Botox Gouda

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Gouda. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Gouda in de afgelopen periode
453
Gemiddelde prijs per zone Botox in Gouda
€ 174,52
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Gouda
82
Vergelijk klinieken in Gouda

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Gouda 12% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 155,38).

Vergelijk Botox klinieken in Gouda

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Gouda. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Gouda

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Gouda staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Kliniek
YourFACE Clinics - Woerden
YourFACE Clinics Logo

YourFACE Clinics - Woerden

Wipmolenlaan 1h, Woerden
5
Behandelingen per jaar
1000
Kliniek opgericht
2015

Botox kliniek Gouda

Boek een Botox behandeling in Gouda. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Gouda. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Gouda. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Gouda.

Vergelijk alle Botox klinieken in Gouda. Klik hier

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox in Gouda

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische klinieken vergelijken en direct een afspraak maken. In Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Ook in de omgeving van Gouda is een Botox behandeling niet ver weg. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. Er zijn rond Gouda in een straal van 15 kilometer meer dan 60 artsen en klinieken die injectables behandelingen uitvoeren. In deze blog lees je waar je rekening mee kunt houden als je een kliniek zoekt voor botulinetoxine of lipfillers in de omgeving van Gouda.

Botox Gouda

Botox behandeling Gouda

In 2021 worden er naar schatting 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd in Nederland. Indien de gemeentes Gouda en Woerden representatief zijn als onderdeel van het geheel, dan worden er in Gouda en Woerden meer dan 4000 injectables behandelingen per jaar uitgevoerd. Tot 2005 waren cosmetische behandelingen voorbehouden aan BN’ers. Inmiddels hechten steeds meer mensen uit alle lagen van de bevolking aan uiterlijke verzorging. 

Met botulinetoxine worden zowel medische als cosmetische behandelingen uitgevoerd. Met name de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zijn populaire behandelingen. Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd en er zijn zeer veel wetenschappelijke publicaties over botulinetoxine gepubliceerd. Botulinetoxine voorkomt als medische behandeling overmatige spierspanning bij bijvoorbeeld spasmes. Bij cosmetische behandelingen voorkomt de botulinetoxine heel lokaal dat de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zichtbaar worden. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief.

Botox Gouda prijzen

De tarieven van Botox en filler behandelingen liggen in Nederland fors uit elkaar. De prijs voor een zone Botox varieert tussen de € 90 en € 250 per behandeling bij de diverse klinieken. Het loont dus de moeite om klinieken en artsen bij jou in de buurt te vergelijken! Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een Cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft in ieder geval veel ervaring met injectables. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

Cosmetische Kliniek Gouda

In de omgeving van Gouda zijn er meer dan 50 klinieken die zich richten op cosmetische behandelingen met injectables. Het is belangrijk om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Dit is bijvoorbeeld een arts met een officiële titel (zoals Cosmetisch Arts KNMG of plastisch chirurg), of een arts met veel jaren ervaring met injectables.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Injectables Gouda

In alle plaatsen in de regio is inmiddels wel één of meerdere cosmetische kliniek gevestigd. Zelfs het pittoreske Linschoten herbergt met Kliniek Laurium een cosmetische kliniek. In deze kliniek werkt de gerenommeerde arts Burcu Gundogdu. Zij is een zeer ervaren, vaardige en toonaangevende Cosmetisch Arts KNMG. In Gouda zijn o.a. Anatomy 43 en Esser Clinics gevestigd. Esser Clinics wordt geleid door plastisch chirurg Sander Beekmans

Botox Gouda

Lipfillers Gouda

Gouda ligt nabij de Reeuwijkse plassen. Dit schitterende natuurgebied is een parel in het Groene Hart. In deze prachtige omgeving kiezen steeds meer mensen voor een fillerbehandeling. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Populaire fillerbehandelingen in Gouda zijn lipfillers. Daarnaast is er veel vraag naar behandeling van rimpels rondom de mond en om als behandeling tegen een vermoeide blik (wallen onder de ogen). Fillers geven tijdelijk effect, gemiddeld 9 tot 18 maanden. A-merk hyaluronzuur fillers hebben bij deskundige toepassing door een gekwalificeerde arts een hoog veiligheidsprofiel. Lees hier alle informatie over fillers.

Filler Kliniek Gouda

Gerenommeerde filler klinieken in de omgeving van Gouda zijn:
Esser Clinics Gouda
Anatomy43 Gouda
Kliniek Laurium Linschoten
LootsKliniek Reeuwijk
Studio Puur Nesselande
YourFace Clinics Woerden

Top 8 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Gouda

Dit is de top-8 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Gouda in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Gouda is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Gouda

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Gouda die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Gouda

Kliniek
Kopie van RM
Belotero logoprofhilo-logo

Anatomy 43

5
Korte Groenendaal 4, Gouda (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 119
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Aicha Zerrouki-Lobiyed

Drs. Aicha Zerrouki-Lobiyed

Anatomy 43 (<1 km) Zantman kliniek (20 km)
Functie
Arts lid van NVCG
Ervaring
17 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 119
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Jennifer Tan

Drs. Jennifer Tan

Anatomy 43 (<1 km)
Functie
Arts
Ervaring
3 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 119
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Profiel bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Groene Hart Ziekenhuis Gouda

Groene Hart Ziekenhuis Gouda

3.8
Bleulandweg 10, Gouda (1 km)
Kliniek opgericht
2017
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Gouda

Wat zijn de kosten van Botox in Gouda?

De prijs van een zone Botox in Gouda is gemiddeld € 174,52. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Gouda.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Gouda?

In de omgeving van Gouda zijn 82 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Gouda en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Gouda op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Gouda?

Kies de beste Botox arts in Gouda op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Gouda te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.