Botox kliniek Leidsche Rijn

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Leidsche Rijn op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Leidsche Rijn in de afgelopen periode
3.473
Laagste prijs per zone Botox in Leidsche Rijn
€ 75,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Leidsche Rijn
€ 150,71
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Leidsche Rijn
199
Vergelijk klinieken in de buurt van Leidsche Rijn

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Leidsche Rijn 5% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 143,84).

Boek je injectables behandeling in Utrecht

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 13x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
12 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Bekijk agenda
Onlangs 2x geboekt
SKN2 Utrecht
SKN2 Utrecht
Utrecht, Grauwaartsingel 476
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Xander Bakker Plastic Surgery Leidse Rijn
Xander Bakker Plastic Surgery Leidse Rijn
Utrecht, Soestwetering 12A
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Boerhaave Medisch Centrum Utrecht
Boerhaave Medisch Centrum Utrecht
Utrecht, Hertogswetering 2
2 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Utrecht Leidsche Rijn
City Clinics Utrecht Leidsche Rijn
Utrecht, Vogelvlinderweg 56
2 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
1 ml Belotero filler: €319 → €249 / €70 korting per ml 🎁
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 6x geboekt
Evita Beauty Utrecht
Evita Beauty Utrecht
Utrecht, Amsterdamsestraatweg 273
2 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Derma Medical Clinics Utrecht
Derma Medical Clinics Utrecht
Utrecht, Moskeeplein 1
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
BeloteroProfhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 

Botox reviews Leidsche Rijn

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Leidsche Rijn. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Leidsche Rijn. Bekijk ervaringen bij 199 esthetische praktijken in de buurt van Leidsche Rijn.

Vergelijk meningen:

Zojuist voor het eerst botox gehad voor mijn fronsrimpels. Ik was heel bang voor de behandeling, maar werd zeer op mijn gemak gesteld door een ontzettend aardige en kundige arts; Wouter. De behandeling viel me 100% mee. Het was in een paar minuten klaar. Nette prijzen. Ik ging gisteren googlen en kon direct vandaag al terecht. Ik blijf hier zeker terug kom... Toon meer »
Zojuist voor het eerst botox gehad voor mijn fronsrimpels. Ik was heel bang voor de behandeling, maar werd zeer op mijn gemak gesteld door een ontzettend aardige en kundige arts; Wouter. De behandeling viel me 100% mee. Het was in een paar minuten klaar. Nette prijzen. Ik ging gisteren googlen en kon direct vandaag al terecht. Ik blijf hier zeker terug komen. Ben zeer benieuwd naar het resultaat over 2 weken. Maar so far so good! Toon minder »
Zdenka Nieuwenhuizen
De Gezichtskliniek - Utrecht
25 maart 2024 11:11
Vorige maand voor het eerst geweest voor een lipfiller behandeling en botox van mijn voorhoofd. Ik ben super tevreden! Er werd goed door de arts geluisterd toen ik aangaf dat ik een natuurlijk resultaat wilde.. in het begin was ik nogal angstig dat het er te onnatuurlijk uit zou zien.. maar mijn lippen zijn onwijs mooi en de botox ben ik ook heel tevreden ov... Toon meer »
Vorige maand voor het eerst geweest voor een lipfiller behandeling en botox van mijn voorhoofd. Ik ben super tevreden! Er werd goed door de arts geluisterd toen ik aangaf dat ik een natuurlijk resultaat wilde.. in het begin was ik nogal angstig dat het er te onnatuurlijk uit zou zien.. maar mijn lippen zijn onwijs mooi en de botox ben ik ook heel tevreden over. Ik blijf zeker terugkomen! Toon minder »
27 januari 2021 14:02
Ontzettend blij met m’n Botox behandelingen uitgevoerd door Robin Zoglman, zij is zeer deskundig en vriendelijk en altijd eerlijk. Zij luistert goed naar jouw wensen en weet dat vervolgens helemaal mooi uit te voeren! Heel blij mee :)
Mandy Spek
Faceland Utrecht
24 maart 2022 17:05
Bekijk meer Botox ervaringen in Leidsche Rijn

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Leidsche Rijn? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Leidsche Rijn

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Leidsche Rijn. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 70 klinieken binnen 15 km van Leidsche Rijn.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 75,00
2 zones€ 150,00
3 zones€ 225,00
Fronsrimpels1 zone€ 75,00
Kraaienpootjes1 zone€ 75,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 75,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 299,00

Voor en na foto's Leidsche Rijn

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in Leidsche Rijn.

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

129 botox artsen in Leidsche Rijn

In een straal van 15 km rond Leidsche Rijn zijn 129 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Leidsche Rijn

Welke 5 klinieken in de omgeving van Leidsche Rijn zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Leidsche Rijn

Boek een Botox behandeling in Leidsche Rijn. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Leidsche Rijn. Binnen 15 km rond Leidsche Rijn zijn 70klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Leidsche Rijn. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Leidsche Rijn. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Leidsche Rijn.

Populairste behandelingen in Leidsche Rijn

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Leidsche Rijn v.a € 75,00

De laagste prijs per zone Botox in Leidsche Rijn is momenteel € 75,00. In Leidsche Rijn kost een zone Botox (gemiddeld bij alle klinieken) € 150,71. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken.

Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Leidsche Rijn bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Leidsche Rijn

Veel klinieken hebben regelmatig leuke deals en acties. De laagste prijs per zone Botox in Leidsche Rijn is momenteel € 75,00. Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Zorg ervoor dat je geen tijdsdruk voelt bij een aanbieding. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Vistabel (Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Leidsche Rijn regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Druk daarna op 'Acties' in de filter om alle botox deals in de buurt te vergelijken in Leidsche Rijn.

Uitgelichte botox clinics in Leidsche Rijn

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Leidsche Rijn staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Dikrama Clinics - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Dikrama Clinics
Wordt nu
bekeken
Dikrama Clinics
Utrecht, Zakkendragerssteeg 13
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Best gewaardeerde en meest holistische kliniek van Nederland
Onlangs 4x geboekt
Profhilo (2 ML)Restylane
Gesponsord
YourFACE Clinics - Woerden - Bekijk prijzen en maak een afspraak
YourFACE Clinics - Woerden
Wordt nu
bekeken
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
 
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Gesponsord
Maison du Belle - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Maison du Belle
Wordt nu
bekeken
Maison du Belle
Utrecht, Bernadottelaan 11
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Onlangs 24x geboekt
Profhilo (2 ML)Stylage

Filler kliniek Utrecht Leidsche Rijn

Ook voor een filler behandeling kun je in Utrecht Leidsche Rijn klinieken vergelijken. Vergelijk traangoot fillers in Utrecht, lipfillers in Utrecht en fillers tegen rimpels. Bekijk de reviews en prijzen, maak direct een afspraak.

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Leidsche Rijn

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Leidsche Rijn. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Leidsche Rijn

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Leidsche Rijn die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Leidsche Rijn

Wat zijn de kosten van Botox in Leidsche Rijn?

De laagste prijs voor een zone Botox in Leidsche Rijn is op dit moment € 75,00.Bij alle cosmetische klinieken in Leidsche Rijn is de prijs voor 1 zone gemiddeld € 150,71. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Leidsche Rijn.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Leidsche Rijn?

In de omgeving van Leidsche Rijn zijn 70 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Leidsche Rijn en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Leidsche Rijn op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox (Vistabel) is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties