Botox Hendrik-Ido-Ambacht

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Hendrik-Ido-Ambacht (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Hendrik-Ido-Ambacht in de afgelopen periode
1.842
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hendrik-Ido-Ambacht
€ 133,30
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hendrik-Ido-Ambacht
225
Vind een kliniek in de buurt van Hendrik-Ido...

De gemiddelde prijs in de omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht voor een Botox behandeling is € 133,30 per zone. Dit is 8% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,48).

Kraaienpootjes verwijderen in Hendrik-Ido-Ambacht

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Hendrik-Ido-Ambachtlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Hendrik-Ido-Ambacht

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Hendrik-Ido-Ambacht

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Robert Clinics Rotterdam
logo_Robert_Aesthetics&Skincare
Wordt nu
bekeken
4.1
Robert Clinics Rotterdam
Rotterdam, Haringvliet 92A
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Gratis consult: eerlijk advies & natuurlijke resultaten!
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Cosmetisch arts in Hendrik-Ido-Ambacht

In de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht zijn 147 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Hendrik-Ido-Ambacht

In de omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht zijn 225 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Hendrik-Ido-Ambacht zijn 78klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Hendrik-Ido-Ambacht wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Hendrik-Ido-Ambacht. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Hendrik-Ido-Ambacht

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Hendrik-Ido-Ambacht zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Hendrik-Ido-Ambacht goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Hendrik-Ido-Ambacht

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Hendrik-Ido-Ambacht. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 225 praktijken in de omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees ervaringen:

Ik had op 26/5 een afspraak voor een keratinebehandeling die ik via Groupon had gekocht maar werd in de salon na het bekijken en analyseren van mijn haar goed geadviseerd om de botox-keratine te nemen met mijn soort haar en met een bijbetaling. Ook had ik tegelijkertijd mijn uitgroei laten doen. 5 uurtjes later (😇😁✌🏽) ging ik vrolijk en blij de Beautysalo... Toon meer »
Ik had op 26/5 een afspraak voor een keratinebehandeling die ik via Groupon had gekocht maar werd in de salon na het bekijken en analyseren van mijn haar goed geadviseerd om de botox-keratine te nemen met mijn soort haar en met een bijbetaling. Ook had ik tegelijkertijd mijn uitgroei laten doen.
5 uurtjes later (😇😁✌🏽) ging ik vrolijk en blij de Beautysalon uit.

De energieke en bruisende en zeer vrolijke eigenaresse en haar lieve zoon die in opleiding is, hebben mij onder hun kundige handen genomen en zeer de tijd voor mijn haar genomen😍.
Drinken werd iedere keer aangeboden.

In Yagmur Avci Haar & Beautysalon heerst een mooie, relaxte en goede energieke sfeer met good vibes.
Deze salon is echt een aanrader voor haar goede service en oog 👁 voor de klant.

Lieve Yagmur en je lieve zoon, bedankt voor jullie goede en lieve service en advies!
Tot een andere keer!
Lieve groetjes van mij;
Jacqueline 💋 Toon minder »
Jacqueline Ruiz
Yagmur Aesthetics
27 mei 2021 07:07
Vandaag een filler en botox behandeling gehad bij Nina Sisic. Wat een lieve en fijne arts legt alles zeer goed uit en neemt de tijd voor je. Ze is ook heel eerlijk wat haalbaar is. Ik kom zeker terug
4 mei 2022 20:08
Dr. Hosseini is een toparts. Hij luistert goed en geeft heel uitgebreid en goed advies. Hij stelt je gerust voor de behandeling. En het resultaat is prachtig, heel natuurlijk. Ik kom hier jaren voor mijn traangoot, botox, PDO en neuslippen plooi. Hij is een kunstenaar! Top! tot snel . Gr Frozan
Its mylife 100
Aesthetic Beauty Center
31 mei 2022 16:04
Bekijk meer Botox ervaringen in Hendrik-Ido-Ambacht

Boek je injectables behandeling in Hendrik-Ido-Ambacht

Cosmetology Ridderkerk
5
Cosmetology Ridderkerk
Ridderkerk, Geerlaan 29a
3 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Beauty Injectables Clinic Dordrecht
Beauty Injectables Clinic Dordrecht
Dordrecht, Vriesestraat 115
5 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Renace Instituut Ridderkerk
4.8
Renace Instituut Ridderkerk
Ridderkerk, Bourgondischelaan 24
5 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
MH Kliniek Papendrecht
4.4
MH Kliniek Papendrecht
Papendrecht, Nanengat 8
6 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 455,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Hendrik-Ido-Ambacht

Wat kost een behandeling met Botox in Hendrik-Ido-Ambacht?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Hendrik-Ido-Ambacht € 133,30. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Hendrik-Ido-Ambacht?

Binnen 15 kilometer van Hendrik-Ido-Ambacht zijn 78 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Hendrik-Ido-Ambacht op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Hendrik-Ido-Ambacht?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Hendrik-Ido-Ambacht vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Hendrik-Ido-Ambacht en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!