Botox Malden

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een goede kliniek voor een botox behandeling? Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Malden. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Malden in de afgelopen periode
998
Gemiddelde prijs per zone Botox in Malden
€ 129,40
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Malden
66
Vergelijk prijzen in de buurt van Malden

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Malden is gemiddeld € 129,40 per zone. Dit is 8% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 141,41) Botox prijs.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Malden

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Uitgelichte botox klinieken in Malden

De volgende klinieken in de buurt van Malden worden momenteel aanbevolen: 
Promotie:

Gesponsord
Dokter Nadine Cuijk
IMG_0016
Wordt nu
bekeken
5
Dokter Nadine Cuijk
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 32x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Botox specialist Malden

In de omgeving van Malden werken 38 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Malden

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Malden is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Malden

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Malden worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Malden zijn 28 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Malden

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Malden zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Malden

In Malden kost één zone Botox ongeveer  € 129,40. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Malden. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Malden.

Botox aanbiedingen in Malden

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Malden te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Malden hier.

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Malden?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Malden

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Malden. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Malden waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Malden Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Malden, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Voor en na Botox in Malden

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Malden.

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Westervoort (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Westervoort (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch

Botox reviews Malden

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Malden.

Bekijk reviews

Ik heb een Botox behandeling gehad bij Mai Macroomy. Zowel mijn frons als een wenkbrauw lift. Alles werd goed uit gelegd en zeer deskundig. Ik ben er blij mee!
Mariska Neijenhuis
Dr. Mai Macroomy Skin Esteem
2 mei 2023 06:06
Botox behandeling gehad. Kraaienpootjes en fronsrimpel.
Eerlijk consult en uitgebreide uitleg. Behandeling wordt professioneel uitgevoerd. Vriendelijke arts.
Er wordt tijd voor je genomen.
Tamar Jansie Overgoor
Dr. Mai Macroomy Skin Esteem
6 juni 2023 20:08
Dr Mai heeft de botox behandeling goed uitgelegd. Ook tijdens de behandeling legde zij uit wat ze aan het doen was. Erg vriendelijk. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Kom zeker terug.
Ysolde van der Klooster
Dr. Mai Macroomy Skin Esteem
4 april 2023 11:11
Bekijk meer Botox ervaringen in Malden

Boek je injectables behandeling in Malden

Kliniek Heyendael
3.9
Kliniek Heyendael
Groesbeek, Parklaan 70
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Esthetiek Nijmegen
4
Esthetiek Nijmegen
Nijmegen, Burgemeester Daleslaan 27
4 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Boost Clinic Nijmegen
5
Boost Clinic Nijmegen
Nijmegen, Sint Annastraat 282
5 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Dr. Mai Macroomy Skin Esteem
5
Dr. Mai Macroomy Skin Esteem
Nijmegen, Groesbeekseweg 246B
6 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Malden

Wat kost een behandeling met Botox in Malden?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Malden € 129,40. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Malden?

Binnen 15 kilometer van Malden zijn 28 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Malden op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox