Botox Gouda

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Gouda op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Gouda in de afgelopen periode
1.803
Laagste prijs per zone Botox in Gouda
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Gouda
€ 142,34
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Gouda
105
Vergelijk klinieken in de buurt van Gouda

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 142,34 in de omgeving van Gouda. Dat is 1% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 143,48).

Boek je injectables behandeling in Gouda

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Bergschenhoek, Leeuwenhoekweg 4
15 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 22x geboekt
Anatomy 43
Anatomy 43
Gouda, Korte Groenendaal 4
<1 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Groene Hart Ziekenhuis Gouda
Groene Hart Ziekenhuis Gouda
Gouda, Bleulandweg 10
1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Star Smile
Star Smile
Gouda, Keerkring 6
2 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Dokter van Amsterdam
Dokter van Amsterdam
Gouda, Middenmolenplein 1
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Esser Clinics
Esser Clinics
Gouda, Harderwijkweg 3A
2 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Kliniek Groene Hart
Kliniek Groene Hart
Gouda, Middenmolenlaan 1
2 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Lootskliniek
Lootskliniek
Reeuwijk-Brug, Buitenomweg 13
5 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Gouda

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Gouda. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Gouda. Bekijk ervaringen bij 105 esthetische praktijken in de buurt van Gouda.

Vergelijk meningen:

Nu twee keer geweest, voor Botox en voor Prophilo. Ik ben zeer tevreden! Vriendelijke ontvangst en er wordt de tijd voor je genomen. De arts gaat erg secuur te werk, bekijkt je gezicht heel goed alvorens aan de behandeling te beginnen. Erg fijn dat er nu in Gouda een kliniek geopend is waar ik tevreden over ben.
Iris Kortekaas
Anatomy 43
2 maart 2021 14:02
Voor mij was het de eerste keer dat ik een Botox behandeling onderging, en wat een mooie eerste ervaring! Warm binnenkomst met een kopje koffie, arts stelde mij erg gerust en was helder in haar communicatie en stappen. De arts kwam erg professioneel over en het was duidelijk dat zij veel ervaring heeft. Dit was voor mij een geruststelling, waardoor ik mij er... Toon meer »
Voor mij was het de eerste keer dat ik een Botox behandeling onderging, en wat een mooie eerste ervaring! Warm binnenkomst met een kopje koffie, arts stelde mij erg gerust en was helder in haar communicatie en stappen. De arts kwam erg professioneel over en het was duidelijk dat zij veel ervaring heeft. Dit was voor mij een geruststelling, waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde. Anatomy43, bedankt! Toon minder »
Sanela Dergic
Anatomy 43
16 december 2020 07:07
Goede ervaring in deze kliniek. Kundig advies en geweldige behandeling. Botox voor migraine en filler voor de neuslijnen. Perfect!!
abeer fahad
Anatomy 43
6 maart 2023 14:02
Bekijk meer Botox ervaringen in Gouda

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Gouda? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Gouda

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Gouda. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 35 klinieken binnen 15 km van Gouda.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 180,00
3 zones€ 270,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 55,00
Baby Botox0,5 zone€ 55,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Voor en na foto's Gouda

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in Gouda.

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

70 botox artsen in Gouda

In een straal van 15 km rond Gouda zijn 70 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Gouda

Welke 5 klinieken in de omgeving van Gouda zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Gouda

Boek een Botox behandeling in Gouda. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Gouda. Binnen 15 km rond Gouda zijn 35klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Gouda. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Gouda. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Gouda.

Populairste behandelingen in Gouda

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Gouda v.a € 90,00

De laagste prijs per zone Botox in Gouda is momenteel € 90,00. In Gouda kost een zone Botox (gemiddeld bij alle klinieken) € 142,34. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken.

Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Gouda bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Gouda

Veel klinieken hebben regelmatig leuke deals en acties. De laagste prijs per zone Botox in Gouda is momenteel € 90,00. Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Zorg ervoor dat je geen tijdsdruk voelt bij een aanbieding. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Vistabel (Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Gouda regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Druk daarna op 'Acties' in de filter om alle botox deals in de buurt te vergelijken in Gouda.

Uitgelichte botox clinics in Gouda

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Gouda staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
YourFACE Clinics - Woerden - Bekijk prijzen en maak een afspraak
YourFACE Clinics - Woerden
Wordt nu
bekeken
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
 
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane

Vergelijk alle Botox klinieken in Gouda. Klik hier

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox in Gouda

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische klinieken vergelijken en direct een afspraak maken. In Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Ook in de omgeving van Gouda is een Botox behandeling niet ver weg. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. Er zijn rond Gouda in een straal van 15 kilometer meer dan 60 artsen en klinieken die injectables behandelingen uitvoeren. In deze blog lees je waar je rekening mee kunt houden als je een kliniek zoekt voor botulinetoxine of lipfillers in de omgeving van Gouda.

Botox Gouda

Botox behandeling Gouda

In 2021 worden er naar schatting 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd in Nederland. Indien de gemeentes Gouda en Woerden representatief zijn als onderdeel van het geheel, dan worden er in Gouda en Woerden meer dan 4000 injectables behandelingen per jaar uitgevoerd. Tot 2005 waren cosmetische behandelingen voorbehouden aan BN’ers. Inmiddels hechten steeds meer mensen uit alle lagen van de bevolking aan uiterlijke verzorging. 

Met botulinetoxine worden zowel medische als cosmetische behandelingen uitgevoerd. Met name de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zijn populaire behandelingen. Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd en er zijn zeer veel wetenschappelijke publicaties over botulinetoxine gepubliceerd. Botulinetoxine voorkomt als medische behandeling overmatige spierspanning bij bijvoorbeeld spasmes. Bij cosmetische behandelingen voorkomt de botulinetoxine heel lokaal dat de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zichtbaar worden. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief.

Botox Gouda prijzen

De tarieven van Botox en filler behandelingen liggen in Nederland fors uit elkaar. De prijs voor een zone Botox varieert tussen de € 90 en € 250 per behandeling bij de diverse klinieken. Het loont dus de moeite om klinieken en artsen bij jou in de buurt te vergelijken! Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een Cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft in ieder geval veel ervaring met injectables. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

Cosmetische Kliniek Gouda

In de omgeving van Gouda zijn er meer dan 50 klinieken die zich richten op cosmetische behandelingen met injectables. Het is belangrijk om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Dit is bijvoorbeeld een arts met een officiële titel (zoals Cosmetisch Arts KNMG of plastisch chirurg), of een arts met veel jaren ervaring met injectables.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Injectables Gouda

In alle plaatsen in de regio is inmiddels wel één of meerdere cosmetische kliniek gevestigd. Zelfs het pittoreske Linschoten herbergt met Kliniek Laurium een cosmetische kliniek. In deze kliniek werkt de gerenommeerde arts Burcu Gundogdu. Zij is een zeer ervaren, vaardige en toonaangevende Cosmetisch Arts KNMG. In Gouda zijn o.a. Anatomy 43 en Esser Clinics gevestigd. Esser Clinics wordt geleid door plastisch chirurg Sander Beekmans

Botox Gouda

Lipfillers Gouda

Gouda ligt nabij de Reeuwijkse plassen. Dit schitterende natuurgebied is een parel in het Groene Hart. In deze prachtige omgeving kiezen steeds meer mensen voor een fillerbehandeling. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Populaire fillerbehandelingen in Gouda zijn lipfillers. Daarnaast is er veel vraag naar behandeling van rimpels rondom de mond en om als behandeling tegen een vermoeide blik (wallen onder de ogen). Fillers geven tijdelijk effect, gemiddeld 9 tot 18 maanden. A-merk hyaluronzuur fillers hebben bij deskundige toepassing door een gekwalificeerde arts een hoog veiligheidsprofiel. Lees hier alle informatie over fillers.

Filler Kliniek Gouda

Gerenommeerde filler klinieken in de omgeving van Gouda zijn:
Esser Clinics Gouda
Anatomy43 Gouda
Kliniek Laurium Linschoten
LootsKliniek Reeuwijk
Studio Puur Nesselande
YourFace Clinics Woerden

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Gouda

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Gouda. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Gouda

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Gouda die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Gouda

Wat zijn de kosten van Botox in Gouda?

De laagste prijs voor een zone Botox in Gouda is op dit moment € 90,00.Bij alle cosmetische klinieken in Gouda is de prijs voor 1 zone gemiddeld € 142,34. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Gouda.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Gouda?

In de omgeving van Gouda zijn 35 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Gouda en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Gouda op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox (Vistabel) is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties