Botox Marken

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Marken. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Marken:

Aantal afspraken in Marken in de afgelopen periode
311
Gemiddelde prijs per zone Botox in Marken
€ 137,62
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Marken
65
Vind een kliniek in de buurt van Marken

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Marken is gemiddeld € 137,62 per zone. Dit is 2% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 139,97) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Marken

In Marken kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Marken

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Marken

In de omgeving van Marken werken 39 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Marken

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Marken is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Marken

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Marken worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Marken zijn 26 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Marken. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Marken. Welke cosmetische klinieken in Marken worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Marken? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Marken

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Marken. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Marken waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Marken Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Marken, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Marken

Arts
Robin Snijders

Drs. Robin Snijders

Marina Clinic (5 km) Dynamic Beautycentrum (33 km) DermaClinic Haarlem (34 km) DermaClinic Utrecht (41 km)
+ 4 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
6 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 475
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Roel Snijders

Roel Snijders

Marina Clinic (5 km) Mediaan Clinic (29 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
logo waterland kliniek zwart wit
profhilo-logo

Waterland Kliniek Volendam

Heideweg 1B, Volendam (5 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 450

Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen

Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Margaritha Adams

Drs. Margaritha Adams

Waterland Kliniek Volendam (5 km) Waterland kliniek Amsterdam (19 km) Bey Clinics Amsterdam (20 km) Amstelzijde Kliniek (23 km)
+ 1 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
12 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Marken

Wat kost een behandeling met Botox in Marken?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Marken € 137,62. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Marken?

Binnen 15 kilometer van Marken zijn 26 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Marken op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Marken?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Marken vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Marken en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.