Botox Sittard

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Sittard. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Sittard in de afgelopen periode
433
Gemiddelde prijs per zone Botox in Sittard
€ 135,36
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Sittard
38
Vergelijk klinieken in Sittard

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Sittard 13% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,38).

Vergelijk Botox klinieken in Sittard

Vergelijk kosten en reviews van cosmetische behandelingen in Sittard. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Recente geboekte afspraken in de buurt van Sittard

Welke 2 klinieken in de omgeving van Sittard zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox kliniek Sittard

Boek een Botox behandeling in Sittard. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Sittard. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Sittard. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Sittard.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Sittard

Sittard behoort tot de oudste steden van Nederland. Zo vierde Sittard in 2018 haar 775 jaar stadsrecht. Sittard is een plaats in gemeente Sittard-Geleen in Limburg staat bekend om de Sint-Michielskerk en de Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van het Heilige Hart. 

In het zonnige zuiden zijn er ook genoeg klinieken te vinden die Botox behandelingen uitvoeren, zo zijn er in een straal van 15 kilometer rondom Sittard meer dan 15 klinieken en artsen waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Welke arts of locatie past bij jou? Lees hier alles over Botox Sittard!

Botox Sittard

Prijs Botox Sittard

De prijs van Botox Sittard varieert tussen de € 99 en € 175 per zone. Er zit een verschil in prijs. Dit verschil in prijs is oa. te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie en merk botulinetoxine. Een behandeling is 12-16 weken effectief. Het is aan te raden om te kiezen voor een arts met veel ervaring en met een goede reputatie. Op Injectablesbooking.nl kun je tarieven van injectables behandelingen vergelijken.

Botox Kliniek Sittard

Omdat steeds meer cosmetische klinieken en artsen zich in de omgeving van Sittard vestigen, loont het de moeite om de klinieken en artsen regelmatig te vergelijken. Vergelijk de ervaring van de arts, van de kliniek, het merk botulinetoxine en de prijs per behandeling. Onder andere bij het Beauty Huis en Praktijk voor Injectables Sittard kun je terecht voor een injectables behandeling. Zoek, vergelijk en boek een vrijblijvend consult.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Sittard

Een botulinetoxine behandeling zorgt ervoor dat de mimische rimpels niet meer zichtbaar zijn. Mimische rimpels zijn de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. (Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merken botulinetoxine zijn Azzalure en Bocouture. In Sittard zijn botulinetoxine behandelingen populair! Een behandeling werkt 3-4 maanden. Daarna is de botulinetoxine uitgewerkt. 

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Lipfillers Sittard

Injectablesbooking.nl heeft voor jou de artsen en klinieken die injectables uitvoeren op een rij gezet. Op deze manier kun je super eenvoudig zoeken, vergelijken en boeken. Injectablesbooking.nl streeft er naar een compleet overzicht van cosmetische klinieken in Utrecht. Injectables is de verzamelnaam voor behandelingen met botulinetoxine en fillers. Fillers worden toegepast door cosmetisch artsen. Met fillers kunnen rimpels worden opgevuld en kan volume in de huid worden hersteld. Voorbeelden hiervan zijn het opvullen van lippen, jukbeenderen, traangoten of voor een strakke kaaklijn. Deze website streeft ernaar voor alle consumenten die geïnteresseerd zijn in injectables een compleet overzicht te publiceren. Dus zoek, vergelijk en boek jouw volgende injectables behandeling in Sittard.

Filler kliniek Sittard

Een behandeling met fillers zorgt ervoor dat er volume in de huid wordt gebracht. Hierdoor kunnen rimpels worden opgevuld of de contour worden verbeterd. Neusfillers en lipfillers zijn daarvan voorbeelden. Het is raadzaam om te kiezen voor een gerenommeerde filler kliniek in Sittard. 

Top 7 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Sittard

Dit is de top-7 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Sittard in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Sittard is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Sittard

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Sittard die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Sittard

Kliniek
BFCE4F6C-2856-4BB4-A3D7-EE066B594D1E
Belotero logo

Beauty Huis

4.6
Rijksweg Zuid 38, Sittard (<1 km)
Kliniek opgericht
2015
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 340

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Roger Kroll

Drs. Roger Kroll

Beauty Huis (<1 km) Lipocentrum Maastricht - Clinéthique drs. Kroll (21 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
16 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 325
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Kliniek dokter Shedy Sittard
Belotero logoprofhilo-logo

Kliniek dokter Shedy Sittard

Steenweg 77, Sittard (<1 km)
Kliniek opgericht
2022
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 359

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Sittard

Wat zijn de kosten van Botox in Sittard?

De prijs van een zone Botox in Sittard is gemiddeld € 135,36. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Sittard.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Sittard?

In de omgeving van Sittard zijn 38 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Sittard en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Sittard op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Sittard?

Kies de beste Botox arts in Sittard op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Sittard te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.