Botox Muiden

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Muiden op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Muiden in de afgelopen periode
6.989
Laagste prijs per zone Botox in Muiden
€ 75,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Muiden
€ 143,10
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Muiden
467
Vergelijk klinieken in de buurt van Muiden

Boek je injectables behandeling in Muiden

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
13 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs 24x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
AcuVitae
AcuVitae
Amsterdam, Valkenburgerstraat 188E
12 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Fillers, Botox, Lipolytics, Sculptra voor gezicht en lichaam
profhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 31x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Patrice Visser Kliniek
Patrice Visser Kliniek
Laren, Torenlaan 27A
13 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 320,00
Profiel bekijken
Haal het mooiste uit jezelf!
profhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 42x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aēstec Cosmetische Kliniek Amsterdam
Aēstec Cosmetische Kliniek Amsterdam
Amsterdam, George Gershwinlaan 687
14 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Annebethkroeskop.com BV
Annebethkroeskop.com BV
Amsterdam, Prins Hendriklaan 28
14 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 540,00
Profiel bekijken
Op een natuurlijke wijze jonger, vrouwelijker, aantrekkelijk
profhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 26x geboekt
Amarylis Huidverzorging Weesp
Amarylis Huidverzorging Weesp
Weesp, Nieuwstraat 39
3 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
MJ Amsterdam
MJ Amsterdam
Amsterdam, Pampuslaan 27
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Medi Mooi
Medi Mooi
Almere-Stad, Beneluxlaan 573
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken

Botox reviews Muiden

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Muiden. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 467 praktijken in de omgeving van Muiden.

Lees ervaringen:

Unieke methode van werken met tipping point techniek in combinatie met persoonlijke service en uiteraard ook goede resultaten (fillers en botox) maken dit tot mijn favoriete kliniek.
Jeroen Jansen
Elzen Kliniek
8 maart 2023 13:01
Ik ben heel blij dat ik Robin gevonden heb voor mijn botox en fillers. Ze luistert heel goed naar je maar is ook eerlijk tegen je en legt alles goed uit. Daarbij, voor mij belangrijk, is ze ook goed met mensen die erg bang zijn. Ze stelt je gerust, werkt lekker vlot en het resultaat is prachtig.
Judith S
Echt.
8 oktober 2021 15:03
Sinds een aantal jaren kom ik voor botox in mijn fronslijn bij Robin. Ik zou me ook door niemand anders durven laten behandelen. Robin is eerlijk, zal nooit iets aanbevelen waar ze niet100% achter staat. Intussen heb ik af en toe een filler en een wat nieuwere behandeling gehad voor het verbeteren van mijn kaaklijn. Ik krijg regelmatig te horen: goh wat zie... Toon meer »
Sinds een aantal jaren kom ik voor botox in mijn fronslijn bij Robin. Ik zou me ook door niemand anders durven laten behandelen. Robin is eerlijk, zal nooit iets aanbevelen waar ze niet100% achter staat. Intussen heb ik af en toe een filler en een wat nieuwere behandeling gehad voor het verbeteren van mijn kaaklijn. Ik krijg regelmatig te horen: goh wat zie je er goed uit, maar als ik vraag waardoor dan kan niemand echt goed zeggen wat er dan anders is.... en dát is wat Robin zo goed maakt. Geen opgespoten gezicht, maar een mooi en natuurlijk resultaat voor ook nog eens een hele mooie prijs.
En daarbij is Robin ook nog eens een mooi mens en een dokter die je volledig op je gemak stelt. Toon minder »
Tess Molema
Echt.
11 november 2019 09:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Muiden

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Muiden? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Muiden

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Muiden. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 166 klinieken binnen 15 km van Muiden.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 75,00
2 zones€ 150,00
3 zones€ 200,00
Fronsrimpels1 zone€ 75,00
Kraaienpootjes1 zone€ 75,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 75,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 299,00

Botox voor en na Muiden

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Muiden.

Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amsterdam (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amsterdam (na)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Muiden

In de buurt van Muiden zijn 301 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Muiden

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Muiden is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Muiden

Een behandeling met Botox in Muiden is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Muiden. Binnen 15 km rond Muiden zijn 166klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Muiden, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Muiden.

Populaire botox behandelingen in Muiden

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Muiden zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in Muiden

In Muiden kost een zone Botox gemiddeld  € 143,10. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Muiden

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Muiden te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Muiden.

Beste Botox klinieken in Muiden

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Muiden worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
SkinSensible
skinsensible logo
Wordt nu
bekeken
SkinSensible
Amsterdam, Rapenburg 45
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 335,00
Profiel bekijken
Cosmetische behandelingen door dermatologen
Onlangs 30x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Patrice Visser Kliniek
logo-square
Wordt nu
bekeken
Patrice Visser Kliniek
Laren, Torenlaan 27A
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 320,00
Profiel bekijken
Haal het mooiste uit jezelf!
Onlangs 42x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Xavier Clinics
xavier_clinic_amsterdam
Wordt nu
bekeken
Xavier Clinics
Amsterdam, Merwedeplein 61
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
BIG-geregistreerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten.
Onlangs 56x geboekt
profhilo-logo

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Muiden

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Muiden. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Muiden goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Muiden

Wat zijn de kosten van Botox in Muiden?

De prijs van een zone Botox in Muiden is gemiddeld € 143,10. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Muiden.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Muiden?

In de omgeving van Muiden zijn 166 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Muiden en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Muiden op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties