Botox Rijswijk

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Rijswijk. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Rijswijk:

Aantal afspraken in Rijswijk in de afgelopen periode
1.686
Gemiddelde prijs per zone Botox in Rijswijk
€ 139,68
Aantal artsen en klinieken binnen 10 km van Rijswijk
202
Vind een kliniek in de buurt van Rijswijk

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Rijswijk is gemiddeld € 139,68 per zone. Dit is 3% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,19) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Rijswijk

In Rijswijk kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Rijswijk

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Rijswijk

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Rijswijk worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Huid & Laser kliniek Delft
fe3a4f51-b139-4be3-a33b-60c8305eefa6
Wordt nu
bekeken
4.8
Huid & Laser kliniek Delft
Delft, Estland
Botox zone v.a.
€ 85,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Voor ons team sta jij altijd centraal
Afspraak maken
Onlangs 11x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo
Gesponsord
Liquid Beauty Nootdorp
LOGOLQBGOED
Wordt nu
bekeken
4.9
Liquid Beauty Nootdorp
Nootdorp, Drafbaan 28
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Heeft u een vermoeide huid, rimpels, volumeverlies?
Afspraak maken
Onlangs 38x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Liquid Beauty Den Haag
LOGOLQBGOED
Wordt nu
bekeken
4.6
Liquid Beauty Den Haag
Den Haag, De Gaarde 288
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Cosmetische kliniek voor INJECTABLES EN HUIDVERJONGING
Afspraak maken
Onlangs 15x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Botox specialist Rijswijk

In de omgeving van Rijswijk werken 127 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Rijswijk

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Rijswijk is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Rijswijk

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Rijswijk worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Rijswijk zijn 75 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Rijswijk. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Rijswijk. Welke cosmetische klinieken in Rijswijk worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Rijswijk? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox in Rijswijk

In Rijswijk zijn Botox- & fillerbehandelingen zeer populair. In de omgeving van Rijswijk zijn meer dan 250 klinieken en artsen in een straal van 15 kilometer gevestigd die injectables behandelingen aanbieden. Injectables is de verzamelnaam van behandelingen met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine), fillers, Profhilo en skinbooster behandelingen. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl. Lees tips & tops in onderstaand artikel!

Botox Rijswijk

Botox behandeling Rijswijk

Een behandeling met Botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet tegen mimische rimpels. Dit zijn bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Er zijn drie verschillende merken botulinetoxine in Nederland die als 'kwalitatief' worden gezien: Botox, Azzalure/Dysport en Bocouture. Het is aan te raden er zeker van te zijn dat jouw arts met één van deze merken botuline toxine werkt. In de omgeving van Rijswijk heb je keuze uit tientallen klinieken!

Fillers en Botox Rijswijk

Een filler behandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes of lipfillers. In Delft en Rijswijk kun je op meerdere locaties terecht voor injectables zoals een fillerbehandeling of Profhilo.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox ervaringen Rijswijk

Een behandeling met botulinetoxine is gemiddeld 12 tot 16 weken effectief. De tarieven van een behandeling bij de diverse klinieken varieert tussen de € 90 en € 220 per zone. Vul jouw adres in en vergelijk de tarieven van alle klinieken in de buurt van Rijswijk
Wil jij alle informatie over een botulinetoxinebehandeling en de voor- en nazorg? Klik dan hier: botuline toxine informatie.

Filler kliniek Rijswijk

Het is raadzaam om te kiezen voor een arts met veel ervaring in injectables behandelingen. Gerenommeerde klinieken in de omgeving van Rijswijk zijn:
MH Kliniek Rijswijk
Medica Estetica Rijswijk
Hofkliniek Voorburg
Medic Cosmetic Clinics Delft
Huid- en Laserkliniek Delft

Botox Rijswijk

Lip fillers Rijswijk

Ben jij op zoek naar een kliniek voor botulinetoxine, lipfillers of fillers in Rijswijk? Of wil je de tarieven vergelijken van bijvoorbeeld fillers? Zoek, vergelijk en boek een cosmetische kliniek of arts in Rijswijk op Injectablesbooking.nl.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Rijswijk

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Rijswijk. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Rijswijk waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Rijswijk Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Rijswijk, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Rijswijk

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Rijswijk.

Bekijk reviews

Al enige periode stoorde ik mij aan hangende mondhoeken , ik was op zoek naar een methode om er vanaf te komen maar wilde absoluut geen fillers of botox . Ik zag steeds vaker de plasma behandeling voorbij komen en de prachtige resultaten!! , ik dacht dat wil ik ook ! Ik maakte een intake afspraak bij Beauty aesthetics en ik was zo blij dat ik gegaan ben , ik... Toon meer »
Al enige periode stoorde ik mij aan hangende mondhoeken , ik was op zoek naar een methode om er vanaf te komen maar wilde absoluut geen fillers of botox . Ik zag steeds vaker de plasma behandeling voorbij komen en de prachtige resultaten!! , ik dacht dat wil ik ook ! Ik maakte een intake afspraak bij Beauty aesthetics en ik was zo blij dat ik gegaan ben , ik werd echt op mijn gemak gesteld en er werd veel tijd en aandacht besteed , binnen een paar dagen kon ik al terecht voor de behandeling en het was goed te doen , de dame die er werkt is erg vrolijk en aardig , we hebben veel gelachen . Ze is erg precies in haar werk en daar hou ik van , de resultaten na 5 dagen zijn al GEWELDIG en het werkt nog door tot 4 maanden . Echt een AANRADER! Toon minder »
Jessica De Graaf
Blue Aesthetics Den Haag
16 maart 2021 18:06
Eerlijk advies over botox en fillers ,goede service , stelt je op je gemak en verteld wat je kunt verwachten.
Resultaat is erg mooi en natuurlijk.
Erg blij mee.
Nellie Dutour Geerling
Huid & Laser kliniek Delft
24 juni 2022 10:10
Gisteren een botoxbehandeling bij Juliet de Vries gehad. Was de 1e keer dus al met al best spannend. Gelijk bij binnenkort leuk ontvangen en deze mooie kliniek. Juliet is een hele vriendelijk vrouw die echt aandachtig naar jouw wensen luistert. Ik was vrij snel gerust gesteld en gelukkig viel het enorm mee qua pijn. Nu in afwachting van het resultaat. De vol... Toon meer »
Gisteren een botoxbehandeling bij Juliet de Vries gehad. Was de 1e keer dus al met al best spannend. Gelijk bij binnenkort leuk ontvangen en deze mooie kliniek. Juliet is een hele vriendelijk vrouw die echt aandachtig naar jouw wensen luistert. Ik was vrij snel gerust gesteld en gelukkig viel het enorm mee qua pijn. Nu in afwachting van het resultaat. De volgende keer zal zeker weer bij Juliet zijn Toon minder »
Tjelke Veldhuizen
Huid & Laser kliniek Delft
22 oktober 2022 06:06
Bekijk meer Botox ervaringen in Rijswijk

Boek je injectables behandeling in Rijswijk

MH Kliniek Rijswijk
4.6
MH Kliniek Rijswijk
Rijswijk, Broekmolenweg 20
2 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 455,00
Profiel bekijken
Polikliniek de Blaak Rijswijk
3.4
Polikliniek de Blaak Rijswijk
Rijswijk, Oranjelaan 1
3 km
Botox zone v.a.
€ 159,00
Filler per ml v.a.
€ 319,00
Profiel bekijken
Nielsen Cosmetics
5
Nielsen Cosmetics
Den Haag, Laan van Waalhaven 472
3 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Blue Aesthetics Den Haag
4.1
Blue Aesthetics Den Haag
Den Haag, Verheeskade 509
3 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Rijswijk

Wat kost een behandeling met Botox in Rijswijk?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Rijswijk € 139,68. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Rijswijk?

Binnen 15 kilometer van Rijswijk zijn 75 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Rijswijk op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Rijswijk?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Rijswijk vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Rijswijk en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.