Botox Heerhugowaard

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Heerhugowaard op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Heerhugowaard in de afgelopen periode
2.487
Laagste prijs per zone Botox in Heerhugowaard
€ 80,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Heerhugowaard
€ 157,60
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Heerhugowaard
59
Vergelijk klinieken in de buurt van Heerhugowaard

De gemiddelde prijs in Heerhugowaard voor een Botox behandeling ligt 9% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,42).

Boek je injectables behandeling in Heerhugowaard

Nouvelle Skin Clinic
Nouvelle Skin Clinic
Heerhugowaard, Stationsplein 6
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
Glam Injectables
Glam Injectables
Heerhugowaard, Stationsplein 99
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
Upp Clinics Heerhugowaard
Upp Clinics Heerhugowaard
Heerhugowaard, J. Duikerweg 5
<1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Mediaan Clinic
Mediaan Clinic
Heerhugowaard, Brandpunt 4
2 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
The Swan Beauty Center
The Swan Beauty Center
Alkmaar, Einsteinstraat 2
6 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Alkmaar
Waterland kliniek Alkmaar
Alkmaar, Bergerweg 62
7 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Profhilo (2 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 10x geboekt
Dynamic Beautycentrum
Dynamic Beautycentrum
Alkmaar, Kees Boekestraat 2
7 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 540,00
Profiel bekijken
Qyoutis Alkmaar
Qyoutis Alkmaar
Alkmaar, Comeniusstraat 3
7 km
Botox zone v.a.
€ 250,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken

Botox reviews Heerhugowaard

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Heerhugowaard. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 59 praktijken in de omgeving van Heerhugowaard.

Lees ervaringen:

Ik kom al een tijdje bij drs Tatjana voor frons botox tegen mijn hoofdpijn. Ze is super aardig en zeer deskundig. Zeker een aanrader!
24 november 2022 19:07
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, p... Toon meer »
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, prp en gezichtsbehandelingen!! Toon minder »
19 januari 2023 15:03
Vorige week Botox 3 zones gehad en filler in de lip. Afspraak liep keurig op tijd! Professioneel behandeld. De juiste uitleg gehad en er werd echt tijd voor genomen! Heb vaker mijn lippen laten doen maar, dit is de eerste keer dat ik echt tevreden ben met het resultaat.5 sterren voor de behandeling de arts en de locatie
Mariska Gerrits
The Swan Beauty Center
2 juni 2023 11:11
Bekijk meer Botox ervaringen in Heerhugowaard

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Heerhugowaard? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Heerhugowaard

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Heerhugowaard. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 26 klinieken binnen 15 km van Heerhugowaard.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 80,00
2 zones€ 160,00
3 zones€ 240,00
Fronsrimpels1 zone€ 80,00
Kraaienpootjes1 zone€ 80,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 80,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 65,00
Baby Botox0,5 zone€ 65,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Botox voor en na Heerhugowaard

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Heerhugowaard.

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Heerhugowaard

In de buurt van Heerhugowaard zijn 33 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Heerhugowaard

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Heerhugowaard is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Heerhugowaard

Een behandeling met Botox in Heerhugowaard is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Heerhugowaard. Binnen 15 km rond Heerhugowaard zijn 26klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Heerhugowaard, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Heerhugowaard.

Populaire botox behandelingen in Heerhugowaard

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Heerhugowaard zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Heerhugowaard v.a € 80,00

De laagste prijs per zone Botox in Heerhugowaard is momenteel € 80,00. In Heerhugowaard kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 157,60. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Heerhugowaard

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Heerhugowaard is momenteel € 80,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Heerhugowaard te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Heerhugowaard.

Beste Botox klinieken in Heerhugowaard

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Heerhugowaard worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
Waterland kliniek Alkmaar - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Waterland kliniek Alkmaar
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Alkmaar
Alkmaar, Bergerweg 62
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Bekijk agenda
Onlangs 10x geboekt
Profhilo (2 ML)Restylane

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Heerhugowaard

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Heerhugowaard. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Heerhugowaard goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Heerhugowaard

Wat zijn de kosten van Botox in Heerhugowaard?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Heerhugowaard?

Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?