Botox Rijswijk Delft

15-10-2020

Ben je op zoek naar behandeling Botox Rijswijk of Botox Delft? Klik hier om alle klinieken en artsen in Delft en Rijswijk met elkaar te vergelijken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

In Rijswijk en Delft zijn Botox- & fillerbehandelingen zeer populair. In de omgeving van Delft en Rijswijk zijn meer dan 250 klinieken en artsen in een straal van 15 kilometer gevestigd die injectables behandelingen aanbieden. Injectables is de verzamelnaam van behandelingen met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine), fillers, Profhilo en skinbooster behandelingen.

Botox Rijswijk Delft

Botox Delft

Een behandeling met Botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet tegen mimische rimpels. Dit zijn bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Er zijn drie verschillende merken botulinetoxine in Nederland die als 'kwalitatief' worden gezien: Botox, Azzalure/Dysport en Bocouture. Het is aan te raden er zeker van te zijn dat jouw arts met één van deze merken botuline toxine werkt. In de omgeving van Delft en rijswijk heb je keuze uit tientallen klinieken!

Fillers en Botox Rijswijk

Een filler behandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes of lipfillers. In Delft en Rijswijk kun je op meerdere locaties terecht voor injectables zoals een fillerbehandeling of Profhilo.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Delft en Rijswijk

Een behandeling met botulinetoxine is gemiddeld 12 tot 16 weken effectief. De tarieven van een behandeling bij de diverse klinieken varieert tussen de € 90 en € 220 per zone. Vul jouw adres in en vergelijk de tarieven van alle klinieken in de buurt van Rijswijk en Delft.
Wil jij alle informatie over een botulinetoxinebehandeling en de voor- en nazorg? Klik dan hier: botuline toxine informatie.

Filler kliniek Delft

Het is raadzaam om te kiezen voor een arts met veel ervaring in injectables behandelingen. Gerenommeerde klinieken in de omgeving van Delft en Rijswijk zijn:
Medic Cosmetic Clinics Delft
Huid- en Laserkliniek Delft
MH Kliniek Rijswijk
Medica Estetica Rijswijk
Hofkliniek Voorburg

Lip fillers Rijswijk en Delft

Ben jij op zoek naar een kliniek voor botulinetoxine, lipfillers of fillers in Delft of Rijswijk? Of wil je de tarieven vergelijken van bijvoorbeeld fillers? Zoek, vergelijk en boek een cosmetische kliniek of arts in Delft/Rijswijk op Injectablesbooking.nl.

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Rotterdam
Den Haag
Zoetermeer
Gouda
Schiedam
Leiden
Vlaardingen

Boek je injectables behandeling in Rijswijk

Kliniek
MH kliniek botox en fillers Rijswijk

MH Kliniek Rijswijk

4.6
Broekmolenweg 20, Rijswijk (<1 km)
Kliniek opgericht
2003
Prijs botox per zone
v.a. € 190
Prijs filler per ml
v.a. € 455
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Nielsen Cosmetics

Nielsen Cosmetics

Laan van Waalhaven 472, Den Haag (2 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Kliniek bekijkenAfspraak maken