Botox Voorschoten

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Voorschoten op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Voorschoten in de afgelopen periode
4.589
Laagste prijs per zone Botox in Voorschoten
€ 85,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Voorschoten
€ 138,57
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Voorschoten
277
Vergelijk klinieken in de buurt van Voorschoten

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 138,57 in de omgeving van Voorschoten. Dat is 3% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 142,54).

Boek je injectables behandeling in Voorschoten

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Dutchinjectables Moerkapelle - Den Haag
Dutchinjectables Moerkapelle - Den Haag
Moerkapelle, Dorpsstraat 24C
13 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
B-Esthetics Voorschoten
B-Esthetics Voorschoten
Voorschoten, Treubstraat 13
<1 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 298,95
Profiel bekijken
De beste versie van jezelf
profhilo-logo
Onlangs 21x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Vinci Kliniek Leiden
Vinci Kliniek Leiden
Leiden, Brahmslaan 10
3 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Kliniek Vrijdag Leiden
Kliniek Vrijdag Leiden
Leiden, Mary Beystraat 5
3 km
Botox zone v.a.
€ 169,00
Filler per ml v.a.
€ 449,00
Profiel bekijken
Roosevelt Kliniek Leiden
Roosevelt Kliniek Leiden
Leiden, Rooseveltstraat 82A
3 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Tandartspraktijk Zwaluw
Tandartspraktijk Zwaluw
Zoeterwoude Dorp, Dorpsstraat 24
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
JT Dermatologie
JT Dermatologie
Wassenaar, Johan de Wittstraat 6A
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Huidmedzorg Wassenaar
Huidmedzorg Wassenaar
Wassenaar, Johan de Wittstraat 6A
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken

Botox reviews Voorschoten

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Voorschoten. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Voorschoten. Bekijk ervaringen bij 277 esthetische praktijken in de buurt van Voorschoten.

Vergelijk meningen:

Imraan is vriendelijk, informeert je eerlijk en volledig en is enorm kundig! Ik ga zeker terug. Voor Botox, fillers en Profhilo. Echt een fijne plek waar je je gewaardeerd voelt en je alles kunt vragen. Je wordt serieus genomen.
Elma Niessen
Vinci Kliniek Leiden
21 februari 2022 15:03
Ik ging met mijn moeder mee voor een frons botoxbehandeling. Na de behandeling vroeg Imraan mij naar mijn litteken in mijn gezicht. Hij zag een eenvoudige oplossing om dit mooier en vlakker te krijgen, waardoor minder aanwezig en bood mij dit aan nu te doen. Ik ben er nog sprakeloos van en heel gelukkig mee. Raad ik dit aan? Ja, duh! Ook namens mijn moeder ;... Toon meer »
Ik ging met mijn moeder mee voor een frons botoxbehandeling. Na de behandeling vroeg Imraan mij naar mijn litteken in mijn gezicht. Hij zag een eenvoudige oplossing om dit mooier en vlakker te krijgen, waardoor minder aanwezig en bood mij dit aan nu te doen. Ik ben er nog sprakeloos van en heel gelukkig mee. Raad ik dit aan? Ja, duh! Ook namens mijn moeder ;) Toon minder »
Olivia Janssen
Vinci Kliniek Leiden
12 juli 2022 15:03
Ik ben erg tevreden over mijn behandeling, ik heb een lipflip gedaan met botox en mondhoeken met fillers. Paar dagen erna gelijk gegaan voor een wenkbrauwlift en wauw wat ben ik er blij mee!! Er werd ruim de tijd genomen om 1 en ander uit te leggen en de behandeling is pijnloos 👌 ik ga zeker terug komen en kan deze kliniek iedereen aanraden 👍 lekker laagdr... Toon meer »
Ik ben erg tevreden over mijn behandeling, ik heb een lipflip gedaan met botox en mondhoeken met fillers. Paar dagen erna gelijk gegaan voor een wenkbrauwlift en wauw wat ben ik er blij mee!!
Er werd ruim de tijd genomen om 1 en ander uit te leggen en de behandeling is pijnloos 👌 ik ga zeker terug komen en kan deze kliniek iedereen aanraden 👍 lekker laagdrempelig dat was ook erg fijn!! Toon minder »
Simone Nieuwenburg
Vinci Kliniek Leiden
9 oktober 2022 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Voorschoten

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Voorschoten? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Voorschoten

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Voorschoten. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 110 klinieken binnen 15 km van Voorschoten.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 85,00
2 zones€ 180,00
3 zones€ 225,00
Fronsrimpels1 zone€ 85,00
Kraaienpootjes1 zone€ 85,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 85,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 5,00
Baby Botox0,5 zone€ 5,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 320,00

Voor en na foto's Voorschoten

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in Voorschoten.

Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Amstelveen (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Amstelveen (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amstelveen (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amstelveen (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amstelveen
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

167 botox artsen in Voorschoten

In een straal van 15 km rond Voorschoten zijn 167 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Voorschoten

Welke 5 klinieken in de omgeving van Voorschoten zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Voorschoten

Boek een Botox behandeling in Voorschoten. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Voorschoten. Binnen 15 km rond Voorschoten zijn 110klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Voorschoten. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Voorschoten. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Voorschoten.

Populairste behandelingen in Voorschoten

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

De gemiddelde prijs voor een botoxbehandeling in Voorschoten

De prijs van een zone Botox in Voorschoten is gemiddeld  € 138,57. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Voorschoten bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Voorschoten

Het is vanuit de wetenschappelijke vereniging niet toegestaan om korting te geven op botulinetoxine. Toch hebben veel klinieken aanbiedingen. Klik hier om alle Botox aanbiedingen in Voorschoten met elkaar te vergelijken. Mensen mogen niet in tijdsdruk moeten beslissen. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Voorschoten regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Voorschoten.

Uitgelichte botox clinics in Voorschoten

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Voorschoten staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Laurium Klinieken Zoetermeer
Logo injectablesbooking
Wordt nu
bekeken
Laurium Klinieken Zoetermeer
Zoetermeer, Dadelgaarde 71
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Alle esthetische kennis onder één dak.
Onlangs 15x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Beauty art
lip-before-and-after-Dreamstime-150x150
Wordt nu
bekeken
Beauty art
Leiden, Prinsessekade 2A
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 190,00
Profiel bekijken
Filler, botox specialist in leiden. Radiesse
Onlangs 17x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Vinci Kliniek Leiden
442C89E5-0E34-485E-AB65-361CC28EA75E
Wordt nu
bekeken
Vinci Kliniek Leiden
Leiden, Brahmslaan 10
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Onlangs 24x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Voorschoten

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Voorschoten. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Voorschoten

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Voorschoten die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Voorschoten

Wat zijn de kosten van Botox in Voorschoten?

De prijs van een zone Botox in Voorschoten is gemiddeld € 138,57. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Voorschoten.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Voorschoten?

In de omgeving van Voorschoten zijn 110 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Voorschoten en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Voorschoten op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties