidenaren houden ook van fillers. Filler behandelingen worden toegepast om rimpels op te vullen, om afgenomen huid volume aan te vullen (naarmate je ouder wordt neemt het huidvolume af), en om de gezichtscontour te verbeteren. Lees reviews van alle botox klinieken in de omgeving van Leiden:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Leiden

In Leiden, maar ook in omliggende plaatsen zoals Voorschoten, Leiderdorp, Oegstgeest en Wassenaar zijn meerdere cosmetische klinieken te vinden. Het loont de moeite om deze klinieken te vergelijken. Met welk merk filler werken zij? Wat is de ervaring van de behandelend arts? Wat zijn de kosten van een zone Botox in Leiden? Gerenommeerde klinieken in Leiden zijn:

Kliniek Vrijdag
Van Lennep Kliniek Oegstgeest
Praktijk Marsha Wichers
Kliniek Vinci

Botox Leiden ervaringen

Lees de reviews van alle cosmetische klinieken in Leiden. Vergelijk de klinieken op kwaliteit, ervaringen, merk filler en prijs. Lees alle ervaringen in Leiden op Injectablesbooking.nl.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

botox-leiden

Filler kliniek Leiden

Fillers worden toegepast om rimpels op te vullen of om volume in de huid te brengen. Een cosmetisch arts verdeelt de filler zorgvuldig in het te behandelen gebied. Een fillerbehandeling is gemiddeld 9-12 maanden effectief. De filler is gemaakt vsan hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam aanwezig is. De filler lost na verloop van tijd vanzelf op. In Nederland werden in 2021 ca. 200.000 fillerbehandelingen toegepast. Een ervaren cosmetisch arts kan dat zeer subtiel. 

Injectables in Leiden

Leiden is een wonderschone stad. Na Amsterdam is het de Nederlandse stad met de meeste grachten per vierkante kilometer. Mooie klassieke kerken en historische gebouwen sieren de binnenstad. Leiden heeft ook een feestcultuur. Onder andere naar de 3 oktoberfeesten en de Lakenfeesten wordt door échte Leidenaren al lang van tevoren uitgekeken. In de cosmetische behandelingen zie je het karakter van de Leidenaren terug. Leidenaren zijn verzorgd. Of je nu behoort tot de chiquere professoren wijk, bij studenten vereniging Minerva of tot de meer volkse Merenwijk; Leidenaren verzorgen zichzelf graag goed. Toch zijn bepaalde behandelingen in specifieke kringen meer in trek. 

Studenten en jongeren hechten waarde aan mooie lippen. Mensen van middelbare leeftijd kiezen sneller voor een behandeling om rimpels en slapper wordende huid te voorkomen. 

Injectables worden vaak toegepast als rimpelbehandeling. Botulinetoxine wordt ingezet tegen mimische of 'dynamische' rimpels. Fillers worden gebruikt om rimpels op te vullen, om verslapte huid weer volume te geven of om de gezichtscontour te verbeteren. Denk daarbij aan een mooie kaaklijn, lipfillers of jukbeenderen. Vergelijk allen cosmetische klinieken in de omgeving van Leiden op Injectablesbooking.nl.

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Leiden

Lipfillers Leiden
Traangoot fillers Leiden
Profhilo Leiden
Rimpelbehandeling Leiden

-----------------------

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Leiden

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Leiden. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Leiden goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox voor en na Leiden

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Leiden.

Fronsrimpels voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics

Botox reviews Leiden

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Leiden. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 164 praktijken in de omgeving van Leiden.

Lees ervaringen:

Ik ben vaste klant , Valeria is de beste en de liefste. zij geef altijd goeie advies. Wat goed of wat niet goed is of niet bij je past. Altijd tevreden met het resultaat. Binnenkort weer een afspraak voor Botox en filers 😊👌🏼👌🏼
11 april 2023 19:07
Sorry, ik wil net een post doen maar haal mijn oude post weg! Excuus. Wilde nogmaals 5 sterren geven, nu 1,5 jaar hier behandeld door dokter Den Otter (botox frons en filler lip/mond) en nog steeds supertevreden. Dankjulliewel voor de goede zorgen!! Nogmaals 5 sterren en excuus voor het verwijderen van mijn vorige recensie... Gr. Cath
Cath vd Berg
Kliniek Vrijdag Leiden
11 oktober 2019 21:09
Na aanleiding van een ooglidcorrectie bij VandenBroecke Kliniek heb ik op advies van Dokter Van den Broecke een afspraak gemaakt bij Kliniek Vrijdag voor een botox behandeling. Mooi resultaat. Het totaalplaatje is compleet en mijn voorhoofd is rustig. Zeer tevreden. Kliniek heeft een mooie uitstraling, vriendelijk personeel.
21 juni 2017 08:08
Bekijk meer Botox ervaringen in Leiden

Boek je injectables behandeling in Leiden

Faceland Leiden
4.7
Faceland Leiden
Leiden, Haarlemmerstraat 228
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Beauty Art Kliniek Leiden
4.9
Beauty Art Kliniek Leiden
Leiden, Prinsessekade 2A
1 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 190,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Roosevelt Kliniek Leiden
3.4
Roosevelt Kliniek Leiden
Leiden, Rooseveltstraat 82A
2 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Kliniek Vrijdag Leiden
4
Kliniek Vrijdag Leiden
Leiden, Mary Beystraat 5
2 km
Botox zone v.a.
€ 169,00
Filler per ml v.a.
€ 439,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Leiden

Wat zijn de kosten van Botox in Leiden?

De prijs van een zone Botox in Leiden is gemiddeld € 141,11. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Leiden.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Leiden?

In de omgeving van Leiden zijn 68 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Leiden en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Leiden op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties