Botox Zetten

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Zetten op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Zetten in de afgelopen periode
2.638
Laagste prijs per zone Botox in Zetten
€ 85,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Zetten
€ 128,89
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zetten
129
Vergelijk prijzen in de buurt van Zetten

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Zetten is gemiddeld € 128,89 per zone. Dit is 10% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 143,48) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Zetten

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aphrodite Clinic Nijmegen
Aphrodite Clinic Nijmegen
Nijmegen, Plein 1944
14 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
KNMG Artsen I 20k+ Behandelingen I Juvederm Expertise
Stylage
Onlangs 9x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek voor Jou Nijmegen
Kliniek voor Jou Nijmegen
Lent, Frankrijkstraat 143
12 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Mooi natuurlijk, nátuurlijk mooi
Profhilo (2 ML)Restylane
Onlangs 2x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Wageningen
City Clinics Wageningen
Wageningen, Stadsbrink 451
5 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
1 ml Belotero filler: €319 → €249 / €70 korting per ml 🎁
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 9x geboekt
Beauty Medics
Beauty Medics
Heelsum, Prins Bernhardlaan 1
6 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Private Mediclinic Druten
Private Mediclinic Druten
Druten, Kerkeland 9L
8 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 240,00
Profiel bekijken
Demirtas Injectables
Demirtas Injectables
Arnhem, Parelmoerwolk 5
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,99
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Restylane
Bekijk agenda
 
Ultra Skin Clinic
Ultra Skin Clinic
Kesteren, Meester A Datemalaan 24
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Kliniek Elst
Kliniek Elst
Elst, Grote Molenstraat 20
9 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Botox reviews Zetten

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Zetten. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 129 praktijken in de omgeving van Zetten.

Lees ervaringen:

4 maanden geleden Botox behandeling ondergaan bij Gulnez Demirtas en het zit nu nog steeds goed! Ook tevreden over mijn lipfillers;) Ik zou Gulnez Demirtas zeer zeker aanraden!
7 juli 2022 04:04
4 maanden geleden Botox behandeling ondergaan bij Gulnez Demirtas en het zit nu nog steeds goed! Ook tevreden over mijn lipfillers;) Ik zou Gulnez Demirtas zeer zeker aanraden!
7 juli 2022 04:04
Onze nieuwe en tevens 2e kliniek in het oosten van het land kon niet uitblijven. Met gepaste trots is Van Rosmalen Kliniek Nijmegen onlangs geopend voor botox en injectable behandelingen, uitgevoerd door Dokter Annemarie van Rosmalen. Tevens kun je bij de Van Rosmalen Kliniek Nijmegen bij onze huidtherpeute terecht voor smartlipo/cellulaze van Cynosure, hui... Toon meer »
Onze nieuwe en tevens 2e kliniek in het oosten van het land kon niet uitblijven. Met gepaste trots is Van Rosmalen Kliniek Nijmegen onlangs geopend voor botox en injectable behandelingen, uitgevoerd door Dokter Annemarie van Rosmalen. Tevens kun je bij de Van Rosmalen Kliniek Nijmegen bij onze huidtherpeute terecht voor smartlipo/cellulaze van Cynosure, huidvestrakking d.m.v de Harmony Xl laser en chemische peelings. Een strak begin in Nijmegen. Toon minder »
Van Rosmalen Kliniek
Van Rosmalen Kliniek Nijmegen
11 februari 2015 19:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Zetten

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Zetten? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Zetten

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Zetten. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 49 klinieken binnen 15 km van Zetten. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 85,00
2 zones€ 178,00
3 zones€ 249,00
Fronsrimpels1 zone€ 85,00
Kraaienpootjes1 zone€ 85,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 85,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 249,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Zetten kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Zetten.

Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics
Kraaienpootjes voor en na foto's van De Huidkliniek Den Bosch (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van De Huidkliniek Den Bosch (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Zetten

In de buurt van Zetten zijn 80 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Zetten

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Zetten is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Zetten

In de omgeving van Zetten zijn 129 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Zetten is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Zetten zijn 49klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Zetten

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Zetten zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Zetten v.a € 85,00

In Zetten kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 128,89. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 85,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Zetten

De laagste prijs per zone Botox in Zetten is momenteel € 85,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Zetten te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Zetten.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Zetten

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Zetten. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Zetten goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Zetten

Wat kost een behandeling met Botox in Zetten?

De goedkoopste zone Botox bij een cosmetische kliniek in Zetten is op dit moment € 85,00.De gemiddelde prijs in Zetten is momenteel € 128,89. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Zetten?

Binnen 15 kilometer van Zetten zijn 49 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Zetten op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox (Vistabel) is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox