Botox Rijswijk

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Rijswijk. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Rijswijk.

Aantal afspraken in Rijswijk in de afgelopen periode
3.536
Laagste prijs per zone Botox in Rijswijk
€ 85,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Rijswijk
€ 142,18
Aantal artsen en klinieken binnen 10 km van Rijswijk
213
Vergelijk prijzen in de buurt van Rijswijk

Boek je injectables behandeling in Rijswijk

MB Aesthetics Rijswijk
MB Aesthetics Rijswijk
Rijswijk, Ocarinalaan 548
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Fave Medical Aesthetics
Fave Medical Aesthetics
Rijswijk, Delftweg 58
1 km
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Flower Aesthetics Rijswijk
Flower Aesthetics Rijswijk
Rijswijk, Sir Winston Churchilllaan 490
2 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
€ 264,00
Profiel bekijken
MH Kliniek Rijswijk
MH Kliniek Rijswijk
Rijswijk, Broekmolenweg 20
2 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 455,00
Profiel bekijken
Polikliniek de Blaak Rijswijk
Polikliniek de Blaak Rijswijk
Rijswijk, Oranjelaan 1
3 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 239,00
Profiel bekijken
Nielsen Cosmetics
Nielsen Cosmetics
Den Haag, Laan van Waalhaven 472
3 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Diamond Aesthetics Den Haag
Diamond Aesthetics Den Haag
Den Haag, Waldorpstraat 391A
3 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Injection Queen Den Haag
Injection Queen Den Haag
Den Haag, Waldorpstraat 215
3 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken

Botox reviews Rijswijk

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Rijswijk.

Bekijk reviews

Al bij binnenkomst werd ik warm ontvangen in een super mooie en schone kliniek met een kopje koffie. Vervolgens mijn verhaal kunnen doen en ben ik zonder enige haast behandeld. Waar ik bij andere klinieken met mijn migraine klachten niet zo serieus werd genomen nam Magali echt de tijd om met me mee te denken. Inmiddels werkt de botox en ben ik ontzettend bli... Toon meer »
Al bij binnenkomst werd ik warm ontvangen in een super mooie en schone kliniek met een kopje koffie. Vervolgens mijn verhaal kunnen doen en ben ik zonder enige haast behandeld. Waar ik bij andere klinieken met mijn migraine klachten niet zo serieus werd genomen nam Magali echt de tijd om met me mee te denken. Inmiddels werkt de botox en ben ik ontzettend blij met de verlichting in mijn hoofdpijnklachten. Ik kan iedereen deze kliniek aanbevelen!! Ontzettend bedankt! Toon minder »
27 juni 2023 08:08
Via via bij deze kliniek gekomen en zeer tevreden over de inmiddels gedane behandelingen (profhilo, botox). Goede kwaliteit producten en de communicatie is heel persoonlijk en prettig.
20 november 2023 12:12
Al enige periode stoorde ik mij aan hangende mondhoeken , ik was op zoek naar een methode om er vanaf te komen maar wilde absoluut geen fillers of botox . Ik zag steeds vaker de plasma behandeling voorbij komen en de prachtige resultaten!! , ik dacht dat wil ik ook ! Ik maakte een intake afspraak bij Beauty aesthetics en ik was zo blij dat ik gegaan ben , ik... Toon meer »
Al enige periode stoorde ik mij aan hangende mondhoeken , ik was op zoek naar een methode om er vanaf te komen maar wilde absoluut geen fillers of botox . Ik zag steeds vaker de plasma behandeling voorbij komen en de prachtige resultaten!! , ik dacht dat wil ik ook ! Ik maakte een intake afspraak bij Beauty aesthetics en ik was zo blij dat ik gegaan ben , ik werd echt op mijn gemak gesteld en er werd veel tijd en aandacht besteed , binnen een paar dagen kon ik al terecht voor de behandeling en het was goed te doen , de dame die er werkt is erg vrolijk en aardig , we hebben veel gelachen . Ze is erg precies in haar werk en daar hou ik van , de resultaten na 5 dagen zijn al GEWELDIG en het werkt nog door tot 4 maanden . Echt een AANRADER! Toon minder »
Jessica De Graaf
Blue Aesthetics Den Haag
16 maart 2021 18:06
Bekijk meer Botox ervaringen in Rijswijk

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Rijswijk?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Rijswijk

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Rijswijk. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 79 klinieken binnen 15 km van Rijswijk. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 85,00
2 zones€ 180,00
3 zones€ 199,99
Fronsrimpels1 zone€ 85,00
Kraaienpootjes1 zone€ 85,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 85,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 320,00

Voor en na Botox in Rijswijk

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Rijswijk.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Botox specialist Rijswijk

In de omgeving van Rijswijk werken 134 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Rijswijk

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Rijswijk is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Rijswijk

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Rijswijk worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Rijswijk zijn 79 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Rijswijk

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Rijswijk zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Rijswijk

In Rijswijk kost één zone Botox ongeveer  € 142,18. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Rijswijk. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Rijswijk.

