Botox Woerden

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Woerden. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Woerden:

Aantal afspraken in Woerden in de afgelopen periode
623
Gemiddelde prijs per zone Botox in Woerden
€ 136,63
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Woerden
81
Vind een kliniek in de buurt van Woerden

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Woerden is gemiddeld € 136,63 per zone. Dit is 5% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,47) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Woerden

In Woerden kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Woerden

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Woerden

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Woerden worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
YourFACE Clinics - Woerden
YourFACE Clinics Logo
Wordt nu
bekeken
5
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Botox specialist Woerden

In de omgeving van Woerden werken 56 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Woerden

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Woerden is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Woerden

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Woerden worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Woerden zijn 25 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Woerden. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Woerden. Welke cosmetische klinieken in Woerden worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Woerden? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Woerden

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Woerden. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Woerden waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Woerden Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Woerden, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Woerden

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Woerden.

Bekijk reviews

Ik ben al een tijd bij Maarten Façee Scheaffer onder behandeling en ben echt super tevreden. Het is een eerlijke, kundige en betrouwbare arts. Ik voel me volledig bij hem op mijn gemak en hij legt vooraf heel goed uit wat je kan verwachten. Het resultaat van de Botox is fantastisch, ik heb weer een glad voorhoofd!! Ik zou Maarten Façee Scheaffer aan iedereen... Toon meer »
Ik ben al een tijd bij Maarten Façee Scheaffer onder behandeling en ben echt super tevreden. Het is een eerlijke, kundige en betrouwbare arts. Ik voel me volledig bij hem op mijn gemak en hij legt vooraf heel goed uit wat je kan verwachten. Het resultaat van de Botox is fantastisch, ik heb weer een glad voorhoofd!! Ik zou Maarten Façee Scheaffer aan iedereen willen aanbevelen! Toon minder »
9 maart 2020 19:07
Maarten Façee Schaeffer is erg professioneel. Hij neemt de tijd voor je en luistert goed naar wat je hulpvraag is. Ik ben meerdere malen bij Maarten geweest voor een botox behandeling in m’n kaken tegen overmatig knarsen en ben sindsdien hoofdpijn vrij. Ik ben erg tevreden!
Kelly van Luijk
YourFACE Clinics - Woerden
9 maart 2020 16:04
Aantal jaar geleden een ooglidcorrectie gehad en nog steeds heel blij mee. Ik kan Laurium Klinieken zeker aanbevelen! Ook voor mijn botox behandeling aan de frons ga ik regelmatig. Deskundige arts en lieve medewerkers.
24 december 2021 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Woerden

Boek je injectables behandeling in Woerden

Wordt nu
bekeken
YourFACE Clinics - Woerden
5
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
1 km
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Laurium Klinieken Linschoten
4.5
Laurium Klinieken Linschoten
Linschoten, Laan van Overvliet 7
3 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Puur Clinic
5
Puur Clinic
Vleuten, Schoolstraat 10A
9 km
Botox zone v.a.
€ 85,00
Filler per ml v.a.
€ 235,00
Profiel bekijken
Mijn Botoxdokter
5
Mijn Botoxdokter
De Meern, Zandweg 139
10 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Woerden

Wat kost een behandeling met Botox in Woerden?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Woerden € 136,63. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Woerden?

Binnen 15 kilometer van Woerden zijn 25 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Woerden op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Woerden?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Woerden vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Woerden en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.