Botox De Weere

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van De Weere op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in De Weere in de afgelopen periode
1.055
Laagste prijs per zone Botox in De Weere
€ 120,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in De Weere
€ 165,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van De Weere
34
Vergelijk klinieken in de buurt van De Weere

De gemiddelde prijs per zone Botox is in De Weere 15% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 143,64).

Boek je injectables behandeling in De Weere

Sebastiaan Kliniek
Sebastiaan Kliniek
Medemblik, Schootsvel 5
8 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Sanaderm
Sanaderm
Hoorn, Geldelozeweg 31
9 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Natuurlijk Jong!
Natuurlijk Jong!
Hoorn, Nieuwe Steen 52
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Missiehuis Kliniek Hoorn
Missiehuis Kliniek Hoorn
Hoorn, Blauwe Berg 7
9 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Bekijk agenda
 
Cosmooi Hoorn
Cosmooi Hoorn
Hoorn, Maelsonstraat 26
9 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Dokter Poelma Kliniek
Dokter Poelma Kliniek
Hoorn, Achter de Vest 56
10 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Skin Solutions
Skin Solutions
Hoorn, Nieuwe Noord 16
10 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Restylane
Bekijk agenda
 
Schoonheidssalon Angelique
Schoonheidssalon Angelique
Hoorn, Gravenstraat 30
10 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Radiesse (1,5 ML)Stylage
Bekijk agenda
 

Botox reviews De Weere

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in De Weere. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in De Weere. Bekijk ervaringen bij 34 esthetische praktijken in de buurt van De Weere.

Vergelijk meningen:

Gister voor Botox frons en RRS eyes geweest, en weer supertevreden! (Heb ook lipfillers die erg natuurlijk en mooi zijn bij haar laten doen vorig jaar maar dat zit nog supergoed dus hoeft voorlopig niet) Dokter Poelma is geduldig, luistert heel goed naar wat je wilt, gaat voor een natuurlijke look en verteld het je ook gewoon als iets niet zo geschikt voor... Toon meer »
Gister voor Botox frons en RRS eyes geweest, en weer supertevreden!
(Heb ook lipfillers die erg natuurlijk en mooi zijn bij haar laten doen vorig jaar maar dat zit nog supergoed dus hoeft voorlopig niet)

Dokter Poelma is geduldig, luistert heel goed naar wat je wilt, gaat voor een natuurlijke look en verteld het je ook gewoon als iets niet zo geschikt voor je is.

Ik kom nu bijna 2 jaar bij haar en kan iedereen aanraden om bij haar voor fillers en botox te gaan, daarvoor wel eens elders geweest maar vaak niet naar tevredenheid en voor een hoop geld en erg pijnlijk!

Zij hanteerd een hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

Dikke aanrader dus! Toon minder »
Linda Van Diepen
Dokter Poelma Kliniek
31 mei 2023 09:09
Ik heb botox op twee zones laten doen. Erg tevreden.
Fleur Admiraal
Dokter Poelma Kliniek
21 oktober 2023 19:07
Ik kom al een tijdje bij drs Tatjana voor frons botox tegen mijn hoofdpijn. Ze is super aardig en zeer deskundig. Zeker een aanrader!
24 november 2022 19:07
Bekijk meer Botox ervaringen in De Weere

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in De Weere? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in De Weere

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van De Weere. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 14 klinieken binnen 15 km van De Weere.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 120,00
2 zones€ 199,00
3 zones€ 275,00
Fronsrimpels1 zone€ 120,00
Kraaienpootjes1 zone€ 120,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 120,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Voor en na foto's De Weere

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in De Weere.

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

20 botox artsen in De Weere

In een straal van 15 km rond De Weere zijn 20 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van De Weere

Welke 5 klinieken in de omgeving van De Weere zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in De Weere

Boek een Botox behandeling in De Weere. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van De Weere. Binnen 15 km rond De Weere zijn 14klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in De Weere. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in De Weere. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van De Weere.

Populairste behandelingen in De Weere

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in De Weere v.a € 120,00

De laagste prijs per zone Botox in De Weere is momenteel € 120,00. In De Weere kost een zone Botox (gemiddeld bij alle klinieken) € 165,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken.

Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in De Weere bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in De Weere

Veel klinieken hebben regelmatig leuke deals en acties. De laagste prijs per zone Botox in De Weere is momenteel € 120,00. Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Zorg ervoor dat je geen tijdsdruk voelt bij een aanbieding. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Vistabel (Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in De Weere regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Druk daarna op 'Acties' in de filter om alle botox deals in de buurt te vergelijken in De Weere.

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van De Weere

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van De Weere. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen De Weere

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van De Weere die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in De Weere

Wat zijn de kosten van Botox in De Weere?

Wat is de beste kliniek voor Botox in De Weere?

Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Wat zijn de nadelen van Botox?