Botox aanbiedingen in Rijswijk

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Rijswijk te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Rijswijk hier.

Uitgelichte botox klinieken in Rijswijk

De volgende klinieken in de buurt van Rijswijk worden momenteel aanbevolen: 
Promotie:

Gesponsord
Huid & Laser kliniek Delft
fe3a4f51-b139-4be3-a33b-60c8305eefa6
Wordt nu
bekeken
Huid & Laser kliniek Delft
Delft, Estland 1
Botox zone v.a.
€ 85,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Voor ons team sta jij altijd centraal
Onlangs 28x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Liquid Beauty Nootdorp
LOGOLQBGOED
Wordt nu
bekeken
Liquid Beauty Nootdorp
Nootdorp, Drafbaan 28
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Heeft u een vermoeide huid, rimpels, volumeverlies?
Onlangs 21x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Dokter Irene
Dokter Irene Delft
Wordt nu
bekeken
Dokter Irene
Delft, Taj Mahalplaats 23
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 300,10
Profiel bekijken
𝐖𝐞𝐥𝐤𝐨𝐦 𝐛𝐢𝐣 𝐃𝐨𝐤𝐭𝐞𝐫 𝐈𝐫𝐞𝐧𝐞
Onlangs 16x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox in Rijswijk

In Rijswijk zijn Botox- & fillerbehandelingen zeer populair. In de omgeving van Rijswijk zijn meer dan 250 klinieken en artsen in een straal van 15 kilometer gevestigd die injectables behandelingen aanbieden. Injectables is de verzamelnaam van behandelingen met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine), fillers, Profhilo en skinbooster behandelingen. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl. Lees tips & tops in onderstaand artikel!

Botox Rijswijk

Botox behandeling Rijswijk

Een behandeling met Botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet tegen mimische rimpels. Dit zijn bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Er zijn drie verschillende merken botulinetoxine in Nederland die als 'kwalitatief' worden gezien: Botox, Azzalure/Dysport en Bocouture. Het is aan te raden er zeker van te zijn dat jouw arts met één van deze merken botuline toxine werkt. In de omgeving van Rijswijk heb je keuze uit tientallen klinieken!

Fillers en Botox Rijswijk

Een filler behandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes of lipfillers. In Delft en Rijswijk kun je op meerdere locaties terecht voor injectables zoals een fillerbehandeling of Profhilo.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox ervaringen Rijswijk

Een behandeling met botulinetoxine is gemiddeld 12 tot 16 weken effectief. De tarieven van een behandeling bij de diverse klinieken varieert tussen de € 90 en € 220 per zone. Vul jouw adres in en vergelijk de tarieven van alle klinieken in de buurt van Rijswijk
Wil jij alle informatie over een botulinetoxinebehandeling en de voor- en nazorg? Klik dan hier: botuline toxine informatie.

Filler kliniek Rijswijk

Het is raadzaam om te kiezen voor een arts met veel ervaring in injectables behandelingen. Gerenommeerde klinieken in de omgeving van Rijswijk zijn:
MH Kliniek Rijswijk
Medica Estetica Rijswijk
Hofkliniek Voorburg
Medic Cosmetic Clinics Delft
Huid- en Laserkliniek Delft

Botox Rijswijk

Lip fillers Rijswijk

Ben jij op zoek naar een kliniek voor botulinetoxine, lipfillers of fillers in Rijswijk? Of wil je de tarieven vergelijken van bijvoorbeeld fillers? Zoek, vergelijk en boek een cosmetische kliniek of arts in Rijswijk op Injectablesbooking.nl.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Rijswijk

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Rijswijk. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Rijswijk waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Rijswijk Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Rijswijk, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Rijswijk

Wat kost een behandeling met Botox in Rijswijk?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Rijswijk € 142,18. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Rijswijk?

Binnen 15 kilometer van Rijswijk zijn 79 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Rijswijk op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox