Botox Rijswijk

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Rijswijk. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Rijswijk in de afgelopen periode
1.030
Gemiddelde prijs per zone Botox in Rijswijk
€ 156,24
Aantal artsen en klinieken binnen 10 km van Rijswijk
215
Boek een kliniek in Rijswijk

De gemiddelde prijs in Rijswijk voor een Botox behandeling ligt 1% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 155,38).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Rijswijk

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Rijswijk

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Rijswijk worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Kliniek
Huid & Laser kliniek Delft
fe3a4f51-b139-4be3-a33b-60c8305eefa6

Huid & Laser kliniek Delft

Estland , Delft
4.6
Behandelingen per jaar
2000
Kliniek opgericht
2017

Voor ons team sta jij altijd centraal

Kliniek
IET Den Haag
Sebastiaan Kranenburg botox

IET Den Haag

Bezuidenhoutseweg 161, Den Haag
Behandelingen per jaar
2500
Kliniek opgericht
2020

Boek een gratis consult met de cosmetisch arts.

Kliniek
Skin+Surgery Clinics Den Haag
skin-surgery-257x100

Skin+Surgery Clinics Den Haag

Laan van Meerdervoort 677, Den Haag
4.7
Behandelingen per jaar
10000
Kliniek opgericht
2011

Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Rijswijk

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Rijswijk is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Rijswijk

In de omgeving van Rijswijk zijn 215 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Rijswijk. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Rijswijk wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Rijswijk. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox in Rijswijk

In Rijswijk zijn Botox- & fillerbehandelingen zeer populair. In de omgeving van Rijswijk zijn meer dan 250 klinieken en artsen in een straal van 15 kilometer gevestigd die injectables behandelingen aanbieden. Injectables is de verzamelnaam van behandelingen met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine), fillers, Profhilo en skinbooster behandelingen. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl. Lees tips & tops in onderstaand artikel!

Botox Rijswijk

Botox behandeling Rijswijk

Een behandeling met Botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet tegen mimische rimpels. Dit zijn bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Er zijn drie verschillende merken botulinetoxine in Nederland die als 'kwalitatief' worden gezien: Botox, Azzalure/Dysport en Bocouture. Het is aan te raden er zeker van te zijn dat jouw arts met één van deze merken botuline toxine werkt. In de omgeving van Rijswijk heb je keuze uit tientallen klinieken!

Fillers en Botox Rijswijk

Een filler behandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes of lipfillers. In Delft en Rijswijk kun je op meerdere locaties terecht voor injectables zoals een fillerbehandeling of Profhilo.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox ervaringen Rijswijk

Een behandeling met botulinetoxine is gemiddeld 12 tot 16 weken effectief. De tarieven van een behandeling bij de diverse klinieken varieert tussen de € 90 en € 220 per zone. Vul jouw adres in en vergelijk de tarieven van alle klinieken in de buurt van Rijswijk
Wil jij alle informatie over een botulinetoxinebehandeling en de voor- en nazorg? Klik dan hier: botuline toxine informatie.

Filler kliniek Rijswijk

Het is raadzaam om te kiezen voor een arts met veel ervaring in injectables behandelingen. Gerenommeerde klinieken in de omgeving van Rijswijk zijn:
MH Kliniek Rijswijk
Medica Estetica Rijswijk
Hofkliniek Voorburg
Medic Cosmetic Clinics Delft
Huid- en Laserkliniek Delft

Botox Rijswijk

Lip fillers Rijswijk

Ben jij op zoek naar een kliniek voor botulinetoxine, lipfillers of fillers in Rijswijk? Of wil je de tarieven vergelijken van bijvoorbeeld fillers? Zoek, vergelijk en boek een cosmetische kliniek of arts in Rijswijk op Injectablesbooking.nl.

De 8 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Rijswijk

Bekijk de top-8 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Rijswijk:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Rijswijk berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Rijswijk

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Rijswijk die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Rijswijk

Arts
Kamran Firdausi

Drs. Kamran Firdausi

BeYOUtiful by Denise (2 km) Medica Estetica Den haag (3 km) Medica Estetica Rotterdam (18 km) Medica Estetica Breda (59 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Overige (BIG geregistreerd)
Ervaring
12 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 115
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
MH kliniek botox en fillers Rijswijk

MH Kliniek Rijswijk

4.6
Broekmolenweg 20, Rijswijk (2 km)
Kliniek opgericht
2003
Prijs botox per zone
v.a. € 190
Prijs filler per ml
v.a. € 455
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Rijswijk

Wat kost een behandeling met Botox in Rijswijk?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Rijswijk € 156,24. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Rijswijk?

In Rijswijk zijn 215 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Rijswijk op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Rijswijk?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Rijswijk vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Rijswijk en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.