Botox Noordwijk

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Noordwijk. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Noordwijk.

Aantal afspraken in Noordwijk in de afgelopen periode
1.260
Laagste prijs per zone Botox in Noordwijk
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Noordwijk
€ 133,68
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Noordwijk
76
Vergelijk prijzen in de buurt van Noordwijk

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Noordwijk is gemiddeld € 133,68 per zone. Dit is 6% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 142,55) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Noordwijk

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Elite Clinics
Elite Clinics
Nieuw-Vennep, Kopsstraat 1
13 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Ontdek Elite Clinics, dé specialist in injectables
Onlangs 9x geboekt
Kiewiet de Jonge Kliniek Noordwijk
Kiewiet de Jonge Kliniek Noordwijk
Noordwijk-Binnen, Offemweg 19A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Feel Good Center Noordwijk
Feel Good Center Noordwijk
Noordwijk-Binnen, Offemweg 99
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Beauty Care Nederland
Beauty Care Nederland
Katwijk aan Zee, Mandenmakerstraat 5
3 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Van Lennep Kliniek Oegstgeest
Van Lennep Kliniek Oegstgeest
Oegstgeest, De Kempenaerstraat 28
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Cosmetische kliniek voor Injectables & huidverbetering
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 5x geboekt
Beauty Slim Kliniek Leiden
Beauty Slim Kliniek Leiden
Leiden, Flevoweg 35C
8 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Praktijk Dokter Marsha Wichers
Praktijk Dokter Marsha Wichers
Leiden, Gabriël Metzustraat 48
8 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Beauty art
Beauty art
Leiden, Prinsessekade 2A
9 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 190,00
Profiel bekijken
Filler, botox specialist in leiden. Radiesse
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 14x geboekt

Botox reviews Noordwijk

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Noordwijk.

Bekijk reviews

Deskundig, vriendelijk en professioneel. Ik ben zeer tevreden over Marsha Wichers. Ik heb al verschillende behandelingen gehad van Marsha Wichers zoals botox en fillers en altijd zeer tevreden over het mooie en natuurlijke resultaat.
Natascha Musquetier
Praktijk Dokter Marsha Wichers
13 augustus 2020 16:04
De beste plek in Leiden e.o. voor je injectables, zoals Botox en Fillers! Bij dokter Priscilla ben je echt in goede handen. Je wordt altijd vriendelijk geholpen en super goed resultaat. Aanrader!
30 maart 2021 12:12
Super tevreden met Priscilla; ze is heel vriendelijk, neemt echt de tijd voor je, geeft eerlijk advies en gebruikt goede botox. Aanrader!!!!!
11 december 2022 19:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Noordwijk

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Noordwijk? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Noordwijk

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Noordwijk. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 29 klinieken binnen 15 km van Noordwijk. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 180,00
3 zones€ 225,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 49,00
Baby Botox0,5 zone€ 49,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Noordwijk kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Noordwijk.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox specialist Noordwijk

In de omgeving van Noordwijk werken 47 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Noordwijk

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Noordwijk is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Noordwijk

In de omgeving van Noordwijk zijn 76 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Noordwijk is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Noordwijk zijn 29klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Noordwijk

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Noordwijk zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs voor een botox behandeling in Noordwijk

In Noordwijk kost één zone Botox ongeveer  € 133,68. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Noordwijk

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Noordwijk te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Noordwijk.

Professionele cosmetische klinieken in Noordwijk

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Noordwijk worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
B-Esthetics Voorschoten
b-esthetics
Wordt nu
bekeken
B-Esthetics Voorschoten
Voorschoten, Treubstraat 13
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 298,95
Profiel bekijken
De beste versie van jezelf
Onlangs 22x geboekt
profhilo-logo

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Noordwijk

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Noordwijk. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Noordwijk waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Noordwijk Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Noordwijk, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Noordwijk

Wat kost een behandeling met Botox in Noordwijk?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Noordwijk € 133,68. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Noordwijk?

Binnen 15 kilometer van Noordwijk zijn 29 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Noordwijk op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox