Botox Wieringerwerf

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Wieringerwerf op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Wieringerwerf in de afgelopen periode
172
Laagste prijs per zone Botox in Wieringerwerf
€ 125,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Wieringerwerf
€ 125,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Wieringerwerf
3
Vergelijk klinieken in de buurt van Wieringerwerf

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 125,00 in de omgeving van Wieringerwerf. Dat is 12% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 142,55).

Boek je injectables behandeling in Wieringerwerf

Cosmetisch Maatschap Noord Holland
Cosmetisch Maatschap Noord Holland
Lutjewinkel, Moerbeek 33
15 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Beauty Gallery
Beauty Gallery
Schagen, Loet 55
17 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Beauty Planet Grootebroek
Beauty Planet Grootebroek
Grootebroek, Zesstedenweg 112
22 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 540,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Natuurlijk Jong!
Natuurlijk Jong!
Hoorn, Nieuwe Steen 52
22 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Missiehuis Kliniek Hoorn
Missiehuis Kliniek Hoorn
Hoorn, Blauwe Berg 7
23 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
 
Heike Schicketanz Beauty & Wellness Hoorn
Heike Schicketanz Beauty & Wellness Hoorn
Hoorn, Wilhelminalaan 2
23 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Dokter Isabella Enkhuizen
Dokter Isabella Enkhuizen
Enkhuizen, Piet Smitstraat 19
24 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Dokter Poelma Kliniek
Dokter Poelma Kliniek
Hoorn, Achter de Vest 56
24 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Botox reviews Wieringerwerf

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Wieringerwerf. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Wieringerwerf. Bekijk ervaringen bij 3 esthetische praktijken in de buurt van Wieringerwerf.

Vergelijk meningen:

Gister voor Botox frons en RRS eyes geweest, en weer supertevreden! (Heb ook lipfillers die erg natuurlijk en mooi zijn bij haar laten doen vorig jaar maar dat zit nog supergoed dus hoeft voorlopig niet) Dokter Poelma is geduldig, luistert heel goed naar wat je wilt, gaat voor een natuurlijke look en verteld het je ook gewoon als iets niet zo geschikt voor... Toon meer »
Gister voor Botox frons en RRS eyes geweest, en weer supertevreden!
(Heb ook lipfillers die erg natuurlijk en mooi zijn bij haar laten doen vorig jaar maar dat zit nog supergoed dus hoeft voorlopig niet)

Dokter Poelma is geduldig, luistert heel goed naar wat je wilt, gaat voor een natuurlijke look en verteld het je ook gewoon als iets niet zo geschikt voor je is.

Ik kom nu bijna 2 jaar bij haar en kan iedereen aanraden om bij haar voor fillers en botox te gaan, daarvoor wel eens elders geweest maar vaak niet naar tevredenheid en voor een hoop geld en erg pijnlijk!

Zij hanteerd een hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

Dikke aanrader dus! Toon minder »
Linda Van Diepen
Dokter Poelma Kliniek
31 mei 2023 09:09
Ik heb botox op twee zones laten doen. Erg tevreden.
Fleur Admiraal
Dokter Poelma Kliniek
21 oktober 2023 19:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Wieringerwerf

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Wieringerwerf? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Wieringerwerf

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Wieringerwerf. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 1 klinieken binnen 15 km van Wieringerwerf.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 125,00
2 zones€ 250,00
3 zones€ 375,00
Fronsrimpels1 zone€ 125,00
Kraaienpootjes1 zone€ 125,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 125,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 450,00

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox behandeling in Wieringerwerf

Boek een Botox behandeling in Wieringerwerf. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Wieringerwerf. Binnen 15 km rond Wieringerwerf zijn 1klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Wieringerwerf. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Wieringerwerf. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Wieringerwerf.

Populairste behandelingen in Wieringerwerf

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lipflip

  5. Faceslimming

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Platysma bands

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De gemiddelde prijs voor een botoxbehandeling in Wieringerwerf

De prijs van een zone Botox in Wieringerwerf is gemiddeld  € 125,00. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Wieringerwerf bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Wieringerwerf

Het is vanuit de wetenschappelijke vereniging niet toegestaan om korting te geven op botulinetoxine. Toch hebben veel klinieken aanbiedingen. Klik hier om alle Botox aanbiedingen in Wieringerwerf met elkaar te vergelijken. Mensen mogen niet in tijdsdruk moeten beslissen. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Wieringerwerf regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Wieringerwerf.

Veelgestelde vragen in Wieringerwerf

Wat zijn de kosten van Botox in Wieringerwerf?

De prijs van een zone Botox in Wieringerwerf is gemiddeld € 125,00. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Wieringerwerf.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Wieringerwerf?

In de omgeving van Wieringerwerf zijn 1 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Wieringerwerf en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Wieringerwerf op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties