Botox Ridderkerk

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Ridderkerk op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Ridderkerk in de afgelopen periode
5.570
Laagste prijs per zone Botox in Ridderkerk
€ 75,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Ridderkerk
€ 133,71
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Ridderkerk
309
Vergelijk prijzen in de buurt van Ridderkerk

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Ridderkerk is gemiddeld € 133,71 per zone. Dit is 7% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 143,43) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Ridderkerk

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Natural Beauty Kliniek
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
9 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Bergschenhoek, Leeuwenhoekweg 4
14 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 23x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aēstec Cosmetische Kliniek Rotterdam
Aēstec Cosmetische Kliniek Rotterdam
Rotterdam, Karel Doormanstraat 326
10 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Mooi & natuurlijk ouder worden
BeloteroProfhilo (2 ML)
Onlangs 9x geboekt
Mooi bij Jorien
Mooi bij Jorien
Ridderkerk, Koninginneweg 63
<1 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
Renace Instituut Ridderkerk
Renace Instituut Ridderkerk
Ridderkerk, Bourgondischelaan 24
2 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
City Clinics Rotterdam-Zuid
City Clinics Rotterdam-Zuid
Rotterdam, Maasstadweg 108
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 248,97
Profiel bekijken
The Beauty Doctor
The Beauty Doctor
Barendrecht, Boerhaavelaan 18
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Magnifique Beauty Capelle
Magnifique Beauty Capelle
Capelle aan den IJssel, Rivium Boulevard 22
6 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

Botox reviews Ridderkerk

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Ridderkerk. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 309 praktijken in de omgeving van Ridderkerk.

Lees ervaringen:

Vandaag een filler en botox behandeling gehad bij Nina Sisic. Wat een lieve en fijne arts legt alles zeer goed uit en neemt de tijd voor je. Ze is ook heel eerlijk wat haalbaar is. Ik kom zeker terug
4 mei 2022 20:08
Ik ben bij faceland geweest voor botox voor voorhoofdrimpel en ben eerder geweest voor filter neuslipplooi. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Omdat het voor mij een nieuw was, is het meedenken erg fijn geweest. Rik Neetensia erg professioneel. Hij is klantvriendelijk en staat er echt voor om je met een hoed gevoel en hoed resultaat de deur uit te laten... Toon meer »
Ik ben bij faceland geweest voor botox voor voorhoofdrimpel en ben eerder geweest voor filter neuslipplooi. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Omdat het voor mij een nieuw was, is het meedenken erg fijn geweest. Rik Neetensia erg professioneel. Hij is klantvriendelijk en staat er echt voor om je met een hoed gevoel en hoed resultaat de deur uit te laten gaan. Door deze ervaring zal ik volgende keer weer een afspraak maken bij Faceland. Toon minder »
7 augustus 2023 13:01
10/10 ik ben hier ongeveer 2 weken voor het eerst geweest. De kliniek is mooi, netjes en schoon. Het personeel is vriendelijk en deskundig. Alles werd nog eens extra doorgelopen, iets wat aangaf dat protocollen serieus worden genomen, ik vond dat erg fijn. De arts die de Botox behandeling deed, gaf aan wat ze deed en nam rustig de tijd voor mij. De Botox wer... Toon meer »
10/10 ik ben hier ongeveer 2 weken voor het eerst geweest. De kliniek is mooi, netjes en schoon. Het personeel is vriendelijk en deskundig. Alles werd nog eens extra doorgelopen, iets wat aangaf dat protocollen serieus worden genomen, ik vond dat erg fijn. De arts die de Botox behandeling deed, gaf aan wat ze deed en nam rustig de tijd voor mij. De Botox werkte bij mij snel in, wat ik ook erg fijn vond! Ik ben zeer tevreden.. en raad deze kliniek zeker aan! 10/10 Toon minder »
Rick van Schie
ANC Clinics
19 januari 2024 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Ridderkerk

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Ridderkerk? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Ridderkerk

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Ridderkerk. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 108 klinieken binnen 15 km van Ridderkerk. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 75,00
2 zones€ 100,00
3 zones€ 195,00
Fronsrimpels1 zone€ 75,00
Kraaienpootjes1 zone€ 75,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 75,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 55,00
Baby Botox0,5 zone€ 55,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 250,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Ridderkerk kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Ridderkerk.

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Den Haag (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Den Haag (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Den Haag
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Ridderkerk

In de buurt van Ridderkerk zijn 201 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Ridderkerk

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Ridderkerk is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Ridderkerk

In de omgeving van Ridderkerk zijn 309 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Ridderkerk is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Ridderkerk zijn 108klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Ridderkerk

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Ridderkerk zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Ridderkerk v.a € 75,00

In Ridderkerk kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 133,71. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 75,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Ridderkerk

De laagste prijs per zone Botox in Ridderkerk is momenteel € 75,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Ridderkerk te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Ridderkerk.

Professionele cosmetische klinieken in Ridderkerk

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Ridderkerk worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
De Gezichtskliniek - Rotterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
De Gezichtskliniek - Rotterdam
Wordt nu
bekeken
De Gezichtskliniek - Rotterdam
Rotterdam, Boompjes 543
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 189,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
Onlangs 44x geboekt
Profhilo (2 ML)Stylage
Gesponsord
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
Wordt nu
bekeken
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
Rotterdam, Wijnhaven 10A
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Onlangs 14x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Gesponsord
Velthuis kliniek Rotterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Velthuis kliniek Rotterdam
Wordt nu
bekeken
Velthuis kliniek Rotterdam
Rotterdam, K.P. van der Mandelelaan 10
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Voor een natuurlijk resultaat, vertrouw je op Velthuis!
Onlangs 9x geboekt
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Ridderkerk

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Ridderkerk. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Ridderkerk goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Ridderkerk

Wat kost een behandeling met Botox in Ridderkerk?

De goedkoopste zone Botox bij een cosmetische kliniek in Ridderkerk is op dit moment € 75,00.De gemiddelde prijs in Ridderkerk is momenteel € 133,71. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Ridderkerk?

Binnen 15 kilometer van Ridderkerk zijn 108 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Ridderkerk op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox (Vistabel) is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox