Botox Sittard

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Sittard op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Sittard in de afgelopen periode
1.386
Laagste prijs per zone Botox in Sittard
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Sittard
€ 136,67
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Sittard
39
Vergelijk klinieken in de buurt van Sittard

De gemiddelde prijs in de omgeving van Sittard voor een Botox behandeling is € 136,67 per zone. Dit is 5% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 143,64).

Boek je injectables behandeling in Sittard

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Dream Fillers
Dream Fillers
Geleen, Rijksweg Zuid 117
5 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 260,00
Profiel bekijken
Dream Fillers maakt al je esthetische dromen waar!
BeloteroRadiesse (1,5 ML)Stylage
Onlangs 24x geboekt
Beauty Huis
Beauty Huis
Sittard, Rijksweg Zuid 38
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 340,00
Profiel bekijken
Praktijk voor Injectables Sittard
Praktijk voor Injectables Sittard
Sittard, Kopenhagenstraat 5
2 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
Kliniek B'YOU (Locatie: Stein)
Kliniek B'YOU (Locatie: Stein)
Stein, Ambiorixstraat 19
7 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 359,00
Profiel bekijken
Stephanie's Salon
Stephanie's Salon
Brunssum, Wijenweg 364
9 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 240,00
Profiel bekijken
Louking Good by Schoffelen
Louking Good by Schoffelen
Brunssum, Rumpenerstraat 42
10 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Purity Skin Clinic
Purity Skin Clinic
Schinnen, Nagelbeek 6
6 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Kliniek B'YOU
Kliniek B'YOU
Maasmechelen, Rijksweg 383
13 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 359,00
Profiel bekijken

Botox reviews Sittard

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Sittard. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 39 praktijken in de omgeving van Sittard.

Lees ervaringen:

Goeie morgen ik ben zeer tevreden met die ooglid korektie botox spuitje beide ogen zíjn weer gelijk groot na 4 dagen happy bedankt 😍😇
Melanie Hansen
Beaute Elysee
20 november 2017 10:10
Al meerdere afspraken gehad bij Frederique voor een Botox behandeling. Geweldige service, haar behandeling zijn erg fijn en het ziet er natuurlijk uit. De plek voor je cosmetische behandeling, ik ga nooit meer ergens anders.
28 juni 2021 20:08
Zeer te spreken over de botox en filler behandeling bij Aesthetic art. Tijdens mijn bezoek nam de arts uitgebreid tijd voor een intakegesprek waarin ze mijn hulpvraag goed in kaart bracht. Vervolgens gaf zij een passend advies en stemde zij haar plan perfect af op de verwachting die ik had. Dit voelde persoonlijk en oprecht, en zeker niet commercieel, iets w... Toon meer »
Zeer te spreken over de botox en filler behandeling bij Aesthetic art. Tijdens mijn bezoek nam de arts uitgebreid tijd voor een intakegesprek waarin ze mijn hulpvraag goed in kaart bracht. Vervolgens gaf zij een passend advies en stemde zij haar plan perfect af op de verwachting die ik had. Dit voelde persoonlijk en oprecht, en zeker niet commercieel, iets wat ik fijn vond. De arts informeerde mij goed over het aantal behandelingen, verwachte resultaten en evt. bijwerking. De botox en fillers zijn met veel zorg geplaatst en daar werd ook tijd voor genomen. Het resultaat is mooi en heel natuurlijk. Ik ben zeer tevreden en ga nooit meer naar een ander! complimenten voor Aesthetic arts Toon minder »
21 april 2023 12:12
Bekijk meer Botox ervaringen in Sittard

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Sittard? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Sittard

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Sittard. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 19 klinieken binnen 15 km van Sittard.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 200,00
3 zones€ 280,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 360,00

Botox voor en na Sittard

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Sittard.

Kraaienpootjes voor en na foto's van Dream Fillers (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dream Fillers (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dream Fillers
Fronsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Stephanie's Salon
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dream Fillers (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dream Fillers (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dream Fillers

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Sittard

In de buurt van Sittard zijn 20 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Sittard

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Sittard is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Sittard

Een behandeling met Botox in Sittard is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Sittard. Binnen 15 km rond Sittard zijn 19klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Sittard, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Sittard.

Populaire botox behandelingen in Sittard

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Sittard zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Sittard v.a € 90,00

De laagste prijs per zone Botox in Sittard is momenteel € 90,00. In Sittard kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 136,67. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Sittard

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Sittard is momenteel € 90,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Sittard te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Sittard.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Sittard

Sittard behoort tot de oudste steden van Nederland. Zo vierde Sittard in 2018 haar 775 jaar stadsrecht. Sittard is een plaats in gemeente Sittard-Geleen in Limburg staat bekend om de Sint-Michielskerk en de Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van het Heilige Hart. 

In het zonnige zuiden zijn er ook genoeg klinieken te vinden die Botox behandelingen uitvoeren, zo zijn er in een straal van 15 kilometer rondom Sittard meer dan 15 klinieken en artsen waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Welke arts of locatie past bij jou? Lees hier alles over Botox Sittard!

Botox Sittard

Prijs Botox Sittard

De prijs van Botox Sittard varieert tussen de € 99 en € 175 per zone. Er zit een verschil in prijs. Dit verschil in prijs is oa. te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie en merk botulinetoxine. Een behandeling is 12-16 weken effectief. Het is aan te raden om te kiezen voor een arts met veel ervaring en met een goede reputatie. Op Injectablesbooking.nl kun je tarieven van injectables behandelingen vergelijken.

Botox Kliniek Sittard

Omdat steeds meer cosmetische klinieken en artsen zich in de omgeving van Sittard vestigen, loont het de moeite om de klinieken en artsen regelmatig te vergelijken. Vergelijk de ervaring van de arts, van de kliniek, het merk botulinetoxine en de prijs per behandeling. Onder andere bij het Beauty Huis en Praktijk voor Injectables Sittard kun je terecht voor een injectables behandeling. Zoek, vergelijk en boek een vrijblijvend consult.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Sittard

Een botulinetoxine behandeling zorgt ervoor dat de mimische rimpels niet meer zichtbaar zijn. Mimische rimpels zijn de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. (Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merken botulinetoxine zijn Azzalure en Bocouture. In Sittard zijn botulinetoxine behandelingen populair! Een behandeling werkt 3-4 maanden. Daarna is de botulinetoxine uitgewerkt. 

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Lipfillers Sittard

Injectablesbooking.nl heeft voor jou de artsen en klinieken die injectables uitvoeren op een rij gezet. Op deze manier kun je super eenvoudig zoeken, vergelijken en boeken. Injectablesbooking.nl streeft er naar een compleet overzicht van cosmetische klinieken in Utrecht. Injectables is de verzamelnaam voor behandelingen met botulinetoxine en fillers. Fillers worden toegepast door cosmetisch artsen. Met fillers kunnen rimpels worden opgevuld en kan volume in de huid worden hersteld. Voorbeelden hiervan zijn het opvullen van lippen, jukbeenderen, traangoten of voor een strakke kaaklijn. Deze website streeft ernaar voor alle consumenten die geïnteresseerd zijn in injectables een compleet overzicht te publiceren. Dus zoek, vergelijk en boek jouw volgende injectables behandeling in Sittard.

Filler kliniek Sittard

Een behandeling met fillers zorgt ervoor dat er volume in de huid wordt gebracht. Hierdoor kunnen rimpels worden opgevuld of de contour worden verbeterd. Neusfillers en lipfillers zijn daarvan voorbeelden. Het is raadzaam om te kiezen voor een gerenommeerde filler kliniek in Sittard. 

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Sittard

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Sittard. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Sittard goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Sittard

Wat zijn de kosten van Botox in Sittard?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Sittard?

Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?